Minelūše @ 25.11.2023 21:52Būtu labāk Palladiuma vietā izvēlējies kādu mazāku zāli, kur uzstāties. Vizuāli izskatītos piepildītāka un nekristos tik ļoti acīs apmeklētāju trūkums.
yay @ 25.11.2023 14:40Kā 40+ sievietei var likties ok apģērbties kā humpalu diskobumbai ar puspliku pakaļu un vēl tā kuces ķēde ap vidukli.. nemaz neprasīšu, kas tā pa h**ņu karājas..kaut kādas šortu kabatas..wtf.. kominācijā ar samta zābakiem no centrāltirgus...es pat nez kā to visu nosaukt.. "disko humpal gladiator šmara"
oij es gribēju teikt "estētiskā oldmoney luxury"
Knabsab @ 25.11.2023 21:28Andžam nu nekādi neizdevās savu resnumu noslēpt zem tā ķiteļa. Pilnīgi izskatās, ka tur tiešām kaut kādas veselības problēmas, ja vēdera sapūties kā milzīga bumba.
Es saprotu tos cilvēkus, kas aizgāja uz konci, jo jaunībā tā mūzika patika un visas dziesmas zina no galvas. Beeeeet, uz Detlefu gāja tādi, kas zināja tikai 2-3 dziesmas. Vienkārši tas čalis paņēma visus uz izbrīnu ar savu atgriešanos pēc totāla klusuma. Kivim pat potenciāls būtu daudz lielāks, tomēr viņš ir pamatīgi nolaidies. Ticu, ka daudziem, kam viņa mūzika kādreiz patika, ir vienkārši principa neiet uz viņa koncertu. Un nekas jau nemainīsies, ja viņš pats nemainīsies.
Anne Shirley @ 25.11.2023 23:55Es nosodu visus, kuri bija tajā koncertā :D Lienes vazāšanās pa skatuvi ir vnk kkāds vājprāts. Tas viss ir tik nožēlojami.
SaldaMēle @ 26.11.2023 00:20Ienāca prātā doma,ka varbūt lielākā daļa publikas ir uz ielas savākti jaunieši, kuriem Andža iedeva pa 5eur,lai atnāk un notēlo masu skatus. A ko cilvēkiem vairāk vajag,sniegotā piektdienas vakarā-siltu vietu kur pakratīties pie vienalga kāda trokšņa.
SaldaMēle @ 26.11.2023 00:20Ienāca prātā doma,ka varbūt lielākā daļa publikas ir uz ielas savākti jaunieši, kuriem Andža iedeva pa 5eur,lai atnāk un notēlo masu skatus. A ko cilvēkiem vairāk vajag,sniegotā piektdienas vakarā-siltu vietu kur pakratīties pie vienalga kāda trokšņa.
Marfa @ 26.11.2023 02:38HiacinteBurkaa teksts @ 26.11.2023 00:58[/quote es tomer gribetu zinat, ko par Lenkas defilesanu pa skatuvi doma pats teftelis un grupas puisi.
Rozāforums @ 25.11.2023 21:31loģiski,ka kivi izskātās labāk,jo alko uz sievietēm atstāj daudz lielāku postu, kas tad tur ir tādā mucā sagāzt 15 alinus