yay @ 25.11.2023 14:40Kā 40+ sievietei var likties ok apģērbties kā humpalu diskobumbai ar puspliku pakaļu un vēl tā kuces ķēde ap vidukli.. nemaz neprasīšu, kas tā pa h**ņu karājas..kaut kādas šortu kabatas..wtf.. kominācijā ar samta zābakiem no centrāltirgus...es pat nez kā to visu nosaukt.. "disko humpal gladiator šmara"
oij es gribēju teikt "estētiskā oldmoney luxury"
ha ha, točna “full house”.😁 Lieņuks, pieķerts meloschihiro @ 25.11.2023 09:14Apskatoties visus ierakstus, kur vakar ietagots Palladium, ir redzams īstais full house. Piemēram, šeit
https://www.instagram.com/reel/C0C13fACmiJ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Bjork @ 25.11.2023 15:14tikko noskatījos tos storijus un to, kur kurtizāne vazājas pa skatuvi. Tur jau mežezers ribās, visas kaites saasinās, nevaru iedomāties tiešām, ka kādai grupai ar telefonu nāktu uz skatuves kāda un filmētu, nu b*ā, nu b*ā!
Visu pāriets caurums šī ir un nekas vairāk. Ne tur skata, smadzeņu, harizmas, ne kādu jēgpilnu spēju viņai.
lenka no kerkiras varetu pamacities, ka gerbties uz koncertu un meikapu uzlikt. Smuki bija.kuranavliene @ 25.11.2023 16:23Bet kas interesantākais,ka Kerkira 23.00 jau stūrēja mājās un nepatusēja ar Kivičiem.Un nav storija kur abas ar Lieni apskaujas,laizās,kaut kas tur tiešām noticies.Šorīt Kerkira tik pateica ka super bijis,un par savām lietām sāka runāt.Ne to ka satikusi draudzenīti.
kāpēc vispār jāfilmē? Saprastu, ja būtu arēnas koncis, kur tiešām grūti saredzēt, jo arēna pilna un ja esi golden ringā, pie skatuves grūti tikt un ka esi tur, tad nekur neej prom, un stāvot tālāk tāpat grūti redzēt, jo vairāk tur netiksi priekšā, bet nu jā, pat tā pati PV, kad estrādes pilnas ir operātori, ka filmē, ir tās kameras, kuras laiž pa perimetru tieši lai uzreiz translētu uz lielajiem ekrāniem, lai redzētu tie, kam sēdvietas vai atrodas tālāk un pat ja kāds ir uz skatuves (šogad tieši biju uz Depeche Mode un Madonnu) nu neviens nevazājās pa skatuvi, lai filmētu dziedātājus, pie tam tur tiešām bija tūkstoši un translēja uzreiz uz lielajiem ekrāniem. Kivi tuvplānā varēja no pirmās rindas pie skatuves nofilmēt jebkurš, kurš vien sagribēja, jo priekš skatuves priekšas tur nu bija ļoooti šķidrs. Ļenka, ja gribēja būt kinooperators, tad nu vajadzēja kādu melnu lupatu uzvilkt, lai nemanāmāka būtuSantaBarbara @ 25.11.2023 16:25
Es tiešåm nesaprotu,ja ir profesionali fotografi un gan jau kads ari filmē(nu kaut kadi pašpasludinatie profesionali jau vinam tur bija ) nafig tai Lenkai ar to telefonu jafilmē,es saprotu telo ,ka strādā un šausmigi svarīga,bet tie video tak gan jau pēc tam tāpat nav skatāmi zinot Lienes skills ?Tad kāda jēga,butu labak bijusi vip un atbalstijusi,ka to dara citu slavenu mūziku sievas .
Bjork @ 25.11.2023 16:38kāpēc vispār jāfilmē? Saprastu, ja būtu arēnas koncis, kur tiešām grūti saredzēt, jo arēna pilna un ja esi golden ringā, pie skatuves grūti tikt un ka esi tur, tad nekur neej prom, un stāvot tālāk tāpat grūti redzēt, jo vairāk tur netiksi priekšā, bet nu jā, pat tā pati PV, kad estrādes pilnas ir operātori, ka filmē, ir tās kameras, kuras laiž pa perimetru tieši lai uzreiz translētu uz lielajiem ekrāniem, lai redzētu tie, kam sēdvietas vai atrodas tālāk un pat ja kāds ir uz skatuves (šogad tieši biju uz Depeche Mode un Madonnu) nu neviens nevazājās pa skatuvi, lai filmētu dziedātājus, pie tam tur tiešām bija tūkstoši un translēja uzreiz uz lielajiem ekrāniem. Kivi tuvplānā varēja no pirmās rindas pie skatuves nofilmēt jebkurš, kurš vien sagribēja, jo priekš skatuves priekšas tur nu bija ļoooti šķidrs. Ļenka, ja gribēja būt kinooperators, tad nu vajadzēja kādu melnu lupatu uzvilkt, lai nemanāmāka būtu
Viņai, man liekas, ka ir kaut kāds sindroms, es pat nepateikšu kāds, bet viņa jūtas slavena, viņa sevi identificē, kā būtu neatņemama grupas/kiviča sastāvdaļa. Un šeit pat nav runa par to, ka viņa ir menedžere un taisa contentu soc tīkliem, šeit tiešām tā ir, ka - re, es varu būt uz skatuves, re, es varu būt blakus solistam. Viņai tā uztvere par lietām ir galīgi ačgārna. Viņa ļoti grib to spozmi. Bet ne visas lietas ap viņu grozās, ja arī nonāk uzmanības centrā, tad tas ir pateicoties tam, ka mīļotais vīrs atkal paņirgājas vai izmanto viņu par punching bag, uz kuras rēķina var taisīt dzeltenās preses rakstus
SantaBarbara @ 25.11.2023 16:34Bet no pašiem Kivičiem šodien klusums vai nu dzer vēl vai arĩ jau Stradinos pie sistēmas ?
Facundo @ 25.11.2023 17:50Cik reizes begemots tos storijus parseros, nu jau iet kuras aplis ?
Linus @ 25.11.2023 18:04Es savilku paralēles ar viņu mega ceļojumu, uz kuru Keitiju aizvilka. Solīja visus pasaules akvaparkus, baseinus, saldējumus un pludmales. Rezultātā čiks vien sanāca. Tieši tāpat ar konci- “lielās” gaismas (wtf is that?), dūmi, gadsimta koncerts, bet beigās sūds uz kociņa ar 400 garlaikotiem cilvēkiem un jysk lampiņām ap mikrofonu
Facundo @ 25.11.2023 18:23
Viņam vienmēr un viss ar lieliem burtiem. Es tomēr ļoti vīlusies, ka Lienītei neļāva pie bungām sēdēt. Klīda tik pa skatuvi ka operas spoks. Interesanti ko viņa tiem mūziķiem aiz muguras filmēja. Interesanti būtu redzēt tos viņas video.
Tuana @ 25.11.2023 18:34
Video neredzēsi, telefons bija izlādējies.