vivii @ 24.12.2023 17:29Ooo Lieņuks beidzot pieminējā Buli, pateica, ka viņš ir jāklis ??
Vot izprovocējāt lezbenes Lieņuku ??
Rozāforums @ 24.12.2023 18:31
kur tu ļenka te saskati komplimentu? :D
Ir atrasta lieliska ( kārtējā) atruna - Lienes iknedēļas slimība.Hubabuba @ 24.12.2023 18:33Vai tad piviči netaisījās ziemīšos Kristoferu uzņemt?
Adele4 @ 24.12.2023 18:40Pajautājiet kāda, kur tad tā cepeškrāsns palika? Bija taču iepriekš!
kuranavliene @ 24.12.2023 18:47Pag,es kautko vispār nesajēdzu? Kā Madara var izdzēst no jūtubes Kiviča albūmus?
kuranavliene @ 24.12.2023 18:47Pag,es kautko vispār nesajēdzu? Kā Madara var izdzēst no jūtubes Kiviča albūmus?
Leilita @ 24.12.2023 19:09Cepeškrāsns Lienei neesot. Laikam Andris izmetis, lai vaira necep garšīgās vistas.
Nu, mēs sen nedzīvojam mucā aiz dzelzs priekškara. Visas F diagnozes ir brīvi izlasāmas slimību klasifikatorā, un katrs pats var savilkt kopā, kas un kā. Par mentālo veselību jau nu tiešām tagad zina pat tie, kam nav īpašas intereses. Nav jābūt ārstam, lai saprastu, ka nav viss kārtībā._komedija_ @ 24.12.2023 19:33Tak lieciet to ģimeni mierā! Ja jau bērns dzīvo ģimenē, un bāriņtiesa ir vai nav bijusi. Bērns nav atņemts - tad jau meitenei nav slikti dzīves apstākļi.
Ja pat kaut kas ārkārtējs būtu, diezvai bērnudārzs kā iestāde klusētu.
Vai tiešām gribat Čehijas, Beļģijas un ASV variantus, kad cilvēks provocēts vai kāds cits iemesls, kaut vai saslimšana, nošauj kādu? Nemaz nav tālu jāskatās, tepat Jēkabpilī tēvs nogalināja sievieti.
Par to pašu Ģintermuižu un Stradiņiem...
It kā psihiatrijas F kodi, it kā invaliditāte.
Tātad šāda informācija nāk no iekšējiem avotiem un mediķiem pašiem. Un kā tad ar konfidenciālas informācijas ievērošanu un klusēšanu.
Paši info izpaudēji saprot ar ko tas var beigties, ja pacients iesniegs sūdzību par medicīnas datu noplūdi. Ja vajadzēs atradīs gan IP, gan adresi.