krixis3 @ 09.11.2023 20:07Es jums saku, ne velti Madara klusē. Seko viņa gan Lienei, gan teftelim. Gan scriino visu un ieraksta. Gan jau ir arī dzēruma zvani gan no Andra, gan Lienes. Plus tā sasteigta ceļojuma lieta. Es domāju ztur aizkulisēs ir vispār vājprāts. Un Madarai noteikti ir labs advokāts, kuru viņa klausa. Un pamazām būs panākusi, ka tie vājprātīgie liek mierā viņus. Uzvārdi nomainīti, sejas drīkst radīt. Gaļu galā ja bijusi tiesa, tiesnesis taču nav idiots. Tur tik daudz pierādījumu, kādi viņi i abi ir.
Un tāpēc Andris ārdās. Un, manuprāt, kad viņš ārdās, tad viņam uz to Lieni pajāt vispār. Un lai kaut cik tuvotos viņam, viņa teftelim dzied līdzi par tām atnemtajam meitenēm. Jo savādak teftelim viņa pilnīgi pie pakaļas būtu.
Mercury6 @ 09.11.2023 20:35
Par kādu sasteigto ceļojumu ir runa?
Kristofers ļoti glīts puisis. Varētu būt modelis, bet diemžēl uzaudzis bez vecāku atbalsta un uzmanības. Diemžēl Miai tāds pats liktenis.Mathilde @ 09.11.2023 19:44Dēls esot kādā iestādē, atkarību dēļ, un no papuča 0 intereses
man bija šausmīgi grūti skatīties. Es jau tā šitos sarunu šovus neskatos, bet nu šo bija jāredz... Vispār neko nesapratu. Apraksts gan bija labs "nebaidās izrādīt jūtas publiski'Hermesmel @ 09.11.2023 20:23Jūs iedvesmojāt apskatīties zilonis studijā sēriju ar Lieni. Nu bāc, to sievieti nevar saprast. Viņai uzdod konkrētu jautājumu par publisku attiecību rādīšanu tā močī par savu politisko nostāju un karalisko ģimeni. Oskars, pat apstādināja Lieni, pateica, ka nesaprot ko viņa saka un mēģināja viņas sakāmo salikt pa plauktiem. Neesmu ārsts, bet šķiet, ka viņai tiešām ir mentālas problēmas un nopietnas.
TikiTaki @ 09.11.2023 20:17Izskatās, ka Andrim vispār nekāds reactions nav uz to Lienes kaismīgo postu.
Hermesmel @ 09.11.2023 20:23Jūs iedvesmojāt apskatīties zilonis studijā sēriju ar Lieni. Nu bāc, to sievieti nevar saprast. Viņai uzdod konkrētu jautājumu par publisku attiecību rādīšanu tā močī par savu politisko nostāju un karalisko ģimeni. Oskars, pat apstādināja Lieni, pateica, ka nesaprot ko viņa saka un mēģināja viņas sakāmo salikt pa plauktiem. Neesmu ārsts, bet šķiet, ka viņai tiešām ir mentālas problēmas un nopietnas.
Cik labi @ 09.11.2023 20:22https://failiem.lv/u/bs7ejuxnzp
Lieņukam visa lielā sāpe nāk ārā…
Miai varētu būt vēl sliktāk, te vismaz kivja māte puiku audzināja, Miai nav neviens, tikai divi psihopāti blakus.Hermiine89 @ 09.11.2023 20:39Kristofers ļoti glīts puisis. Varētu būt modelis, bet diemžēl uzaudzis bez vecāku atbalsta un uzmanības. Diemžēl Miai tāds pats liktenis.
Tēva tiesības varbūt ne,bet aizgādības gan varbūt.Jo arī tad Kivičam vairs nekādas teikšanas navKnabsab @ 09.11.2023 20:38OMaiFackingGooood!!!! Tā sieviete ir totāli sajukusi!
Par cik tiek pieminēta tieši Kima, es minētu, ka Sniedzāns ir kļuvis par viņas oficiālo tēvu. Teftelim ir atņemtas tiesības uz bērniem, tāpēc Madara rāda meitenes šovā. Bet Kima nevēlās neko kopīgu ar savu tēva izstrādājumu!
Cik labi @ 09.11.2023 20:22https://failiem.lv/u/bs7ejuxnzp
Lieņukam visa lielā sāpe nāk ārā…