Ariete @ 17.11.2023 11:06Viņa filmē visparastākās viesnīcas brokastis ??♀️ Es nesaprotu, viņa mucā augusi un dzīvojusi?
tā arī ir es Lienes vecuma un, tagad var teikt eju 3.klase otro reizi. Es ar neesmu dzirdējusi, ka kāds baigi stāsta par atzīmēm. Ja runa par skolas laiku, tad jā pasaka man tur gāja tā, a man atkal tā. Bet nu es to par baigo sasniegumu neuztveru. Man sasniegums ir maģistra grāds finanses, jo, tas nāca ļoti grūti, bet tāpat ar to neplatos, ja prasa, tad atbildu.LilyLady @ 17.11.2023 08:51Tiešām nekad neesmu dzirdējusi, ka cilvēks 40+ gados tik nopietni lielās ar skolas laika atzīmēm. Tur patiesi vairs nav tālu no bērnudārza sasniegumu analīzes.
Šajā vecumā normāli cilvēki seko savu bērnu skolas sekmēm. Varu derēt, ka šļuška pat nezina, kādas atzīmes saņem viņas meitas. Izlutinātā palaistuve tik griežas kā veca plate - es, es, es, man, man, man.
RozīneE @ 17.11.2023 11:23
Tā atpazīstamība uz Kiviča rēķina- tas man pamatīgi lika aizdomāties- nu tā pa nopietno, ka ar viņu viss patiešām nav labi.
Madarai ir bijis viens Kivičs un par laimi/nelaimi uz viņu uzvedības fona Madara tiešām ieguva atpazīstamību- fakts!
Bet Lieņuks pats? Cik tur tie Andri (atmiņā nāk bilde ar nāvi un izkapti) viņai pāri pārgājuši, sabiedrības dāma bija, jo atpazīstama jurista sieva.
Ko viņa pīpē, kad spogulī uz sevi skatās? ??
07092013 @ 17.11.2023 11:28tā arī ir es Lienes vecuma un, tagad var teikt eju 3.klase otro reizi. Es ar neesmu dzirdējusi, ka kāds baigi stāsta par atzīmēm. Ja runa par skolas laiku, tad jā pasaka man tur gāja tā, a man atkal tā. Bet nu es to par baigo sasniegumu neuztveru. Man sasniegums ir maģistra grāds finanses, jo, tas nāca ļoti grūti, bet tāpat ar to neplatos, ja prasa, tad atbildu.
07092013 @ 17.11.2023 11:24ka es tev piekrītu par visiem 100%, jo, tas ir absurdi, ko viņa stāsta. Par tām atzīmēm vispār, nu man ar bija labas atzīmes pat ļoti labas, bet nu neviens darba devējs man nav prasījis kāda man atzīmes diploma. Ei bet viņai švaki ar pašvērtējumu, jo visu laiku tak tiek uzsvērts es tak esmu no Rīgas, es mācījos Vecrīga. Es Lienes vecuma, bet man nav kauns pateikt es no laukiem?, bet es kā Liene varu teikt, ka mācījos gan Rīgā ?, bet protams Vecrīga tā nebija.
RozīneE @ 17.11.2023 11:23
Tā atpazīstamība uz Kiviča rēķina- tas man pamatīgi lika aizdomāties- nu tā pa nopietno, ka ar viņu viss patiešām nav labi.
Madarai ir bijis viens Kivičs un par laimi/nelaimi uz viņu uzvedības fona Madara tiešām ieguva atpazīstamību- fakts!
Bet Lieņuks pats? Cik tur tie Andri (atmiņā nāk bilde ar nāvi un izkapti) viņai pāri pārgājuši, sabiedrības dāma bija, jo atpazīstama jurista sieva.
Ko viņa pīpē, kad spogulī uz sevi skatās? ??
es neesmu Lienes vecumā, bet esmu no ļaunās Siguldas un ļaunās Siguldas skolā arī mācījoa. Ļaunākais, ka es ar ti lepojos 🤣 un ļaunā Sigulda jau tikpat kā lauki 🤣07092013 @ 17.11.2023 11:24ka es tev piekrītu par visiem 100%, jo, tas ir absurdi, ko viņa stāsta. Par tām atzīmēm vispār, nu man ar bija labas atzīmes pat ļoti labas, bet nu neviens darba devējs man nav prasījis kāda man atzīmes diploma. Ei bet viņai švaki ar pašvērtējumu, jo visu laiku tak tiek uzsvērts es tak esmu no Rīgas, es mācījos Vecrīga. Es Lienes vecuma, bet man nav kauns pateikt es no laukiem?, bet es kā Liene varu teikt, ka mācījos gan Rīgā ?, bet protams Vecrīga tā nebija.
Viņa jau lielās arī ar greizajām desmaizēm, ko Kivis šai reizi pusgadā pasniedz gultā.Ariete @ 17.11.2023 11:17Jā, sagrieztas desas, dārzeņi, cīsiņi un omelete. Ekskluzīvi.
LilyLady @ 17.11.2023 08:51Tiešām nekad neesmu dzirdējusi, ka cilvēks 40+ gados tik nopietni lielās ar skolas laika atzīmēm. Tur patiesi vairs nav tālu no bērnudārza sasniegumu analīzes.
Šajā vecumā normāli cilvēki seko savu bērnu skolas sekmēm. Varu derēt, ka šļuška pat nezina, kādas atzīmes saņem viņas meitas. Izlutinātā palaistuve tik griežas kā veca plate - es, es, es, man, man, man.
RozīneE @ 17.11.2023 10:05
Es īsti nesaprotu, kas viņai ar to izglītību uzsvēršanu visu laiku?
Tev var būt n-tās izglītības, bet tas nenozīmē, ka vienkārši neesi idiots pa dzīvi!
Es tādus mūžīgos studentus un vairāku augstāko izglītību ieguvējus pazīstu un ņemot vērā, ka strādāju HR, tad šie “super pārizglītotie” noteikti nav darba tirgus augšgalā (šeit nav stāsts par specifisku izglītību). Nepārprotiet- izglītība ir svarīga, bet ne jau tā, ka pa katrām durvīm ejot iekšā, pirmais diploms parādās un tad cilvēks! Svarīgi ir kā pēc tam šo izglītību pielieto un vai vispār pielieto.
Es vēl saprastu, ja viņa kaut reizi dzīvē būtu kādu vērā ņemamu karjeru izveidojusi, bet kas viņa ir- Kiviča palaistuve un viss! Kas šobrīd viņai liedz strādāt? Bērnam b/d ir- kur problēma?
Zeme atveries! ?♀️
Ariete @ 17.11.2023 11:06Viņa filmē visparastākās viesnīcas brokastis ??♀️ Es nesaprotu, viņa mucā augusi un dzīvojusi?
Lienītes greizo spoguļu pasaulē viss ir otrādāk.Apple of my eye @ 17.11.2023 12:44Liene: “Mans nolūks nav nomelnot, bet izstāstīt patiesību. Līdz šim ir runājuši citi.”
Man atkal šķiet, ka tieši viņi abi nepārtraukti pat pēc vairākiem gadiem runā un runā s*dus, kamēr “citi” klusē
EsRedzējuKa @ 17.11.2023 13:16Vai man tikai rādās, ka tās ir nevis džinsu bikses, bet tie oldskūl legingi ar džinsa apdruku, kas bija stilīgi ļoti sen atpakaļ?
Man patīk, kā viņa šī storija beigās pasaka, ka baigi labi tajā viesnīcā nāca miegs. A pāris storijus atpakaļ jautājumu lodziņš ar - nevaru pagulēt. ??♀️