po... hakeri, ja nozagtu viņas profilu, gan jau vainotu Siguldu pie tā.TikiTaki @ 23.12.2023 09:344 naktī qa. Izskatās, ka ir atrastas kaut kādas aplikācijas, ka atklāj kaut kādas lietas (es īsti neiebraucu, kāda tam jēga). Fascinē, ka cilvēki dod šādām aplikācijām piekļuvi.savam kontam.
Fb diezgan regulāri tiek cilvēku konti uzlauzti - tieši ir tādām aplikācijām, kas sola atklāt, kurš Tevi ir skatījies un tādā garā.
Principā viņa kaut kādai aplikācijai ir iedevusi piekļuvi savām ziņām IG. Un ko tieši viņa uzzina? Vārdu un uzvārdu? Dzīves vietu?
Nastja32 @ 23.12.2023 10:24Tefteļa pēdējie ieraksti Facebook tādi depresīvi.
kivičs vaino visus citus, jo pats ir memļaks, lupata un mīkstmiesis. No vīrieša tur nav nekā. Pat tagad ventilē sūdus, jo redz neviens viņu neaicina nekur un neuzskata pat par kaut cik normālu mūziķi, lai arī tikai paša vainas pēc līdz tādam rensteles līmenim nonācis, bet nē, visi citi vainīgi.Miray @ 23.12.2023 10:33Kivicš jau facebooka vakar rakstija, ka ir iedzēris, tātad svētku svinēšana jau sākās vakar
Vaino radio, ka izaudzinājuši bērnus tādus kādi viņi nu ir, gan jau ari viņa nabaga Kristoferu bija jaaudzina radio5 nevis papucītin, kurš skraidīja meklējot labāku dzīvi un lūk kur ir rezultāts. Vainīgi ir visi citi tikai ne viņš, no komentariem var noprast, ja Kristofers varētu būt saistīts ar metamfetamīnu pēc tā visa
amoreamore @ 23.12.2023 09:24Ļenkai ap 4 no rīta sācies Q&A. Vai viņa ir pālī? Visdrīzāk.
jo tā ir vēl viņu palikusī auditorija. Nau vērC, atlajst sajmu, viss slikti.be.beta @ 23.12.2023 11:46
es arī to ievēroju :D
gan jau, kā atbrauca mājās no lievenīša tad uzreiz mežezers, lai panāktu Kiva komu, un tagad bij uz 4-5h parubijusies, un tad jau galīgi slima. ehh, un viss dēļ vakcinām #follijgalva #jaunlatvijasbiedri #kovida_nava
nu ko tur nesaprast, dižais rokstārs palika pa nakti pie kādas laimīgās jēkabpilietes un vēl fotosesiju piedāvāja, rakaris tāds!Ameliya @ 23.12.2023 12:23Kādas sievietes Maddy Maddy komentārs zem tišņa fb posta:” Ej tu ieskrieties.
Biji palii gadus atpakal kad biji ar Madaru. Tev vaidzeja Jekabpili kur palikt pec uzstasanas.... hahaha savas stumbantes atstaji Teici man lai nefotorgaefu arii. Kas tur ko fotografet. ?✌️? gaji viens pats uz Jekabpils autoostu ????? nemaz nerunasim par parejo.. never savu veca alaholika muti vala par kautko nopietnaku.”
Īsti nesaprotu, bet gribēju padalīties ?