HiacinteBurkaa @ 26.11.2023 00:58Kādā pipelē teftelis pāršērojis visus tos storijus? :D Totāli šķībi samesti.
Tusnelda @ 26.11.2023 05:16
Grupa diemžēl neļāva poda birstei uz skatuves ar izplestām kājām pasēdēt pie bungām, bet šī bija apņēmīga! Gan pa skatuvi izgorījās, gan Kivičam piezīdās, gan klanījās publikai. Viņa bija tā īstā skatuves dīva, Kivičs tikai otrā plāna aktieris!???
EllaNoElles @ 26.11.2023 11:16Bet vispār aizdomīgs klusums no viņiem pēc gadsimta labākā koncerta
EllaNoElles @ 26.11.2023 11:16Bet vispār aizdomīgs klusums no viņiem pēc gadsimta labākā koncerta
Kaut kas tur nav riktīgi. Varbūt Kivim panāca vaļā ilgi aizturētā spriedze pirms lielkoncerta, jo bija jāuzvedas labi, lai pirktu biļetes.Tad nu atrāvās nereāli kaitinošā būtne blakus. Es saprastu, ka Kivis pēc koncerta kā pļauts, bet plekste jau nevar bez sevis atrādīšanas IGkuranavliene @ 26.11.2023 11:49Bet nevarētu būt,ka Liene dabūja pa tāfeli par to defilēšanu pa skatuvi, pīšanos vados un šekuma glaudīšanu? Jo zinot pleksti,tāpat būtu uzreiz storiju ielikusi,kur visi starā par superīgo koncertu.Un Kiviča sajūsmas bļāvieniem.Momentā tak nepiemāvās
EsRedzējuKa @ 26.11.2023 12:53A jūs vispār apsveriet variantu, ka viņiem tas koncerts tiešām arī likās kruts? Nu man kaut kā liekas, ka viņi dzīvo kaut kādā savā utopijā. Lienei točna tas viss likās amazing, vaaauu. Jo cilvēki bija, gaismas bija, dūmi bija un konfeti arī bija. Man šķiet, ka viņa nesaprot to atšķirību starp tiešām grandiozām lietām, un starp šo notikumu.
Kivis noteikti arī viņu neiesaista ieņēmumu skaitīšanā. Tad nezin to patieso situāciju.
Nepalīdz arī tie cilvēki, kuri čurā karstu par viņiem. Visi tie saucamie draugi. Storiju ielikšana ar tekstu, cik viss bija lieliski, viņiem tā ir atskaitīšanās, A Liene jau to uztver kā - viņi tiešām ir sajūsmā, un tiešām viss ir lieliski.
Tas cilvēks nav spējīgs domāt racionāli, kā dzīvo savā vienradžu pasaulē tā dzīvo. Kamēr Kivis saka, ka viss bija super. Tikmēr viņa arī tā domās
EsRedzējuKa @ 26.11.2023 12:53A jūs vispār apsveriet variantu, ka viņiem tas koncerts tiešām arī likās kruts? Nu man kaut kā liekas, ka viņi dzīvo kaut kādā savā utopijā. Lienei točna tas viss likās amazing, vaaauu. Jo cilvēki bija, gaismas bija, dūmi bija un konfeti arī bija. Man šķiet, ka viņa nesaprot to atšķirību starp tiešām grandiozām lietām, un starp šo notikumu.
Kivis noteikti arī viņu neiesaista ieņēmumu skaitīšanā. Tad nezin to patieso situāciju.
Nepalīdz arī tie cilvēki, kuri čurā karstu par viņiem. Visi tie saucamie draugi. Storiju ielikšana ar tekstu, cik viss bija lieliski, viņiem tā ir atskaitīšanās, A Liene jau to uztver kā - viņi tiešām ir sajūsmā, un tiešām viss ir lieliski.
Tas cilvēks nav spējīgs domāt racionāli, kā dzīvo savā vienradžu pasaulē tā dzīvo. Kamēr Kivis saka, ka viss bija super. Tikmēr viņa arī tā domās