qwe @ 09.12.2023 18:33tas atgādināja kā mazais pipsis lidmašīna toreiz miu bija sagrābis un nelaida vaļā ?
Lelle Mele @ 09.12.2023 19:44Tāāā...Kura draudzene Ļenu nobloķēja??
MeltedCheese @ 09.12.2023 19:18Keituška. Es ahujaaa, es atvainojos. Latvāņus sapīpējusies? Kādā sakarā viņa sveša bērna vārdu izmēda?
Viņa Andirsi citē, ne jau pati to saka...😁Minelūše @ 09.12.2023 19:37Pričim tur "nebūtu manis, nebūtu Keitijas"? Galīgi mačalkai skrūves izbirušas? Kurā momentā viņa kļuvusi par Keitijas māti, lai varētu atļauties tā teikt? Nebūtu tevis, Ļenka, daudziem cilvēkiem dzīve būtu labāka. Pa lielam tu nevienam neesi vajadzīga.
Lelle Mele @ 09.12.2023 19:44Tāāā...Kura draudzene Ļenu nobloķēja??
Vai nevarētu būt tā, ka Ziemassvētkos būs kāzas? 🤔Rumblerx @ 09.12.2023 19:27Pelmenim ir 4 bèrni, ta ka nevajag liet krokodila asaras, ar 2 jau nu noteikti var pavadīt Ziemassvètkus :) Aha, pietrūkst viņiem Keituškas, a Kimačkas nepietrūkst,ko? Meitenes pavadīs Ziemassvètkus ar savà ğimenè, gan jau kàdà skaistà vietà:) Vot varès Ļenka lūrèt ig un sūkt kàrtèjo meźezera dziru un uzkost savu kabaču- burkànu pļurzu :)
Pipelē jau viegli ar kādu sastrīdēties :D Un, mums viņas kodiens cirks par brīvu :D 100 punkti Andris no rīta pārradās pālī, nu tad šai arī zaļā gaisma un var dzert. Cik produktīvi tā poda birste pavada laiku? (jā jā, zinu, mēs te sēžam forumā ) Mežezera glāze uz dīvāna un sevis publiska apkaunošana instagram.Lelle Mele @ 09.12.2023 19:44Tāāā...Kura draudzene Ļenu nobloķēja??
Un? Nekā traģiska tur nav.Yololo @ 09.12.2023 19:32Kura teica, ka dukuru un endiju nevar pielīdzināt Kivičiem?
Spogulīt, spogulīt, saki man tā,
Kura sūdu ventilējāja ir visskaistākā ?
https://failiem.lv/u/afxa6h3mpj
Minelūše @ 09.12.2023 20:26Ko tad šī pa tiešo pajautāja draudzenei? Gribēja atkal kādam savu bērnu uztiept un viņu pasūtīja? Mani izbrīna, ka viņai vispār ir draudzenes. Kā var draudzēties ar cilvēku, kuram draudzība nozīmē tikai vienu - atrast visus iespējamos veidus, kā tevi izmantot.
kuranavliene @ 09.12.2023 20:27Un? Nekā traģiska tur nav.
Nu tur viņa atbildēja uz riebīgiem komentāriem,Liene rej uz normāliem atšķirība tomēr ir.Un kā jau teicu,viņas salīdzināt nevar vispār.vivii @ 09.12.2023 20:58
Es arī neredzu neko traģisku, te forumā ir sievietes, kuras atbild trakāk uz pavisam parastiem komentāriem ?
Nē, nu ja gribas, vienmēr jau var pievilkt asti un atrast kādu līdzību, tikai tas parasti ir galvā, ne realitātē.
Minelūše @ 09.12.2023 20:26Ko tad šī pa tiešo pajautāja draudzenei? Gribēja atkal kādam savu bērnu uztiept un viņu pasūtīja? Mani izbrīna, ka viņai vispār ir draudzenes. Kā var draudzēties ar cilvēku, kuram draudzība nozīmē tikai vienu - atrast visus iespējamos veidus, kā tevi izmantot.
kuranavliene @ 09.12.2023 21:02Nu tur viņa atbildēja uz riebīgiem komentāriem,Liene rej uz normāliem atšķirība tomēr ir.Un kā jau teicu,viņas salīdzināt nevar vispār.