Nu varētu jau tīksmināties,ja viņa būtu vienīgā tāda auguma īpašniece ,viņas vecumā un visi apkārt būtu vaļi! Bet viņas augums nu nav nekas eksluzīvs,kas nepārtraukti jāatrāda IG.Man pazīstamai sievietei jau pie 70,un augums vēl labāks kā Lienei un seja arī,bez jebkādām injekcijām,neskatoties ka alkoholu lieto diezgan daudz.😂😂😂Helga Andersson @ 21.12.2023 21:58nu tak Lienītei par savu SLAIDO un SMALKO augumu jātīksminās un jāglauda savas pakulas, kāda vēl Mia ? tāpēc jau tas sīcis vienmēr izspūris un apburzīts izskatās.
nutak @ 22.12.2023 09:16Es jau te reiz rakstīju, ka, lai gan nevienam nav visi talanti vienlaikus, arī mājsaimniece var būt finansiāls atspaids ģimenei. Tiesa ir atšķirība vai tiešām vienkārši sēž mājās un jūk prātā četrās sienās vai tomēr kaut ko dara. Ļoti daudz var ieekonomēt kopējā budžeta labā - meklējot izdevīgus piedāvājumus, kārtīgi plānojot ēdienkarti, iedvesmojot ģimeni dzīvot veselīgi (un garšīgi), tādejādi ilgtermiņā aiztaupot veselības aprūpes izmaksas. Arī drēbes, apavus, tādas lietas kā pārskatīt rēķinu tarifus - nu reāli kā nosaukumā - saimniekot pa māju. Bet ir tik acīm redzams, ka nekas no tā netiek darīts. Un nezinu arī nevienu mājsaimnieci bez sava hobija, mazā biznesiņa, jo, lai gan augstākminētais prasa laiku un enerģiju, tas nepaņem visu laiku. Pārpublicēt tone deaf citātus par to kā nauda vai slaidums ir maznozīmīgi pēc savas bezdirsas bildes un brilijanta nav influencēšana vai bizness, katrai influencerei ir kaut kas cits kā tikai pašas izskats, tas taču nevienu neinteresē. Katrai ir kaut kāds saturs, kas tomēr sniedz ko vairāk kā paštīksmināšanos. Un Sorry, bet tas brilijants - nu kāpēc? Ja tos 70eur iztērētu tajā pašā pepco Miai saliekot smukas drēbītes (ko var atrādīt arī nerādot bērnu) par viņu visi būtu uzreiz labākās domās, nekā zaļā pūķa aizsardzības striķi.
Katzenfamilie @ 21.12.2023 18:38
Tur taja storija, starp citu fona var redzet vienu mammu, kura sakartodama un samiljodama savu meitinju iet pa durvim ara kamer Lienite uzvilkusi labako, kas vinjai ir, filme savu spogulbildi. Maza Mia gan loti miliga un prieciga bildes izskatijas.
TuunEs @ 22.12.2023 11:42Būtu Lieņuks normāla influencere, tad varbūt kāds būtu uzsaucis kaut ko arī priekš Mias, galvenais, ka pašai ir ar ko pakulas pūst un grabuļus grabināt pie auss savam belovedam.
Vispār nereāli infantīla tā Ļenkuce- sieviete pēc 40, bet ego fokusēts uz sevi kā pusaudzei🤦♀️ Kā vispār iespējams šāds regress dzīvē?!LabaDabaDa @ 22.12.2023 12:50Informācija, ko Lupatlase par sevi ielikusi, ar mīļākajām krāsām, ēdieniem un dzīvniekiem atgādina manu bērnību. Tikai tolaik to sauca par draugu kladēm. Pagājuši 30 gadi, draugu Lupatlasei nav, bet līmenis tas pats.
Būtu labāk tādu meitai uztaisījusi.
LilyLady @ 22.12.2023 11:00
Šim pilnīgi piekrītu. Man 2 bērni izgājuši dārziņa posmu ar visiem svētku koncertiem, tagad tas pats skolā, un es neesmu redzējusi nevienu tik tērētu muterīti. Šādos pasākumos mammām parasti absolūts fokuss ir uz bērnu nevis sevi. Es noteikti sāktu smieties balsī, ja redzētu tādu zosi kā Liene, kas gorās un filmē sevi dārziņa spogulī.??♀️
TuunEs @ 22.12.2023 13:03Interesanti, ja vecākā meita paliktu stāvoklī, kāda var iztēloties pakulgalvu par vecmāmiņu? ?
TuunEs @ 22.12.2023 13:03Interesanti, ja vecākā meita paliktu stāvoklī, kāda var iztēloties pakulgalvu par vecmāmiņu? ?