Mathilde @ 09.11.2023 19:06Kura tur rakstās ar Lieni, uzjautā, kur ir vīra dēls, kā tēvs un Liene iesaistās un palīdz dēlam?
Vai viņiem tikai to vienu meitu vajag par visām varītēm.
Loti loti žēl puika. Pie tā, ka dēlam ir atkaribas problēmas ir vainojams preteklis Andris. Ar tādu “papuci” tas neparsteidz. Loti loti zel vińuMathilde @ 09.11.2023 19:44Dēls esot kādā iestādē, atkarību dēļ, un no papuča 0 intereses
Mercury6 @ 09.11.2023 19:46Atvainojos, ja to jau šeit pieminēja, šodien te daudz komentàru, nevaru visus vēl paspēt izlasīt. Bet. Nesen Madara bija par Jāni ielikusi storiju un uzrakstījusi apmēram ko šādu - mans mīļākais pieaugušais cilvēks. Un šeku reku. Lienīte par Andri šodien - mans mīļākais cilvēks no pieaugušajiem ? vispār nav stalkojusi un nošpikojusi.
Sadolina @ 09.11.2023 19:46
Vīra dēls nesen pabija psihiatriskajā slimnīca..
Mathilde @ 09.11.2023 19:50
varbūt tad jau ir ārā
Bjork @ 09.11.2023 19:48Aij, tā vienmēr satraucos par puiku, jo bijis pa dzīvi dzīvu vecāku bārenis, tik daudz kā trūcis, ne viena 100. daļa mīlestības, kas citiem dota no tefteļa. Bērns tak jūt. Jā, tikko 18 gadi palikuši, it kā pilngadīgs, bet tomēr...
Kad tā kuce bija durkā, teftels skraidīja kā apdirsies. Paša bērns grūtībās nonācis, viss pofig.
Sadolina @ 09.11.2023 19:52
Iespējams, ka mamma nākamajā dienā viņu paņēma uz mājām, precīzi nepateikšu.
Bet tajā dienā, kad iestājās, izdemolēja nodaļu, izsita logu.
Puppet @ 09.11.2023 19:48Loti loti žēl puika. Pie tā, ka dēlam ir atkaribas problēmas ir vainojams preteklis Andris. Ar tādu “papuci” tas neparsteidz. Loti loti zel vińu
TikiTaki @ 09.11.2023 19:58Skatos to ziloni studijā.. Oi, nemogu.... Atkal jau - daudzi nav redzējuši, daudziem tas, daudziem šitas. Kas viņa kādu pētījumu veikusi? Labi vēl, ka nesauc procentus, kā to dara viņas vīrs - statistiķis.
Mīlēties kojās blakus gultā - oi, nu jā - tas ir traki. Bet mīlēties istabā, kurā kuru katru brīdi var ienākt bērni - oi, vnk neveikli jutās.
Visai Latvijai zināms, kurš atrada Lienes klitoru, cik orgasmi bijuši. Visiem bija iespēja redzēt, kā Andris dzērumā čamda Lienes krūtis. Bet tranvajā sēdēt klēpī un bučoties - tas nav pieņems. (Es no Lienes perspektīvas)
Wtf! Lien filozofē par to, kapēc pieņemts esot šaut (wtf? Kāds sakars vispār?) un konfliktus rādīt, bet nav pieņemts jūtas rādīt.
Man atkal šķiet dīvaini, ka tāda bezmorāles būtne vispār var runāt par to, kas ir un kas nav pieņemts.
Rakstniece @ 09.11.2023 20:04
Neaizmirsīsim arī sunīšpozas bildi un dešeles peldināšanu vannā.