😂 sis bija labakais, kas te bijis.LilyLady @ 09.12.2023 17:17
Vai ne? Speciāli provocē.
Lienuška, Andruška, Miuška. Kukuška. Hihihihi.
ko vecā siļķe ar to cenšas pateikt? Nebūtu Dainas, nebūtu manis, nebūtu Keitijas?izskatās būs jautra nakts, tagad jau šļuška galīgā ķitē ir 🤣EsRedzējuKa @ 09.12.2023 17:19Šim galdiņam vairs neliet.
qwe @ 09.12.2023 17:36ko vecā siļķe ar to cenšas pateikt? Nebūtu Dainas, nebūtu manis, nebūtu Keitijas?izskatās būs jautra nakts, tagad jau šļuška galīgā ķitē ir ?
Tā ir, kad iedzer uz pohām, pālis uzreiz ir klāt. Nabaga bērns.. ar kādām tiesībām viņa publicē svešu bērnu? Uzšaut tai pakulai gribas! B* strādāt ej, tad varēsi aukli atļauties un skriet pakaļ kā dadzis savai rakvereiLelle Mele @ 09.12.2023 16:52Drope Lienei turpinās. Nu jau "Keitušku" aiztiek. Redz bildi telefonā atradusi. Tad jau atkal sūdi ventilēsies.
skaidrs 🤣 mazajam pipsim arī saasinājums 🤣amnēzija @ 09.12.2023 17:40
Vispār jau to tekstu ir rakstījis Andris. Liene tikai, kā vienmēr, pārpublicējusi.
Rozāforums @ 09.12.2023 17:13
nez,kapēc ,bet man liekas ka kivis vēl nav mājās ,vai vēl dzer vecrīgā vai atradis kādu kompāniju ar ko dzert, tāpēc ļenka viena dzer mājās un viņai rauj jumtu nost
nokeram.fifinators @ 09.12.2023 18:21Kurš normāls cilvēks savu dārgo kaķi aiz rīkles tur.. ??♀️?
tas atgādināja kā mazais pipsis lidmašīna toreiz miu bija sagrābis un nelaida vaļā 🤦fifinators @ 09.12.2023 18:21Kurš normāls cilvēks savu dārgo kaķi aiz rīkles tur.. ??♀️?
Nē, par Kimu un Kristoferu nulle intereses.LilyLady @ 09.12.2023 17:12Ak, nu jau arī par Keitiju vaimanā - tātad pat vepra mīļākā meita vairs nesteidz ciemos pie papiņa. Būs šovasar, visticamāk, "sapņu ceļojumā", kaut ko sapratusi un secinājumus izdarījusi.
Kāpēc liekulīgā šļura par Kristoferu negaudo? Tur tiešām neklājas labi un ir vajadzīgs atbalsts.
Bet vispār iedomājieties, kas notiek tai dzīvoklī, kur čučundra atstāta viena ar bērnu. Būtu kaut uzcepusi piparkūkas kopā ar meitiņu, bet nē, rakājas pa kaut kādu veco telefonu un meklē Keitijas bildes. Apsēstā slimiķe.?♀️
Stalkere Jr. @ 09.12.2023 18:12
Bij tak storijs, kur Andža (sarkanā trusenēs) mēģina noķert kaķi. Kaut gan kas to lai zina, maybe vecs viģiks, tik forumam atrāda - redziet, rozā čūskas, bīloved hazbends ir ar mani
MeltedCheese @ 09.12.2023 19:18Keituška. Es ahujaaa, es atvainojos. Latvāņus sapīpējusies? Kādā sakarā viņa sveša bērna vārdu izmēda?