be.beta @ 10.12.2023 15:12haha, QA turpinās. kāds bezsakars
jautājums: "piekrīti, ka 40 gadi ir sievietes skaistākais vecums?"
atbilde: es domāju, ka mēs dzīvojam skaistāko laiku jebkurā vecumā. To vajadzētu izbaudīt. Mani izbrīna, kā cilvēki izturas pret mani. Apsaukājas. It kā man būtu 100 gadu, bet arī tad - vai tad drīkst smieties un apsaukāties? Izrādīt necieņu? Es domāju, ka labi izskatos savā vecumā, sveru zem 60kg, baudu dzīvi, un man ir skaista mīlestība.
............
kāds tur sakars, vecumam ar to, kā izturās pret viņu vai ka apsaukājas, un kādiem vēl 100 gadiem, un tad vēl svaru. wtf Lenka :D:D
be.beta @ 10.12.2023 15:12haha, QA turpinās. kāds bezsakars
jautājums: "piekrīti, ka 40 gadi ir sievietes skaistākais vecums?"
atbilde: es domāju, ka mēs dzīvojam skaistāko laiku jebkurā vecumā. To vajadzētu izbaudīt. Mani izbrīna, kā cilvēki izturas pret mani. Apsaukājas. It kā man būtu 100 gadu, bet arī tad - vai tad drīkst smieties un apsaukāties? Izrādīt necieņu? Es domāju, ka labi izskatos savā vecumā, sveru zem 60kg, baudu dzīvi, un man ir skaista mīlestība.
............
kāds tur sakars, vecumam ar to, kā izturās pret viņu vai ka apsaukājas, un kādiem vēl 100 gadiem, un tad vēl svaru. wtf Lenka :D:D
TikiTaki @ 10.12.2023 14:44LV diplomu dabūt nepavisam nav grūti.
Mūsu augstskolās prasības ir ļoti zemas.
Diplomus pakaļ met, ja vien spēj maksāt pats vai paņemt kredītu(ko nav grūti izdarīt).
Ir tikai dažas augstskolas, kurās ir stingras prasības un grūti tikt iekšā.
Pašlaik bakalaurs jau ir tāds standartiņš, kā senāk bija vidusskola.
Katram otrajam, ja ne vairāk, ir augstākā izglītība. Pat maģistra grāds jau mūsdienās sāk kļūt par standartu.
Augstākā izglītība ir tik pieejama, kā nekad agrāk.
Svarīgi ir tas, ko ar to izglītību dara. Kāda jēga, ja cilvēkam ir augstākā izglītība, bet uzsākot darbu, nepieciešamās prasmes ir nulles līmenī.
be.beta @ 10.12.2023 15:16un tas pēdējais jautājums- kāpēc necīnās par savām meitām, bet par Andra gan..
redz neesot spēka. tie ir kaut kādi divi dažādi spēku veidi, cīnīties par saviem miesīgiem bērniem, vai par bērniem, kas tevi neskar? jā, par saviem bērniem vajadzētu būt pa visam citai degsmei, bet ne tādām dzeguzēm kā Lenka, vinai 100 gadu nav vajadzīgi tie savi bērni. un arī Andra bērni.
tā visa ņemšānās vienkārši, lai būtu haips, "popularitāte", un būtu ko darīt, kad mežezers ribās.
krmmm @ 10.12.2023 14:56Andris esot labākais, kas viņai dzīvē ir noticis. Parasti jau bērni ir tas labākais, bet ko nu tur daudz, četri miesīgie bērni tāds nieks viens ir, ja salīdzina ar Andrīti.
Apple of my eye @ 10.12.2023 15:18
Man likās par izglītību šoreiz pagriezts tā, ka attaisnojas par to, ka viņai pārmet nestrādāšanu. Mēģina tagad iziet uz to, ka viņu neņem, jo ir overqualified - es nevaru, kā tad! :D
Pamanīju pēc tam, ka te jau tas pateikts, tad man ne vienīgajai tā izklausījās.
Būšana overqualified ir reāla, esmu saskārusies, bet ne jau šajā gadījumā, jo te sieviete pēc vienreizējas kaut kā padarīšanas jau sev piešķir diplomu, te ir cits stāsts
krmmm @ 10.12.2023 15:11
Mhm, "tikai vienu labu vārdu", nu luuudzu, bērni, raud krokodila asaras un vaimanā, ka bērni neuztur kontaktu... kāds sakars, ja viņa toreiz priecājās, ka meitas izvācās no viņas un Andra vienistabnieka, lai viņi varētu netraucēti dzīvot, atzina, ka labāk Andris nekā bērni, un turpina līdz šai dienai vervelēt, ka Andrītis ir labākais viņas dzīvē. Klīnisks gadījums.
Ragana @ 10.12.2023 15:42Kronis visam!
https://failiem.lv/u/6hxq5cadue
jā, arī ievēroju, cik tas kaķis nelaimīgs izskatās.Tuana @ 10.12.2023 15:44
“Viņas mani nemeklē”, vislabākais attaisnojums, Ļenka pārspēja pati sevi.
Pat kaķis pat vairs nedodoties rokās pēc pavadīta 1 mēneša (?) viņu mājās, izskatās neapmierināts un izmisis, ar varu iespiests Kivja ķetnās. Bet Ļenka tik ķiķina un fočē, izdevās noķert hi hi, kaut gan pilnīgi žēl to kaķīti sametās.
Ragana @ 10.12.2023 15:42Kronis visam!
https://failiem.lv/u/6hxq5cadue
kuranavliene @ 10.12.2023 15:31Vepris baigais varonis,5 minūtes padricilējis ziceli un plātās ar intelektu.Neaizmirsti ka bez Madaras tev arī nebūtu Keitijas.Tu pašļakstijies,bet Madara 9 mēnešus to bērnu nēsāja zem sirds.Loloja,mocījās ar nelabumiem tad dzemdību sāpes utt.,un tā joprojām.Liktu veprim izjust mazāko daļu no tā visa,sen būtu beigts.Bet tādu varoni tēlo!?Bez manis,bez manis....Nez kādēļ Madara neko tādu neatļaujas,tieši otrādi,viņa saka paldies Andrim par burvīgajām meitām.
tiem kaķiem tāds feiss, bet nu sagrābis tiešām aiz kakla tā, ka man pat neomulīgi palika 😖 interesanti, kāpēc dzīvnieciņš nedodas rokās 😉qwe @ 10.12.2023 15:56jā, arī ievēroju, cik tas kaķis nelaimīgs izskatās.
TikiTaki @ 10.12.2023 15:37
Es par to, ka viņa nenormāli uzsver to diplomu nozīmīgumu.
Lai būtu pārāk kvalificēts, jābūt attiecīgai pieredzei un sfērā, ne jebkurā nozarē. Ja ir plika izglītība bez pieredzes nepieciešamajā sfērā, tad parasti sāk ar zemāko līmeni.
Ja cilvēkam nav vispār pieredzes, tad iespēja, ka nepieņems dēļ izglītības, jo pārāk kvalificēts, ir ļoti niecīga. Arī, ja pieredze ir niecīga.
Lieni nepieņems ne tikai pieredzes trūkuma dēļ. Neviens negribētu uzņemties risku, saņemt sūdus savā virzienā gadījumā, ja Liene pat pārbaudes laiku neizturēs. Šiem diviem patīk arī parastus cilvekus izvazāt pa internetu. Domāju, ka arī neviena normāla aukle ar šadiem diviem nesapītos. Risks nokļūt sūdu ventilatorā ir ļoti liels.