kaut kā neticami ka mauķele kādam ies sūdzēties par resni 🤣Mady66 @ 14.12.2023 09:56Lienīte jau runā un sūdzas... tik ne plašai auditorijai. Bet par Kivi sūdzas. Un daudz.
Neņem ļaunā,es drusku asāk uzrakstīju.Tev ir pilnīga taisnība!😊McSara @ 14.12.2023 13:14
Ok, nav korekti tā teikt, bet man ir diezgan liels pārsteigums, ja to tā var nosaukt, sanāk tieši kā kivics saka, ka viņš ir tas labiņais?
Tas, ka viņš pameta viņu grūtā brīdī ir ok! Labi, lai tā būtu, es tomēr negribētu kontaktēties ar tādu kā viņš!
Mūsdienās pietiek ar pāris reakcijām, pāris sirsniņām, dažiem komentāriem, kad pēc laika ir atklāsme: mīļie draugi, es nezināju, ka varu iemīlēties 45 gados?
qwe @ 14.12.2023 13:50kaut kā neticami ka mauķele kādam ies sūdzēties par resni ?
ko tad labu sūdzējās? Ka resnis šo nevar vairs dapist 13 x dienā?Tusnelda @ 14.12.2023 14:33
Kaut kad vasarā viena bijusī paziņa IG stāstīja, ka apdzērusies Liene viņai un vēl kādai kopīgai bijušajai druškai zvanījusi un sūdzējusies.
Tērvetniece @ 14.12.2023 09:20https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/slavenibas-bez-filtra-6/madara_raaabe_soke_jani_sniedzanu_atklajot_ka_ir_gatava_kopigam_mazulim-673451/
Gan jau šī Madaras atklāsme tuncim iecirta speķainajā sirsniņā ???
qwe @ 14.12.2023 14:41ko tad labu sūdzējās? Ka resnis šo nevar vairs dapist 13 x dienā?
nebija gadījumā ap to laiku ,kad Mia bija izgajusi live IG ar lienes tel kur fonā varēja dzirdẽt ,kā Liene attaisa alinu?😂😂😂Tusnelda @ 14.12.2023 14:33
Kaut kad vasarā viena bijusī paziņa IG stāstīja, ka apdzērusies Liene viņai un vēl kādai kopīgai bijušajai druškai zvanījusi un sūdzējusies.
Nav_vispar @ 14.12.2023 14:45
Noskatījos. Es nezinu, nu kaut kas tajā Sniedzānā tāds kā izvairīgs? Jeb kā vēl nosaukt. Nu dikti baidās no tām kāzām un mazuļa. Bet varbūt ļoti atbildīgs, nevis kā Kivičs kurš katrai uzcērt.
Nav_vispar @ 14.12.2023 14:45
Noskatījos. Es nezinu, nu kaut kas tajā Sniedzānā tāds kā izvairīgs? Jeb kā vēl nosaukt. Nu dikti baidās no tām kāzām un mazuļa. Bet varbūt ļoti atbildīgs, nevis kā Kivičs kurš katrai uzcērt.
SantaBarbara @ 14.12.2023 15:07
Cik noprotu ,ka Janim ir bērns no iepriekšējām attiecibam,varbūt toreiz bija jaunibas dullums un maksimălisms un tagad pieaugot,negrib atkārtot tās paśas kludas, iespejams tagad grib visu izdarit pareizi!
Ne jau visi virieshi ir ka resnais cepelĩns ,kam katru reizi kaut kas iekšā salūzt un skrien nākošo bernu taisit un veceni precet.
SantaBarbara @ 14.12.2023 15:04nebija gadījumā ap to laiku ,kad Mia bija izgajusi live IG ar lienes tel kur fonā varēja dzirdẽt ,kā Liene attaisa alinu????
Krizdole @ 14.12.2023 15:05
Par bēbi viņš samulsa, jo nav vēl īsti gatavs, bet par kāzām galīgi nekas izvairīgs nebija, vēl teica, ka tas ir viņa tuvākajos plānos un, ka grib precēties vienu vienīgo reizi savā mūžā un tam attiecīgo cilvēku ir atradis, nosvērti un skaisti, ne kā dažam labam bildinātājam pālī
Tusnelda @ 14.12.2023 14:33
Minelūše @ 14.12.2023 16:08Pretīgo, žultaino čūsku Lieni pataisīt par nabaga upuri ir vienkārši smieklīgi. Ja cilvēks nemāk novērtēt to, kas viņam ir, tad agrāk vai vēlāk to nāksies nožēlot. Viņai bija normāls vīrs, normāla reputācija, meitas, nauda un viss pārējais. Neviens viņai nelika ošņāties pie precētiem večiem, pati ar savu maukas dabu panākusi to, kur šobrīd atrodas. Lai iet ellē un tur arī paliek. Pelnījusi.