MeltedCheese @ 21.12.2023 20:28Kas viņai ar tetovējumu darās? Izskatās kā no košleņu uzlīmēm, kad izdilst.
amoreamore @ 21.12.2023 20:21https://failiem.lv/u/r9rs7hbaub
Skaudiet, nabadzīgās lezbes, ļenKucei īsti briljanti
Dzintriņa @ 21.12.2023 20:08
Man reiz bija slikti, mentāli slikti, mēnešiem..
Es to visu laiku liku “happy story” ar bērniem un tā, draudzenes biznesu atbalsīju, šēroju katru pirdienu, lai tikai ir kādam labi, kamēr pati juku un bruku, pilnīgi godīgi..
Kamēr mans bizness aizgāja pa utīm, jo pat mamma ar tēti to neredzēja kā biznesu
Bija tik ļoti sāpīgi ( nevienam to nekad, nekad, nekad neteicu) ka jūtos tā vai šitā
Uzpedēja viens šerps, bet gaužām labs citāts, ko iešēroju savos fb un ig story….
Un bija! Un bija, kas uzzvanīja un “aiznesa” līdz šodienai..< TEV TAK VISS BŪS TU ESI FORŠA, atbildīga utt>
Aiznesa.. bija mēnešus ok, bet vai ir ok? Nope! Jo tie, kas uztraucās par tiem story, pat ne kapeiku nepiemeta, lai man tomēr sanāktu! Lišķīgi vai kā??
nu tak Lienītei par savu SLAIDO un SMALKO augumu jātīksminās un jāglauda savas pakulas, kāda vēl Mia 😏 tāpēc jau tas sīcis vienmēr izspūris un apburzīts izskatās.kuranavliene @ 21.12.2023 14:39Lai man bērni ir izauguši,un pat tagad ir jāpaciemojas dārziņā uz dažādiem pasākumiem.Un es neesmu redzējusi nevienu mammu kura šitā ar telefonu gorītos pie dārziņā pie spoguļa un filmētu sevi? 5 gadu laikā NEVIENU! Visas aizņemtas ar mazajiem sakārto,samīļo vai filmē savas atvasītes.
Susurīte @ 21.12.2023 20:39
Tetovējums ir slikts. ? Pašai ir vairāki, tā nevajadzētu būt, ja pie laba meistara taisīts. Pie tam tik redzamā vietā. Nesmejos, bet žēl, ka pie slikta mākslinieka.
P.S. Paldies šim forumam, tagad man arī gribas paskatīties, ko visas te raksta, un nozagt sev laiku. ?
šādi laiks pazūd, jā 😆 kivju pārītis un rozā lezbju čats ir mans guilty pleasure, kur tik daudz laika pavadīts 😄 bet grūti nesekot cilvēkiem, kuri sevi publiski apkauno ar visu, ko daraSusurīte @ 21.12.2023 20:39
Tetovējums ir slikts. ? Pašai ir vairāki, tā nevajadzētu būt, ja pie laba meistara taisīts. Pie tam tik redzamā vietā. Nesmejos, bet žēl, ka pie slikta mākslinieka.
P.S. Paldies šim forumam, tagad man arī gribas paskatīties, ko visas te raksta, un nozagt sev laiku. ?
amoreamore @ 21.12.2023 20:21https://failiem.lv/u/r9rs7hbaub
Skaudiet, nabadzīgās lezbes, ļenKucei īsti briljanti
yay @ 21.12.2023 22:42Patiesībā, es nemaz nezinu cik maksā briljanti.
Nav jābūt biš dārgākiem?
yay @ 21.12.2023 22:42Patiesībā, es nemaz nezinu cik maksā briljanti.
Nav jābūt biš dārgākiem?
Krizdole @ 21.12.2023 20:42
Ooo wow, karaliski, dzīves augstākais punkts nu sasniegts! Briljants striķī par veseliem 69€!!! Skauž ?
Ambulance @ 21.12.2023 23:25
to striķi pie pirmās pjankas padirsīs ??
Ļenka , tu pati sev ,,porču,, piesauc !
Ragana @ 22.12.2023 00:11Lienīte peņuārā, roka gandrīz kājstarpē. Laikam nogribējusies un meklējas. ? Jauns gads, jauns Andris? Kurš būs nākamais Mr. A?
Susurīte @ 21.12.2023 20:39