Bjork @ 06.12.2023 13:51Ja godīgi, es vakar biju pārsteigta par viņiem, jo Miai bija kombinezons, ziemas zābaki, cimdi un cepure .
Un man vēl šķiet ka kautkur bija uzpeldējis ka Kivim seksā patīk kautkādas perversas lietas un planckai nav iebildumu.Tik nez vai nav iebildumu,vai cieš lai izpatiktu tēviņam?aauuu @ 06.12.2023 13:58
Kivičam nav izdevīgi, ka liene ietu strādāt, jo līdz ar to, viņa būtu viena starp normāliem un adekvātiem cilvēkiem, kuri 100 punkti pārliecinātu lieni bēgt no šādām agresīvām un reputāciju graujošām attiecībām. Un viņa paklausītu. Varbūt pat atrastu citu veci un kļūtu drošāka. Kivis nevarētu kontrolēt, izmantot kā šoferi, seksam un visām savām iegribām. Un ja vēl viņa paceltu augšā visu, ko viņš viņai fiziski nodarījis.... te nu tiešām jābaidās par savu pakaļu būtu! Narcisiem ir raksturīgi pilnībā pakļaut savu cilvēku blakus, pilnīga kontrole, ietekme. Tāpēc jau māte bija pret šīm attiecībām, jo uzreiz saprata, kas viņš par cilvēku. Neies viņa strādāt. Imitēs, ka menedžē vīra grupu un turpinās cerēt uz sadarbībām,kamēr kivis pats izdomās viņu pamest. Es te neredzu izeju lienei, kamēr viņai nav tuvumā vai apkārt cilvēki, kuri reāli atver acis un palīdz.
Minelūše @ 06.12.2023 14:36Nu nav ko iztēlot Lieni par nabaga upurīti, kuru piežmiedzis vīrietis. Viņa pati ir gana ļauna, slinka, indi spļaujoša un pretīga vecene, ko lieliski varēja novērot vēl pirms viņa satika Kiviču. Izšķīrās no vīra - ok, tā dzīvē mēdz gadīties. Bet tā vietā, lai meklētu sev brīvu vīrieti, viņa ošņājās starp aizņemtajiem un gāza mēslus pār viņu ģimenēm. Tikai nevienu noturēt neizdevās, izņemot ar intelektu sevišķi neapveltīto Kivi. Savu reputāciju viņa ir sagrāvusi pati ar savām rociņām. Neviens viņai nelika kļūt par precētu vīriešu slampu, pati izvēlējās.
Knabsab @ 06.12.2023 00:05Ļenka pret Miu tiešām izturas kā pret svešinieci...
un kombis nav virs zābakiem! Nu kura rūpīga māte nedadomājas, ka jāsaliek kombis VIRSŪ zābakiem un apakšà jāpaliek gumijas. Tas bērns, brienot pa sniegu, citādi dabon mitrumu kājās momentāli! Bet nu ko es brīnos, Ļenka ir totāli neaptēsta mātīte un par Mias labsajūtu un veselību viņai ir pofig.
Pikachio @ 06.12.2023 12:36
Kur viņa ies un ko darīs?
Nedomāju, ka viņa prot kaut ko. Visur kur "strādāja" iepriekš, droši vien darbavietas sagādāja ģimene.
Tāpēc viņai tagad ir tik ļoti bail, ka resnulis aizies un paliks uz ielas. Tāpēc tēlo,ka neko nevajag un viss ir pasakaini.
Tā nu ziemā, aukstumā staigā vecā jaciņā, botiņās ,pliku galvu-LEĢENDAS sieva?♀️
Apple of my eye @ 06.12.2023 15:20
Es arī domāju, ka viņi abi ir līdzvērtīgi riebīgi (katrs savā veidā) un pelnījuši viens otru.
