Leilita @ 30.11.2023 20:28
Es gan ticu, ka sacerēja vārdus "Tu tuvojies sev" Tai dziesmai ir skanīgs piedziedājums, bet, ja izlasa vārdus bez mūzikas, tad pilnīgi vārdu salāti, bez domas, sakara un pilnīgi neloģiski.
tām sievietēm, kuras pašas saorganizējušas savas kāzas un PANĀKUŠAS, ka viņas apprec, vienmēr kāzu jautājums būs ļoti kaitinošs.. un statuss viņām ir ļoti svarīgs tā vai tā, lai arī kā pie tā tikušas.Minelūše @ 30.11.2023 20:20Lielā preciniece laikam aizmirsusi, ka Kivis kādā apgaismības momentā savulaik mēģināja kratīties no viņas vaļā, sakot, ka precēties jau nav obligāti un ka šai visi nav mājās. Tad nu Ļenkai nekas cits neatlika kā triecientempā palikt stāvoklī un gan jau vēl piedraudēt pasūdzēties policijai, ka Kivis šo piekāvis, ja neapprecēs. Tas ir veids, kādā tu piedabūji savu vīrieti sevi apprecēt, Ļenka. Ļoti nožēlojami. Nerunājot jau par pašām kāzām, kur viss bija izkļančīts un izubagots, sākot ar līgavas kleitu.
A Madaru apprecēs, nekrenķējies, Liene. Un viņas kāzas būs nesalīdzināmi skaistākas, pārdomātākas un galvenais - aiz mīlestības, nevis tāpēc, lai kārtējais vecis neaizbēgtu.
Pikachio @ 30.11.2023 21:46Jaunajā reelā-palaidiet mani pa priekšu, palaidiet pa priekšu! Un visi vienkārši aizcērt durvis Lienei deguna priekšā ???
Pikachio @ 30.11.2023 21:46Jaunajā reelā-palaidiet mani pa priekšu, palaidiet pa priekšu! Un visi vienkārši aizcērt durvis Lienei deguna priekšā ???
Ekskluzīvi kadri. 🤦 Man ir tāds sveškauns.Pikachio @ 30.11.2023 21:46Jaunajā reelā-palaidiet mani pa priekšu, palaidiet pa priekšu! Un visi vienkārši aizcērt durvis Lienei deguna priekšā ???
Kas tur bija? Kivis ar lieni apdirsās? Palaidiet mani pa priekšu, palaidiet mani un eh, nepaspēja, aptaisījās.Krizdole @ 30.11.2023 21:59
Un tur, kur Kivičš saka runu, neviens arī neklausās, ko viņa saka, Liene ar saviem tekstiem tur tikai kā fona troksnis ?
kapriza__ @ 30.11.2023 22:07Tik tok arī ielikusi video. Tur atkal komentāros ņirgājas, dzeguze vēl nav pamanijusi un izdzēsusi. ?
AudiokvartalsDalia @ 30.11.2023 22:16Kas iesildīja Zacars pirms koncerta?
Bija kāds mūziķis?
Sniedzāns tieši kādā nesenā intervijā minēja, ka plāno precēties tikai vienu reizi dzīvē, rīkot grandiozas kāzas, kas prasa plānošanu un laiku, lai iekrātu. Jeb abi ar Madaru par to ir runājuši un plānojuši, bet gaida īsto brīdi. Alkoholiķe tiešām aiz skaudības zemē ielīdīs, kad abi arī apprecēsies, jo ļoti labi saprot, ka dzīvē viņai nepieredzēt blakus staltu kavalieri, tērpšanos greznā kleitā, kas nav izvilkta no skapī nobāzta atkritumu maisa, skaistu pasākumu, kvalitatīvas fotogrāfijas, plašu banketa galdu - viss, kas viņai atmiņās palicis, ir savam augumam un vecumam neglaimojoša, par sadarbību izkļančīta kleita, sarakstīšanās zaksā, jēgu pārdzēris līgavainis un pašu izkropļots, novārtā pamests bērns. Domāju gan, ka Madaras laime viņai grauž.Gardenia @ 30.11.2023 20:36Poda birstei joprojām nav pielecis, ka viņa ir sāvākusi tos sūdus ko Madara ar mierīgu sirdi podā noskaloja? Ja Madarai ar Sniedzānu būs lielas skaistas kāzas tā tak aiz skaudības nomirs! Vai tiešām nav aizdomājusies kādēļ viņu sauc par poda birsti?
ielic lūdzmaa kādus skrīnus vecenēm, kas nav vēl līdz tiktokam izaugušas 🤣kapriza__ @ 30.11.2023 22:07Tik tok arī ielikusi video. Tur atkal komentāros ņirgājas, dzeguze vēl nav pamanijusi un izdzēsusi. ?
Helga Andersson @ 30.11.2023 22:40ielic lūdzmaa kādus skrīnus vecenēm, kas nav vēl līdz tiktokam izaugušas ?
TeaPot @ 30.11.2023 22:34Sniedzāns tieši kādā nesenā intervijā minēja, ka plāno precēties tikai vienu reizi dzīvē, rīkot grandiozas kāzas, kas prasa plānošanu un laiku, lai iekrātu. Jeb abi ar Madaru par to ir runājuši un plānojuši, bet gaida īsto brīdi. Alkoholiķe tiešām aiz skaudības zemē ielīdīs, kad abi arī apprecēsies, jo ļoti labi saprot, ka dzīvē viņai nepieredzēt blakus staltu kavalieri, tērpšanos greznā kleitā, kas nav izvilkta no skapī nobāzta atkritumu maisa, skaistu pasākumu, kvalitatīvas fotogrāfijas, plašu banketa galdu - viss, kas viņai atmiņās palicis, ir savam augumam un vecumam neglaimojoša, par sadarbību izkļančīta kleita, sarakstīšanās zaksā, jēgu pārdzēris līgavainis un pašu izkropļots, novārtā pamests bērns. Domāju gan, ka Madaras laime viņai grauž.