Un, ja viņa šādi mēģina pievērst tušņa uzmanību, nesanāks. Viņš pameta sievu ar onkoloģisku saslimšanu, šī Lieņuka vaidēšana pie katrām kakla sāpēm un nelielās temperatūras tusni neiežēlinās.
jā, plekstei Mia uz kakla, tikmēr kivis tusē un nemaz mājās nesteidzās, ai ai saasinājumi nāk virsū mīzaleneiIreeen @ 09.12.2023 09:28nu bet kā, viņa tik slima bet vecais kkur tusē ar smukām meičām ??? Kivis tagad visu vīkendu iesprūdīs tur un nabadzītei atkal aizies ciet
Ariete @ 09.12.2023 00:37Atkal filmē termometru un vēl pieraksta "fuck" ????????? Pālis brālis
HiacinteBurkaa @ 09.12.2023 08:43
Tā Atmoda ir ūķīgs barčiks :D Varbūt skan cēli un skaisti, bet realitātē normāls ir tikai 1. stāvs, kur cilvēki kafijo utt., augšā nav ne gaisa, ne kā, bet Kiviča 15 klausītājiem perfekti.
noidea @ 09.12.2023 11:28
Būtu interesanti zināt, cik vińš sańem par śādiem "koncertiem". Škiet, reiz bija apspriests, cik vepris ńem par lievenīšiem, bet nevaru vairs atrast.
Bet reāli nesaprotu, kurš bārs, vai sevi cienošs cilvēks gribētu to neandertālieti aicināt "uzstāties" aka pielieties un klaigāt.
Knita @ 09.12.2023 09:23
Es kā reiz saslimu un temp bija 37.0 , bet pašsajūta-pinīgs bezspēks, drebuļi. Sēdēju pie ārstes kā tāda lose ar saviem 37 un viņa saka, ka tas tak nekas nav. Bet pēc sajūtām kā būtu stipri vairāk.
Parasti es 37 nemaz nejūtu.
Leilita @ 09.12.2023 12:44Starpcitu, man liekas, ka to Dukura un jaunās mīlas atbalstu Ļenka pauda tikai tā iemesla dēļ, ka Madara ar Jāni bieži tusēja ar Dukuru, vismaz pirms kāda laika. Mēģina ielīst un ielaizītiea visur, kur var. Tad Dālija, tagad Dukurs. Viņa ir reāli apsēsta ar Madaru, tā, ka tiešām jau biedējoši.
Mathilde @ 09.12.2023 12:25vispābā viņai ir krūšu implanti ( veci). Varbūt kāds ir plīsis un org-ā izdalās silikons vai kas tur ar ko kādreiz pildīja implantus.
Ļoti daudz tādus gadījumus esmu lasījusi, ka sievietes slikti jūtās un neviens neko nevar noteikt, jo USG neizrāda mikro plaisu implantos, bet ir sūce.
Ir pat dg šādiem gadījumiem, bet neatceros nosaukumu.
chihiro @ 09.12.2023 12:33
Jā, šitie teksti, ka 37 nekas nav ir ļoti kaitinoši. Cik var stāstīt, ka cilvēkiem tas izpaužas atšķirīgi. Ja man ikdienas temperatūra ir, piemēram, 36,2, tad pie 37 saprotu, ka kaut kas nav kārtībā. Un tā patiesībā ir visstulbākā temperatūra, nu tur teiksim 37,5, jo jūties slikti, galva kā spainis utt, bet šito visu "37 tas nekas nav" jūties kā simulētāja.
Tas, ka neviens normāls cilvēks neliek storijus ar termometru, pat ja tur būtu 39, ir pavisam cits stāsts. Uzmanības prasīšana, viņas gadījumā arī attaisnojumu meklēšana bezdarbībai.
Nesaprotu, kāpēc Liene iet pa šo taciņu, jo senāk Andris pameta visas ar veselības problēmām - vienai dzirde, citai vēzis.