Piekrītu, pilnīgi nav saprotams tas konteksts ar to naktsveļu un vārtīšanos pa gultu. Tur drīzāk izskatās, ka Liene klientu gaida, vai kārtējo precēto veci, kurš pārdomājis un tomēr nenāks ļenku aplaimot un tad šī raud spilvenā un jūk prātā, nu kā ar Buli bija. Žēl to bērnu, kuriem šo divu idiotu dēļ jācieš.yay @ 24.11.2023 16:39Noskatījos to klipu.
Viņš tiešām mēģina iežēlināt ar fake asarām? :D
Un es nesaprotu to klipa domu..pričom gulta, naktskrekls..
es nesaprotu kā pārējie grupas dalībnieki parakstījās uz Kiviča dzīves nedienu dziesmuLilyLady @ 24.11.2023 16:58Kāpēc "mīļais tētis" videoklipā nezvana Kristoferam? Dēlam tagad tiešām lielas problēmas, kur vajadzētu ieslēgt visu tēva mīlestību un atbalstu. Bet, ņehuj, papiņš zina, ka vairāk uzmanības var dabūt, kviecot par smukās ex sievas sapucētajām meitiņām teicamniecēm.
Par palaistuvi vispār nav komentāru. Tik iestudēti slauka puņķus savās sarullētajās pakulās. Nodegušā teātra aktrise. Vemt gribas.?
nu tak stāvot pie loga kleitā nav SEKSĪ 🤣kuranavliene @ 24.11.2023 18:53Tikai vienu nesapratu,kādēļ Lienei bija jāvārtās naktskreklā pa gultu.Kas ar to domāts?Ka ilgojoties pēc meitām pa gultām dzīvojas? Kivis apģērbts ielas drēbēs,normāli.Šmara ar varēja uzvilkt skaistu kleitu un stāvot pie loga,lūkoties tālumā.Tā parasti ilgojas.Te man nolasās tā,nojājās un kad vecis aizvilkās,atcerējās meitiņu.Kad meita ignorē jāsāk bimbot.Prieka mājas darbiniece.Tieši Liene sabojā visu klipu.
TuunEs @ 24.11.2023 18:52Lieņuks jau pie video menedžē -janispodins8097 :D
Par beigšanu ēst arī izdzēsuši.
Vo, vo! Es ar brīnos par klusumu no Ļenkas. Cerams Kivis nav aizrauts uz Stradiņiem.elfa* @ 24.11.2023 19:59Jau gandrīz astoņi :D. Kur menedžeres storiji ar apmeklētāju rindu visapkārt Palladiuma kvartālam? Kur materiāls ar to, kā puse Latvijas sabraukusi ģībdama klausīties izcilāko mūziķi LV vēsturē??? :D:D:D:D
Kivičs izskatās pēc dusmīga buldoga tajā klipā. Žēlumu neizraisa.Citrona Zieds @ 24.11.2023 20:12Klipa ne vien Kivičs resns, bet ari Kiviča jau krietni apaļa, izskatas, ka premenopauze sakusies.
viņš pēc riktīgi strupa rūķa izskatās ar saviem platuma parametriem, ja neviena līdzās nav. Pirksteļi resnas sardeles, apaļš tik ļoti, ka papagaiļa striķu tupeles liekās mazas, mazas. Riktīgs Bombūrs no HobbitiemKatzenfamilie @ 24.11.2023 20:14Ta liene ka tada veca nauda visur lidzi vazajas, pat sound check gar aizskatuvi ka tads operas spoks slapstas. Iekrit acis, cik tas Kivics resns uz to parejo grupas dalibnieku fona izskatas, neviens nav ta norijies ka vins. Un tas ir tas saucamais rokmuzikas iemiesojums????