Bjork @ 14.11.2023 12:35Armands Puče, kas strādā, kas uzvarējis vēzi, uzrakstījis vēl vienu grāmatu, pie tam skandalozu, kamēr ļenka tikai stāsta, ka būs, būs viņas tā grāmata, kur nu tik būs visa taisnība. Rudens jau galā, ziema jau pie namdurvīm, kur tad grāmata, kas tika solīta rudenī.
RozīneE @ 14.11.2023 12:40
Beigu beigās cik ilgi tad viņa to grāmatu jau raksta?
Es neaizmirsīšu to Ļenkas sejas izteiksmi, ka viņi raidījumā zvanīja izdevniecībai un viņiem atteica- nenovērtējami! ?
RozīneE @ 14.11.2023 12:38
Tur jau tas stāsts, ka autoratlīdzības ir vienīgie oficiālie papucīša ienākumi, tādēļ jau tik skaļi teica, ka “tas tak bērniem”.
Kapeikas tur ir- neatceros, kad pēdējo reizi radio dzirdēju kādu Z-svars dziesmu un cik tad viņam ir sakarīgas dziesmas? Par griķiem? ?
Kivis jau neieguldīs ne peso planckas murgojumos. Tur vēl var sanākt tiesu darbi, par “patiesības” interpretāciju.EsRedzējuKa @ 14.11.2023 12:56Vakardienas zilā ekrāna debijā, vai tad kivičs kaut ko neminēja, par to, ka ja tev sponsorē grāmatas izdošanu, tad tik spēj rakstīt, bet, ja pašam jāizdod, tad tas prasa daudz naudas. Sanāk, ka naudas tomēr nav, lai izdotu to mīļotās sievas šedevru.
Minelūše @ 14.11.2023 12:47
Tak jau no Norvēģijas laikiem, ja ne vēl agrāk! Pa šo laiku jau vairākas grāmatas varēja sarakstīt.
Jā, tas zvans izdeniecībai bija super. Ļenkai aš žoklis atkārās?Laikam bija domājusi, ka visi izdevēji nepacietībā deg, kad varenā rakstniece ar viņiem sakontaktēsies. Bet protams, ka izdevniecības atteikums "nav šobrīd iespējas" bija konkrēti Kivičiem veltīts. Talantīgiem rakstniekiem vienmēr iespēja ir.
RozīneE @ 14.11.2023 12:40
Es neaizmirsīšu to Ļenkas sejas izteiksmi, ka viņi raidījumā zvanīja izdevniecībai un viņiem atteica- nenovērtējami! ?
Hermiine89 @ 14.11.2023 12:59Tikko izlasīju žurnālā interviju ar Danu par Kristoferu. Nu izklausās diezgan smaga situāciju. Čalis ir medpersonāla uzraudzībā, tad jau
atrodas slimnīcā- vismaz uz intervijas laiku. Un Dana lūdz Dievu par iespēju puisim atveseļoties. Dana, protams, ir satriecoši maiga un naiva sieviete, turklāt dzirdes invalīde. Un viņai vienai jātiek galā ar šo smago situāciju, kamēr norijies teftelis reklamē savu dižkoncertu.
Incognito @ 14.11.2023 13:06
Domājams, ka šādā pat garā viņiem arī ir atteikušas pārējās izdevniecības. Būsim reāli, kuru interesē Liene Kiviča, lai izdotu viņas autobiogrāfiju? Ko tieši viņa dzīvē ir izdarījusi izņemot būšanu par kāda sievu vai piegulētāju? NEKO. Te ir vietā Lienes mīļākā frāze - kas tu tāda esi. Vēl jo mazāk mani interesētu lasīt par Madaras un Jāņa sarkanajām mapēm un vīnu ledusskapī. Kā jau iepriekš šeit apspriedām, vienīgais saturs, kas varbūt ieinteresētu izdevniecības un auditoriju ir viņas patiesie palaistuves piedzīvojumi, tajā skaitā kautiņi ar Andri, tādējādi atmaskojot pašu Andri un visus iepriekšējos joberus. Bet par cik Liene izmisīgi tēlo teicamnieci - “ja ņetakaja ja ždu tramvaja”, tad nespīd te nekāds bestsellers
Hermiine89 @ 14.11.2023 12:59Tikko izlasīju žurnālā interviju ar Danu par Kristoferu. Nu izklausās diezgan smaga situāciju. Čalis ir medpersonāla uzraudzībā, tad jau
atrodas slimnīcā- vismaz uz intervijas laiku. Un Dana lūdz Dievu par iespēju puisim atveseļoties. Dana, protams, ir satriecoši maiga un naiva sieviete, turklāt dzirdes invalīde. Un viņai vienai jātiek galā ar šo smago situāciju, kamēr norijies teftelis reklamē savu dižkoncertu.
es palaidu garām, šis bija tajā viņu pēdējā šoviņā, Slavenības bez filtra? vai kā tur bijaRozīneE @ 14.11.2023 12:40
TeaPot @ 14.11.2023 13:47es palaidu garām, šis bija tajā viņu pēdējā šoviņā, Slavenības bez filtra? vai kā tur bija
RozīneE @ 14.11.2023 13:57
Jā, SBF abi tādi pārlaimīgi zvanīja izdevniecībai un tur atteica- tie ģīmji abiem “priceless”, protams, ka bija cerējuši uz pozitīvu iznākumu, pretējā gadījumā nekad to nedarītu kameru priekšā.
Pamatīgs aplauziens!
Hermesmel @ 14.11.2023 13:58
Es arī gribu redzēt to reakciju. Kurā sezonā un šovā tas bija?
https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/slavenibas-bez-filtra-6/liene_kivica_sarakstijusi_gramatu_kura_atmasko_melus_un_nepatiesibu_par_sevi-459034/Hermesmel @ 14.11.2023 13:58
Es arī gribu redzēt to reakciju. Kurā sezonā un šovā tas bija?
Tērvetniece @ 14.11.2023 14:11https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/slavenibas-bez-filtra-6/liene_kivica_sarakstijusi_gramatu_kura_atmasko_melus_un_nepatiesibu_par_sevi-459034/
?????????