nu tak, norvēģis noteikti nesās, pat mazā miestā, nenēsā kaut kāds iebraucējs vai iebēdzējs, kurš nerubī norvēģu valodu 🙄🙄🙄 Norvēģi ir ļoti pareizi domājoši, kas nav slikti, piemēram, ja sēdēsi mašīnā ar ieslēgtu motoru, nebrīnies, ka pienāks pirmo klašu skolnieks un aizrādīs, ka nav labi stāvēt ar ieslēgtu motoru, jo bojā viņam gaisu. Tāpēc Norvēģijā ir viegli dzīvot, jo pieņemts visiem sekot likumiem, ieteikumiem. Protams, nav tā, ka nav korupcijas vai šmuglēšanās.Jajaja2 @ 18.12.2021 22:59nav nav obligāti, bet ietiecams. Un ja ieteicams, tad norges liks. šķiet ka viņi ir Kristiansand aizbraukuši, tur tak vairāk cilvēku arī nekā viņu miestā.
Bjork @ 18.12.2021 23:14nu tak, norvēģis noteikti nesās, pat mazā miestā, nenēsā kaut kāds iebraucējs vai iebēdzējs, kurš nerubī norvēģu valodu ??? Norvēģi ir ļoti pareizi domājoši, kas nav slikti, piemēram, ja sēdēsi mašīnā ar ieslēgtu motoru, nebrīnies, ka pienāks pirmo klašu skolnieks un aizrādīs, ka nav labi stāvēt ar ieslēgtu motoru, jo bojā viņam gaisu. Tāpēc Norvēģijā ir viegli dzīvot, jo pieņemts visiem sekot likumiem, ieteikumiem. Protams, nav tā, ka nav korupcijas vai šmuglēšanās.
tieši tā! 💯vivii @ 18.12.2021 23:09Gan norvēģiem, gan vāciešiem nepatīk iebraucēji tā iemesla dēļ, ka iebraucēji taisa visādus nesmukumus un rada par sevi ne to labāko iespaidu!
Nerunāju tagad par bēgļiem utt. , runāju vairāk par poļiem, rumāņiem, baltkrieviem, ukraiņiem, bulgāriem, protams, nevar aizmirst arī latviešus, tie arī taisa šmuces!
Vācijā - savā pilsētā, ik pa laikam dzirdu visādus stāstus par iebraucējiem, par to kā neievēro likumus, par to kā taisa visādas nekārtības, jandāliņus, brauc ar falšiem numuriem, zog auto utt.
Pati arī esmu redzējusi vairākus gadījumus, sen atpakaļ pat dzīvoju vienā mājā, ar vienu crazy iebraucēju ģimeni…
Neko labu nevaru teikt, protams, ir daudz normālu cilvēku, bet pateicoties tādiem, vietējie izdara secinājumus un domā, ka visi viņi vienādi.
man liekas, ka nav ar likumu aizliegts, bet ir ieteikuma līmenī un tas parāda attieksmi pret vidi, kas ir ļooooti svarīgi viņiem.vivii @ 18.12.2021 23:21
Norvēģijā par to neliek sodu? Jo Vācijā liek, nedod Dievs kāds kaimiņš pamanīs, ka sildi auto pie mājas, uzreiz policiju izsauks. Un sodi ir bargi, jo visu laiku visi cīnās ar gaisa piesārņojumu.
Risotto ir viens no maniem miljakajiem edieniem,bet gatavoju reti,jo pirmkart tie ir oglhidrati un otkart,lai ti labi pagatavotu ir nepiecieshama 1 stunda noteikti. Notirit un sagriezt svaigus darzenjus un pagatavot no tiem buljonu jau ir gandriz pusstunda. Tad parejas sastavdaljas,kuras pievieno risotto. Man tas parasti ir baravikas vai ari Garneles ar lasi. Un tad gandriz 20 minutes nonstopa leni maisit risotto ik pa laikam pievienojot buljonu. Tas noteikti nav atri pagatavojams ediens. Ja man gribas atri pagatavojamu edienu,es ka Ritins izvelku no ledusskapja lasha fileju un to atri pagatavoju tvaicejama katla. Tur tiesham nekas vairak ka uzvar ir udeni un pievienot gashvielas lasim nav nepiecieshams. Protams ne VEGETU! 🤮 Japec Kivichu Norvegjija zivis need???Jajaja2 @ 18.12.2021 22:16Īres dzīvoklī naglas sienās dzīs, kur gleznas karināt. Cerams, ka iedomājās ar īpašnieku saskaņot..
Un risoto pavisam nav ēdiens, kurš pirmais nāk prātā - ātri uztaisīt ēst. Nē, nu ļoti ilgi nav, bet kamēr sagriež visu, kamēr lēnām rīsus briedina, kādas minūtes 40 paiet.
Rīsi samaisīt ar apceptu vistu NAV risoto, Ļenka.
Kapec?Ziemeljmeita @ 19.12.2021 01:07Risotto ir viens no maniem miljakajiem edieniem,bet gatavoju reti,jo pirmkart tie ir oglhidrati un otkart,lai ti labi pagatavotu ir nepiecieshama 1 stunda noteikti. Notirit un sagriezt svaigus darzenjus un pagatavot no tiem buljonu jau ir gandriz pusstunda. Tad parejas sastavdaljas,kuras pievieno risotto. Man tas parasti ir baravikas vai ari Garneles ar lasi. Un tad gandriz 20 minutes nonstopa leni maisit risotto ik pa laikam pievienojot buljonu. Tas noteikti nav atri pagatavojams ediens. Ja man gribas atri pagatavojamu edienu,es ka Ritins izvelku no ledusskapja lasha fileju un to atri pagatavoju tvaicejama katla. Tur tiesham nekas vairak ka uzvar ir udeni un pievienot gashvielas lasim nav nepiecieshams. Protams ne VEGETU! ? Japec Kivichu Norvegjija zivis need???
ironiski, bet visticamāk tāpēc, ka dārgas.Ziemeljmeita @ 19.12.2021 01:08Kapec?
Diezgan ilgi jau Norvegija atrodas. 1x jau vareja lasi vai kadu citu zivi nopirkt. Tapec jau tas Lienuks tik shtruntigi izskatas,jo ed tikai burkanus,ceptus spinatus un rukolu. Smukam dupsim vajag svaigus darzenjus un daudz olbaltumvielas. Ja nav naudas lasim,vismaz pakahaugus pagatavotu.Jajaja2 @ 19.12.2021 01:30ironiski, bet visticamāk tāpēc, ka dārgas.
Ziemeljmeita @ 19.12.2021 01:55Diezgan ilgi jau Norvegija atrodas. 1x jau vareja lasi vai kadu citu zivi nopirkt. Tapec jau tas Lienuks tik shtruntigi izskatas,jo ed tikai burkanus,ceptus spinatus un rukolu. Smukam dupsim vajag svaigus darzenjus un daudz olbaltumvielas. Ja nav naudas lasim,vismaz pakahaugus pagatavotu.
Un beidzot edis svaigus spinatus un rukolu 😂Love @ 19.12.2021 02:09
Lieņuxxx izlasīs un nākamnedēļ atradis lasi hahah
Rockabilly @ 19.12.2021 09:33Krieviem ir tāds teiciens: Из грязи в князи. Te diemžēl ir otrādi.