nu izlietu ūdeni nesasmelsi 😁. Līdz Ārena laikiem kā līdz mēnesim . Tilti nodedzināti, pat rokas notetovētas ar Kiviča piederības zīmēm (vārdi, datumi, His Queen). Internets pilns ar Kiviča un Skulmes vēstures liecībām.Skaistslaiks @ 12.12.2021 18:01Man jau liekas, ka neviena normāla kompānija negribētu saistīties ar Lieni, jo, lai arī viņai ir 13tk sekotāji, skaidrs, ka tie ir cilvēki ,kas uztver viņu kā komēdiju, nevis nopietnu cilvēku. Varbūt pāris simti ir fanītes, bet tas arī viss. Nespēju sagaidīt to viņas projektu pie kā viņa strādājot, saprotu, ka tas ir vēl ,kas bez grāmatas, kaut gan man jau liekas, ka tā ir atkal kārtējā pīle. Lai nu kā, cerams jau, ka viņai tomēr beigu beigās izdosies atkal atrast sevi, pieņemt sevi ne tikai postos, bet arī realitātē un kļūt par cienījamu sievieti, kāda bija esot kopā ar Arēnu, jo man tiešām ir skumji salīdzinot kāda viņa bija agrāk un kāda vismaz pēdējos 5-6 gadus.
Smushii @ 12.12.2021 15:41Kad Mia sāks bērnudārzu, kā jums liekas, kur un par ko Liene Norvēğijā sāks strādāt ?? ?
creamy80 @ 12.12.2021 21:54Varētu no Lienes sagaidīt kādu storiju pilnīgi bez neviena filtra? ?
creamy80 @ 12.12.2021 21:54Varētu no Lienes sagaidīt kādu storiju pilnīgi bez neviena filtra? ?
šodien prikola pēc izmēģināju vienu no tiem filtriem uz sevis, gandrīz aizrijos - sejā izskatījās tā nomālēta, it kā dragreisā piedalītosMcSara @ 12.12.2021 22:21
Kad pūcei aste ziedēs ?
Ar katru reizi tie IG filtri paliek arvien biezaki, brīžam gruti pašu Lieni ieraudzīt ?
tranītis 😅😅Undiya @ 12.12.2021 22:41Es ar pamēģināju to viņas filtriņu, pēc tranīša izskatījos ?
Kā tad nav hobija? A filtru hobijs? A gorīšanās hobijs?LilyLady @ 13.12.2021 12:52Ko tad Lienīte var postot, ja iziet no mājas tikai reizi nedēļā? Šonedēļ vīriņš pat pafilmēt lielveikala skatlogus neaizveda.?
Ne viņa ēst māk smuki gatavot, ne viņai ir kāds interesants hobijs, ko parādīt. Nevienas sadarbības. Nekā.
LaikamGarlaicigi @ 13.12.2021 09:53Kiviči paliek mega garlaicīgi. OK, iekakāja 5. lpp. KasJauns. Par laimi tauta nepanesās glābt un žēlot nabaga papuci.
Ja ignorē iepriekšējās vannas, klosterus un Mias 1.dzimšanas dienu, kur pusotru mēnesi nodirsa IG tušņa ekseni,…. Baigi garlaicīgs pelēks pāris.
Mežcirtējs, zivju ķidātājs vai kaut kas, ko Liene kaunās (Jā, kaunās) nosaukt vārdā un wannabe-be influencere, kas tīksminās pa lampiņām, strautiņu un lielveikala zivju stendu, bez normālas instašmaru Kanon kameras (ok, nopirka Kivis ring-lightu Lienei, malacis) un ar ārprātīgiem filtriem. Saturs Lienei kā Influencerei ir 0. “Foršu dienu” + laivu piestātne Katru Fucking Dienu. Kā pašai neapnīk. Ja nav ko postot, …