Marfa @ 15.12.2023 02:26Tas fens ir vieniga sadarbiba sogad? Vieniga davana? Neko citu neesmu redzejusi ?
McSara @ 14.12.2023 19:06
Lapsa man šķiet varētu būt pārāk slīpēts tipāžs! Apčakarēs tefteli pat acis nepaspēs pamirkšķināt ?
Sirsninja @ 15.12.2023 07:30Smejaties vai nesmejaties, bet manai frizierei ir tas Fluarion fēns- esot baigi labā štelle! Lienītei paveicies- kaut ko labu dāvanā dabūjusi!?
gan jau egli dabūja par brīvuMarfa @ 15.12.2023 02:26Tas fens ir vieniga sadarbiba sogad? Vieniga davana? Neko citu neesmu redzejusi ?
Sirsninja @ 15.12.2023 08:32Nu nezinu, pašai nav Dyson, bet vairākām paziņām bija Dyson- ātri salūza un neviens neko pa garantiju neremontēja. Manai frizierei ir Dyson, pēc pus gada izlūza poga, vēljoprojām strādā ar caurumu pogas vietā. Bet nu tas tā- "offtopic".
LilyLady @ 15.12.2023 09:44Lienei roka kā no gumijas izskatās, daudz liekas ādas. Vecas tantes plauksta. Un nagi nesmuki, pārāk masīvi, biezi. Rāpītājpirksta nags vispār uztaisīts lielāks par citiem. Nekvalitatīvs darbs.
Precīzi! Nekādu jaunradi no šī šaurpierīgā prāta nesagaidīt. Varbūt nekur nebrauc, jo nav jau kur braukt, jo nekur nav jābūt. Otrs variants - nav par ko degvielu ieliet.krmmm @ 15.12.2023 10:13Neuztraucieties, drīz būs Lienes klasiskais un saturīgais storijs, kur viņa sēž auto un saka: "nu ko, labrīt visiem, šodien es beidzot jūtos labāk, ir daudz kas jāpaspēj, tāpēc dodos darīšanās. Lai jums kolosāla diena, mīļie!"
Nagi izskatās kā no Drogām, tie līmējamie, kad meitas bija mazas, viņas pirka un līmēja. Tā jau neko😝.vivii @ 15.12.2023 10:12
Nē nu ja gribas uzdirst, var jau vienmēr atrast par ko piekasīties.
Piemēram, man ir zināšanas un izglītība šajā jomā un es saku, ka nagi ir ok ??
vivii @ 15.12.2023 10:12
Nē nu ja gribas uzdirst, var jau vienmēr atrast par ko piekasīties.
Piemēram, man ir zināšanas un izglītība šajā jomā un es saku, ka nagi ir ok ??
ZapeNape @ 15.12.2023 11:15Nagi izskatās kā no Drogām, tie līmējamie, kad meitas bija mazas, viņas pirka un līmēja. Tā jau neko?.
melna_aronija @ 15.12.2023 08:44Man liekas, ka šoreiz Kirpičs būs iegrābies ar intervējamo. Viņam jau pa lielam man liekas patīk izvēlēties tādus, par kuriem pašam šķiet, ka piekritīs viņa stulbajām runām. Lapsa nav uz mutes kritis un viņš man liekas baigi nemās ar galvu pie kirpiča murgiem. Ka tik Andrītim pēc tam nav jāsvīst, ja Lapsa viņam kko neērtu pajautās vai pateiks.