Man šķiet, ka viņi abi aiznestos vēja spārniem katrs uz savu pusi, ja atrastu sev labāku opciju (tikai tādas nav, protams). Jo skaidrs, ka šī mūža mīlestība bija uz laiku, un tas laiks ir pagājis :D
tak viņiem uz 2 viena cepure 🤣 šoreiz bija uzspīlēta uz vepra treknās locekļveidīgās galvas 🤢 - exhibit a 👇🏻- tāpēc jau Lienītei nācās samierināties ar aušakiemKatzenfamilie @ 06.12.2023 09:37
Pedejo reizi vinjai tika cepure galva redzeta Norvegija, bet, par cik vinjiem tacu bija jamuk pa galvu pa kaklu, pat mantas nepanemot lidzi, tad cepure palika tur. Es vispar brinos, Lienei, kura tacu ir tik slimiga, nav pat salles ap kaklu?! Un vinjai tak regulari kakls sapot!
Jā. Viņi viens otram ir perfekta karma. Nevienu no viņiem abiem man nav žēl.Minelūše @ 06.12.2023 14:36Nu nav ko iztēlot Lieni par nabaga upurīti, kuru piežmiedzis vīrietis. Viņa pati ir gana ļauna, slinka, indi spļaujoša un pretīga vecene, ko lieliski varēja novērot vēl pirms viņa satika Kiviču. Izšķīrās no vīra - ok, tā dzīvē mēdz gadīties. Bet tā vietā, lai meklētu sev brīvu vīrieti, viņa ošņājās starp aizņemtajiem un gāza mēslus pār viņu ģimenēm. Tikai nevienu noturēt neizdevās, izņemot ar intelektu sevišķi neapveltīto Kivi. Savu reputāciju viņa ir sagrāvusi pati ar savām rociņām. Neviens viņai nelika kļūt par precētu vīriešu slampu, pati izvēlējās.
kuranavliene @ 06.12.2023 15:14Un man vēl šķiet ka kautkur bija uzpeldējis ka Kivim seksā patīk kautkādas perversas lietas un planckai nav iebildumu.Tik nez vai nav iebildumu,vai cieš lai izpatiktu tēviņam?
Neticu,ka Ļenkas prātiņš sniedzas kaut kur tālāk ,kas nav saistīts ar rakvernieku. Diez vai, viņa spētu PATI izdomāt, ko grib dzīvē darīt. Un, arī, ja ietu strādāt, ja nu Andris tikmēr tēju dzer ar kādu?Pikachio @ 06.12.2023 12:36
Kur viņa ies un ko darīs?
Nedomāju, ka viņa prot kaut ko. Visur kur "strādāja" iepriekš, droši vien darbavietas sagādāja ģimene.
Tāpēc viņai tagad ir tik ļoti bail, ka resnulis aizies un paliks uz ielas. Tāpēc tēlo,ka neko nevajag un viss ir pasakaini.
Tā nu ziemā, aukstumā staigā vecā jaciņā, botiņās ,pliku galvu-LEĢENDAS sieva?♀️
Rozāforums @ 06.12.2023 18:38ļenka: sievietēm jāknābā,kā putniņam ēdiens
arī ļenka: ļoooti lielas porcijas, garda izēšanās
:D
kāreiz nācu šo te ierakstīt 🤣 kā kāds uzsauc, i ne vairs putniņš i ne kas 😎Rozāforums @ 06.12.2023 18:38ļenka: sievietēm jāknābā,kā putniņam ēdiens
arī ļenka: ļoooti lielas porcijas, garda izēšanās
:D
Ja putniņš vakar būtu ticis pie ceptiem kartupelīšiem ar desiņām, tad ticiet man tur pat drupačiņas nepaliktu! Pēc storijiem varēja saprast kā viņai gribas to!Katzenfamilie @ 06.12.2023 19:40
Diemzel izskatas, ka ta mega liela porcija ir tikusi tikai Teftelitim, Lienitei jasamierinas ar mazu blodinju gulasha zupas. Es domaju, ka tur atkal bija no serijas:"Man jau tikai to mazo zupinju, man jau neko nevajag, es jau edu tikai ka putnins". Toties pozitivi ir tas, ka Miai beidzot ir jauna smuka cepurite, jasaka, ka labi izskatas.
Helga Andersson @ 06.12.2023 19:56kāreiz nācu šo te ierakstīt ? kā kāds uzsauc, i ne vairs putniņš i ne kas ?
MeltedCheese @ 06.12.2023 20:02Ja putniņš vakar būtu ticis pie ceptiem kartupelīšiem ar desiņām, tad ticiet man tur pat drupačiņas nepaliktu! Pēc storijiem varēja saprast kā viņai gribas to!