Atšujies, trakā vāvere!🤣🤣🤣🤣Skaistsceļš @ 19.12.2023 12:02Plate iestrēga? Vai nav ar ko salāpīties?
Helga Andersson @ 19.12.2023 04:37Beibes! Kura no jums uztur šo kontu (i have ideas which one ?) - trekns cepums (šajos svētkos un ikdienā! Šis ir tik labs ? atgādināja, ka Andjrjuha nav tikai tagad aglī bič, bet bija arī tāds pāris gadus atpakaļ, pirms ilgdzīves ar Lienīti ? un Lienīte - nu tāds PAMPIS un NE-Daile ? oi mama ?
https://x.com/karalienezin/status/1736819125333504247?s=46&t=CQ9j8zJMO3SYuEUXHYrY3A
Nu davai vēl 100 reizes!!!😜ZapeNape @ 19.12.2023 13:51Atšujies, trakā vāvere!????
Wtf @ 19.12.2023 14:07Es atkal jukusī, kura par ēdienu ? bet tas ketčups uz maizes, es nevaru ?
LabaDabaDa @ 19.12.2023 15:33Par kārtējo šedevrālo šķīvi - var redzēt, ka foruma komentāri ir lasīti un ir piestrādāts pie vizuālā noformējuma. Šķīvis ielikts eglītē - ļoti svaiga ideja. Es tikai teiktu, ka kečupu vajag vairāk. Ne tikai uz maizes, bet arī uz tomātiem un uz egles - drošības pēc. Kā zināms, ar kečupu vai majonēzi var apēst klavieru pedāli, gan jau varēs arī Lupatlases pavārmākslas brīnumus.
Starp citu, cik kilo nez Fetmenam izdevās nomest? Vai viņš tagad cērt mežus kokā, ka var atļauties šitā māgu piesist?
LilyLady @ 19.12.2023 16:09Es arī piesiešos ēdienam - tomāta šķēlei nav pilnīgi nogriezta saknīte. Sīkums, bet ēst tādu nav patīkami. Un tā ketčupa pļocka uz maizes.? Kā studentam kojās. Viss tāds ķep ļep - var redzēt, ka viņai riebjas gatavot.? Nafig to rādīt IG?
Minelūše @ 19.12.2023 16:43Katrreiz, kad ieraugu tos drausmīgos auskarus, nošķebina dūšu. Zirņa izmēra smadzenīte nesaprot, ka pusmūžā sievietēm vajadzētu nēsāt rotas, kas ir klasiskas un paliekošas vērtības. Spalvaini auskari lai paliek pusaugu meitenēm. Bet Ļenkai nav citu variantu. Zeltu pati atļauties viņa nevar un teftelim, protams, ne prātā nenāk tā tērēties uz mačalku.
Tuana @ 19.12.2023 17:19Bet jāsaka, ka ar to brokastu šķīvi Ļenka ir centusies kaut ko noformēt un pasniegt. Viņas pašas skalā tas ir tiešam daudz. Minhauzenes acīs restorāna cienīgs noformējums. Kaut uz pusi būtu tā Miai pacentusies, bet izskatās, ka privilēģija “brokastu šķīvis” šajā ģimenē tiek tikai vienam, paģirainajam Kingam. Centies centies, Ļenka, savādāk Kivis aizmirsīs kāpēc pēc lievenīšiem vispār mājās pārrasties.
Dzintriņa @ 19.12.2023 17:27
Nez Mia mājas pankūkas ar zaptīti, mannas putru, makaronu piena zupu, kartupeļus ar maltās gaļas mērci un real biešu zupiņu, ir nobaudījusi no mammas rokas? Jūsu viedoklis?
Tas jau reāli ņirdzīgi,pajautā recepti kā ketčupu izspiest uz maizes un tomātu sagriezt 👍😂😂😂😂😂McSara @ 19.12.2023 16:48
???????????
Īstenībā arī neesmu sapratusi to fišku atrādīt kulināros brīnumus IG! Kāda jau pajautāja recepti kā pagatavot šādas brokastis?
A, mierīg! Man tā patīk, ka tu uzvelcies.Rigtigi rēcīgi! Un Lienei zupa pēc samazgām un šorīt brokastis arī izskatās , ka kāds būtu ēdis! Vai ne trakā vāvere?🤣🤣🤣🤣Skaistsceļš @ 19.12.2023 14:40Nu davai vēl 100 reizes!!!?
Rozāforums @ 19.12.2023 17:36
aptimil, toreiz kad kafejnīca uzsauca bija pica viņai paņemta, ja vien ''rokstārs'' pats to picu neiestūma kunģī
ZapeNape @ 19.12.2023 18:20A, mierīg! Man tā patīk, ka tu uzvelcies.Rigtigi rēcīgi! Un Lienei zupa pēc samazgām un šorīt brokastis arī izskatās , ka kāds būtu ēdis! Vai ne trakā vāvere?????