krmmm @ 16.12.2023 21:05Bet padomājiet, tā kā viņa braukā līdz uz visiem Andra koncertiņiem, viņa to Andra reperturāru noklausās dažas reizes nedēļā (vismaz labajos laikos, kad daudzi aicināja). Nu tur taču pie pilna prāta nevar palikt, man arī širmis aizbrauktu, ja vai katru vakaru būtu jāklausās Andra svepstošajā balsī izdvestās ziņģes, Z-Scars dziesmas un izņirgātā pasaules popmūzika.
Manuprāt, tur jau figurē kāda psihiska saslimšana. Kā var pamest savus 3 bērnus dēļ vienas p*peles - dzērāja?TikiTaki @ 16.12.2023 17:57Īstenībā, ja tā padomā - Lienei tik daudz bija dots. Vīrs, 3 meitiņas, šika dzīve. Kad to sačakarēja, māsa un mamma, kas ikdienā palīdzēja.
Ne visām tāds greznums dzīvē tiek dots.
Bet ņēma un sadirsa visu, ko varēja, dēl 10cm.
Principā tagad dzīvei dot ko labu Lienei būtu tas pats, kas cūkai pērles bērt.
LabaDabaDa @ 17.12.2023 11:08Man liekas, ka Lupatlase izlasīja foruma komentārus par savu skatuves foto - ka sevišķi tieva jau nu viņa tur neizskatās - un pēc tam visu nedēļu neko neēda. Tikai meklēja labākos filtrus kājām :D
Krizdole @ 17.12.2023 11:03Jā, Liene Kivičā pilnībā izšķīst, ne sava viedokļa, ne vēlmes, viss pakārtots tikai un vienīgi Andrim, tagad no malas pat izskatās, ka Andris viņu izsūc, tik kārna palikusi, ka galva jau lielāka par dibenu ?
LabaDabaDa @ 17.12.2023 11:08Man liekas, ka Lupatlase izlasīja foruma komentārus par savu skatuves foto - ka sevišķi tieva jau nu viņa tur neizskatās - un pēc tam visu nedēļu neko neēda. Tikai meklēja labākos filtrus kājām :D
jasaka, pec slimnieces neizskatasKatzenfamilie @ 17.12.2023 20:59Izskatas, ka nedelas nogale bijusi raziga, gan jau sovakar atkal tiks pasvinets, slimigajai Lienitei gan jau rit un parit kartejais vajums piemetisies. Visticamak Mia uz darzinju tiks aizvesta, atrakais, ceturtdien.
Facundo @ 17.12.2023 20:27Lienīte tā gudri muldēja, ka ģimenes pieaugumu pagaidām neplānojot, jo būšot karš. Tik tā sieviete pavisam jau piemirsusi cik viņai gadu. Dzemdējamais vecums jau garām, bet laikam jau pati vēl jūtas kā 20gadiga jaunava.
aauuu @ 17.12.2023 11:43
Iespējams pēc pēdējām špricēm seja uzpūtusies liela bija un tievē, lai būtu iekritušie vaigi. Bet, ja nopietni, tik bieži špricējoties, seja drīz pieblīdīs pavisam ( kopā ar alkoholu ) un nekāda tievēšana tur vairs nepalīdzēs. Visas, kuras pāršpricējas par daudz, paliek ar lielām sejām. Bez grumbām, bet lielām sejām. Viņai tā jau bez filtriem sāk līdzināties kaķasievietes sejai formas ziņā. Bet, ja nav prāta, tad lai jau kropļo sevi.
ayame @ 17.12.2023 23:40Iekopēju, lai nepazūd.
No A.K.FB.
(C) Mana mamma Daina Kivica ir 3x krutāka par Rūtu Judzi, jo viņa savu mazmeitu Keitiju, dažādu pretīgu Madaras Kivičas manipulāciju rezultātā, neredzēs šoreiz JAU TREŠOS ZIEMASSVĒTKUS!