McSara @ 17.11.2023 20:46Vakardien viņi sanāk nebija mājās, arī pa nakti. Tagad atkal projām, tad kaķis ir visu laiku viens? Viņš jau vēl mazs... Nesaprotu kāpēc viņi ņēma atkal dzīvnieciņu? ?
TikiTaki @ 17.11.2023 19:26
Ko var gribēt no sievietes, kas nezin, kas ir pavadzīme.
Loģika nav viņas stiprā puse.
Un tas drausmīgais egocentrisms spiežas no katras atbildes ārā - "ā, es tāda laba, daru to un daru šito. Vispār mūsdienās pietrūkst tas, ko es daru un tas, cik es laba"
Unikāls eksemplārs.
Skolā ar viņa vienīgā gājusi. Redz, citi gramatiski nepareizi raksta. Secinājums - tikai viņa ir ļoti izglītota.
Bļin, Lienīt! Man nav augstākās izglītības, bet šobrīd es pelnu tik, cik Tev sapņos nav rādījies.
Un ja mērāmies ar krāniņiem (sorry, atzīmēm), es koledžas diplomdarbu uzrakstīju 3 dienās, eksāmenam gatavojos 2 dienas un abos 9 dabūju. Nevienam darba devējam nekad tas nav interesējis. Arī manas augstās vietas olimpiādēs nevienam nav interesējušas. Tikai un vienīgi tas, ko es protu pašlaik.
Pārstāj vienreiz uzskatīt sevi par kaut kādu unikumu dēļ augstskolām. Ir cilvēki, ka ieguvuši 3 un pat 4 augstākās. Un turpina.
McSara @ 17.11.2023 18:50
Tai pašā laikā viņi abi divi paši to Madaru vazāja pa dzelteno presi, pa saviem storijiem, visu laiku: Madara Madara Madara, Madara tāda, Madara šitāda!
Nebūtu paši ņēmušies, domāju tādu Madaru ātri vien aizmirstu. Vienkārši Madara mācēja to visu dzeltenās preses un samazgu enerģiju pārvērst sev vēlamā virzienā!
isteniba cik niecigi ir but kopa 4plus gadus, un, nemties pa savu ex dzivem. Lai nesaka, tas bernu del. Butu labak abi stradajusi un par savu vienu bernu un kaki rupejusies, stradajusi utt utt.aauuu @ 17.11.2023 21:06
Tieši tā! Gadiem par Madaru runājot un viņu heitojot paši ir devuši viņai popularitāti. Madara arī tikai vienu reizi mēģināja intervijā atspēkot šo divu alkoholiķu murgus un saprata, ka sūdus labāk nekustināt, jo - jo vairāk sūdu kustina, jo vairāk tas smird. Kamēr šie piepļūtī pilnu instagramu apsaukājot Madaru un liene ārdās savā skaudībā, tikmēr Madarai dzīve iet uz priekšu un šos divus manipulatorus neņem galvā un pilnībā norobežojas.
Helga Andersson @ 17.11.2023 21:53Kura čūskuliņa šito pērli iesūtīja ?https://failiem.lv/u/puss63jhy4
ayame @ 17.11.2023 20:32Lūdzu, kāda ielieciet to saiti, kur varēja neautorizējoties skatīt IG storijus.Paldies!
ja un tik tuvu! Ja ta turpinasies, ne tikai zobus, bet actinas sabojas. Un mugurai bus skolioze.HiacinteBurkaa @ 18.11.2023 00:32Audiokvartāls ir diezgan pieprasīta kāzu grupa. Spēlē visādus labus kaverus, pašu dziesmas nu tā.
Skatos seksīgās tetovētājas storijus, izskatās, ka viņa bija vienīgā klausītāja Latvijas superstāra koncertā Jelgavā ? Publika vispār netiek filmāta, tik dižais mākslinieks un alus glāze viņa paura lielumā. Un Mia, kas atkal telefonā.
Kurpīte @ 18.11.2023 00:34Tur uz tiem krekliem bija vēl kāds atnācis izņemot tetovētāju? ? Vai visi fani gaida lielo koncērtu? ?
gribuiemestkapeiku @ 18.11.2023 01:06https://failiem.lv/u/39svebukt5
Atvainojos,bet vai šie darbi tiešām ir,kas reklamējams? Vai tiešām tādas lūpas var ielikt savā profilā?