_komedija_ @ 24.12.2023 19:33Tak lieciet to ģimeni mierā! Ja jau bērns dzīvo ģimenē, un bāriņtiesa ir vai nav bijusi. Bērns nav atņemts - tad jau meitenei nav slikti dzīves apstākļi.
Ja pat kaut kas ārkārtējs būtu, diezvai bērnudārzs kā iestāde klusētu.
Vai tiešām gribat Čehijas, Beļģijas un ASV variantus, kad cilvēks provocēts vai kāds cits iemesls, kaut vai saslimšana, nošauj kādu? Nemaz nav tālu jāskatās, tepat Jēkabpilī tēvs nogalināja sievieti.
Par to pašu Ģintermuižu un Stradiņiem...
It kā psihiatrijas F kodi, it kā invaliditāte.
Tātad šāda informācija nāk no iekšējiem avotiem un mediķiem pašiem. Un kā tad ar konfidenciālas informācijas ievērošanu un klusēšanu.
Paši info izpaudēji saprot ar ko tas var beigties, ja pacients iesniegs sūdzību par medicīnas datu noplūdi. Ja vajadzēs atradīs gan IP, gan adresi.
LabaDabaDa @ 24.12.2023 20:22Tā, beidzot arī esmu tikusi līdz luxury svētku ēdienkartei - rasols, nēģi un ikri. Ko lai saka - laimīgais bērnudārznieks! Tas gan pārēdīsies. Mani bērni no manis aizmuktu, ja es ko tādu viņiem pasniegtu vakariņās. Bet nu gaumes ir dažādas. :D
Bjork @ 24.12.2023 21:03Tas "divistabu" dzīvoklis ir pusapvienots ar virtuvi tv stūris, kur ielikt dīvānu un viena guļamistaba, tādi pat 50m2 nav. Tādus dzīvokļus sauc var vienistabas dzīvokli, jo katru antrisolu par istabu arī neskaita. Vai arī viņa skaita dzīvokli bez virtuves?
man pašai ir viens studio tipa dzīvoklis ar vienu guļamistabu, kas ir 48m2, tāpēc vados pēc tā.yay @ 24.12.2023 21:27
nu man ir cetristabu dzivoklis 86km tā kā 100..nuu baigais platībai jābūt
Un par to Pili, kuru esot noskatijusi.. no commet
yay @ 24.12.2023 21:27
nu man ir cetristabu dzivoklis 86km tā kā 100..nuu baigais platībai jābūt
Un par to Pili, kuru esot noskatijusi.. no commet
Ragana @ 24.12.2023 20:17Vai Lienītei ir galīgi aizbraucis širmis? Šodien atbildes uz vairāk nekā 50 jautājumiem. Tur nu gan ir žultij jābūt!
karalisko pili 😁Dainuviete @ 24.12.2023 21:39
Noteikti noskatījusi kādu galveno pili Londonā :D
Sadolina @ 24.12.2023 21:43Ziniet ko es pateikšu - ir tiešām traki. Ir meita, kura grib siltus Ziemassvētkus. Man ir dusmas. Viņai ir bērni, bet uz viņiem izskatās viņai ir po*uj. Man pašai nav un nebūs bērnu un man ir reālas dusmas uz šitādu “māti”. Nenovērtē neko. Nu piedodiet, bet sieviete arī ar paaugstinātu temperatūru var sarīkot mīlošai ģimenei svētkus..
Tikai Lienīte neko nevar, kā tikai visu pasauli nodi*st.. Pretīga sieviete.
nu, bet ja izlasa teftela FB pausto, tad skaidrs - kas gan sodien par svetkiem. Viss izdomats. Gribas pajautat, kas ir milestiba. Atbilde zinama, tikai fiziska saite, vinam jau nekas cits virs jostasvietas neskaitas.yay @ 24.12.2023 21:30Vispār Priecīgus Ziemassvētkus visiem, izņemot Pivičus.
Man dikti žēl tā bērniņa