Varu saderēt, ka to rokas likšanu uz šekuma noskatījusies no kādas slavenas IG zvaigznes. Jo pašai galva ta tukša, bez jebkādas jaunrades, kā mēs redzam no dižās menedžeres organizētā koncerta.kuranavliene @ 25.11.2023 10:47Es atvainojos,bet šoreiz drusku nostāšos Kiviča pusē.Nu nav mūziķiem pašiem jādomā par skatuves noformējumiem utt.Un šeit it sevišķi,jo tik apdāvināta menedžere.Bet visu organizēja kā prata pats Kivičs.Bet vienīgais ko viņa spēja izdomāt,aptīt ap mikrofonu lampiņas? Skraida vecim līdzi,hihina un rezūltāts nulle.Pat normālu reklāmu noorganizēt nejēdza.Bet tik plātās es,es,es,kā balodis protu,protu,protu,bet kā jādara tā čuš.Vienīgais ko prot,gorīties spoguļa priekšā un kājstarpi glaudīt.Uzlien uz skatuves,un pat tur roka šekumā jāiebāž.
kuranavliene @ 25.11.2023 10:47Es atvainojos,bet šoreiz drusku nostāšos Kiviča pusē.Nu nav mūziķiem pašiem jādomā par skatuves noformējumiem utt.Un šeit it sevišķi,jo tik apdāvināta menedžere.Bet visu organizēja kā prata pats Kivičs.Bet vienīgais ko viņa spēja izdomāt,aptīt ap mikrofonu lampiņas? Skraida vecim līdzi,hihina un rezūltāts nulle.Pat normālu reklāmu noorganizēt nejēdza.Bet tik plātās es,es,es,kā balodis protu,protu,protu,bet kā jādara tā čuš.Vienīgais ko prot,gorīties spoguļa priekšā un kājstarpi glaudīt.Uzlien uz skatuves,un pat tur roka šekumā jāiebāž.
Pat savam mīļotajam 3XL Andrim skatuves ancuku jaunu nebija spējīga noorganizēt. Kāds Kivim vispār labums no šīs nejēgas?aauuu @ 25.11.2023 10:54
Nav pašiem jādomā ,ja ir nauda, ko samaksāt tiem, kuri parasti to dara. Tā kā te naudas nebija, tika diedelēts viss, ko vien varēja izdiedelēt, tad nu rezultāts ir vājš, stipri vājš.
kuranavliene @ 25.11.2023 10:47Es atvainojos,bet šoreiz drusku nostāšos Kiviča pusē.Nu nav mūziķiem pašiem jādomā par skatuves noformējumiem utt.Un šeit it sevišķi,jo tik apdāvināta menedžere.Bet visu organizēja kā prata pats Kivičs.Bet vienīgais ko viņa spēja izdomāt,aptīt ap mikrofonu lampiņas? Skraida vecim līdzi,hihina un rezūltāts nulle.Pat normālu reklāmu noorganizēt nejēdza.Bet tik plātās es,es,es,kā balodis protu,protu,protu,bet kā jādara tā čuš.Vienīgais ko prot,gorīties spoguļa priekšā un kājstarpi glaudīt.Uzlien uz skatuves,un pat tur roka šekumā jāiebāž.
Ariete @ 25.11.2023 11:04Man vienīgajai tie kofetti atgādina bērnu ballītes?
magdalena333 @ 25.11.2023 10:26Nu nevar viņiem būt nekādu ienākumu pēc šāda koncerta, tak pēc tās meitenes storija var redzēt, ka pustukša zāle, lielākā daļa cilvēki sastājušies priekšā, protams, ar tādām bildēm Liene tagad manipulēs, ka bija full house. Un pārāk daudz iesaistītie uz kuriem ienākumi jāizdala, biļetes jau nemaksāja ne 100€ ne arī 50€, lielākā daļa noteikti arī nopirka pa 19€ mīnus PVN un plus visas izmaksas čuššš vien ir.
Nu tas krūšturs ir tik smieklīgi, klauni skaidrs, ka tas tur speciāli tika uzmests, Andrītis jau tik cītīgi visur mala par tiem krūšturiem, fui vēl rokās ņemt, nu klauns?
Bet jūs taču saprotat, ka pat ar krutu noalgotu profesionāli skatuves noformēšanā un specefektos, apmeklētāju skaits būtu tāds, kāds tas bija arī bez visa tā. Kivis nedomā uz priekšu, tas nu ir skaidrs. Ja viņš domātu par savu izaugsmi kā skatuves māksliniekam, pirmkārt, būtu nometis savu milzīgo uzēsto masu.LabaDabaDa @ 25.11.2023 10:59
Nav ko atvainoties. Mūziķiem, protams, par skatuves noformējumu nav jādomā (lai gan pārsvarā viņi to dara). Bet ko var prasīt no bezmaksas brīvprātīgā menedžera? Gudriem un talantīgiem profesionāļiem ir jāmaksā. Tad nu skopais un slinkais tusnis ir dabūjis, ko pelnījis.
Hermiine89 @ 25.11.2023 11:00Pat savam mīļotajam 3XL Andrim skatuves ancuku jaunu nebija spējīga noorganizēt. Kāds Kivim vispār labums no šīs nejēgas?
Lūdzu izlasi manu domu un saproti.Liene skraida un plātas ka tik izglītota un visu var,nu tad dari.Nevis muti plivini,pa tukšo.Mūziķiem ir savi pienākumi,menedžerim savi.Nespēj neko,tad nedaudzini sevi par MENEDŽERI-HIHIHI!chihiro @ 25.11.2023 11:03
Ko tas nozīmē, ka nav pašiem jādomā? Par skaņošanu arī pašiem nav jādomā vai par videoklipa montēšanu, bet tiek noalgoti cilvēki, kas to dara, ne? Tātad mūziķis padomā, lai šie cilvēki IR un lai dara savu darbu kvalitatīvi. Andris ir atbildīgs par to, ka skatuves nav, jo bija jau jāsaprot, ka Liene ar 0.98 eur budžetu neko nevar izveidot un pat ar naudas maisu nevarētu, jo nav tādu zināšanu, būtu jāņem cits cilvēks.
TikiTaki @ 25.11.2023 10:01
Reāli tikai puse zāles aizpildīta. Zāles aizmugure šķidra.
aauuu @ 25.11.2023 11:19
Bezmaksas šofere taču.
yay @ 25.11.2023 10:54Eu,Ļenka!! davai p*sies augšā, cik var gulēt??
rādi mums kas tur notika :D
HiacinteBurkaa @ 25.11.2023 12:01
Neaizmirstam, ka vēl ir 2 balkoni ?