tas tak ļenoka viltus profils, tāpat kā dainislaenko81irbemagda @ 09.11.2023 16:12Jūs palasījāt komentārus pie gadadienas bildes? Tur viena dāma raksta ➡️ paraugģimene priekš visas Latvijas ❤️? ⬅️ izlasīju un ar kafiju aizrijos ?
Ariete @ 09.11.2023 16:16Pat ja Madara būtu alkoholiķe, viņa tāpat ir labāka mamma nekā alkoholiķe Liene ?
man liekas, ka ļenka svin savu pašizdomāto jubileju vienatnē bez tefteļaEsRedzējuKa @ 09.11.2023 17:16
Ļenkai nav pilnīgi nekādas paškritikas. Paraugģimene viņi, joptvai 🤣🤣🤣🤣Bjork @ 09.11.2023 17:04tas tak ļenoka viltus profils, tāpat kā dainislaenko81
Blablablabla @ 09.11.2023 17:21Lienite sodien Zilonī! Saka,ka augusi padomju gimene,kad nebij pienemams izradit milestibu ,apskaut utt
Liene-es naku no krievu “padomju gimenes” musu radi vienmer sabucojas/apskavas uz katru tiksanos! Ari vecaki un vecvecaki sabucojas citu klatbutne un nebaidijas izteikt vardus -Es Tevi milu! Tas,ka starp Taviem vecakiem nebij milestibas,un visdrizak Tevi nemileja ,tas nenozime ,ka tas bij standars tajos laikos ?
nu tiešām aizgājusi ciet. Nez, nez, kas tad notika, ka tā ņemas 🤣EsRedzējuKa @ 09.11.2023 17:16
vivii @ 09.11.2023 17:32Mani vairāk interesē, kas vai kurš atkal ir tā notrigerojis Lieni, ka viņai atkal ir izšauti korķi un jāplosās instagram? It īpaši tādā, viņai “īpašā dienā”, ja jau tāda īpaša un svarīga diena, ko nepavada laiku un nav aizņemta ar savu mīļoto?
Vai tik nav gadījies tā, ka Kivim tieši šodien ir atļauts tikties ar meitu, viņš nav mājās un Lieni nav paņēmis līdz.
Un Lienei tas baigi kremt un pie visa vainīga Madara ?
Vina drizak svin so dienu kā gada dienu ar nosauku-Kā es sapi*u savu dzivi 😄 Tapec i trako! Izjauca gimeni un visiem parejiem iet labi un vel labak,bet Lienite tik viss uz leju! Plus nebrinos,ka Andris aizgaja plosta,jo pateica,ka koncerts nebus,jo nav biletes izpirktas 😄vivii @ 09.11.2023 17:32Mani vairāk interesē, kas vai kurš atkal ir tā notrigerojis Lieni, ka viņai atkal ir izšauti korķi un jāplosās instagram? It īpaši tādā, viņai “īpašā dienā”, ja jau tāda īpaša un svarīga diena, ko nepavada laiku un nav aizņemta ar savu mīļoto?
Vai tik nav gadījies tā, ka Kivim tieši šodien ir atļauts tikties ar meitu, viņš nav mājās un Lieni nav paņēmis līdz.
Un Lienei tas baigi kremt un pie visa vainīga Madara ?
diez cik mēs no rozā “lezbēm” uztaisijām screenšot šim story , jo zinam , ka vińa izńems un vainigs, būs instagram ka kkas nogāja greiziEsRedzējuKa @ 09.11.2023 17:16
EsRedzējuKa @ 09.11.2023 17:28
"Daudzās ģimenēs, bērni neredz, kā vecāki skūpstās, samīļo, apmīļo. Viņi nav pie tā pieraduši"
To saka kivičiene, kura pisās bērnu klātbūtnē.. Bērniem tā nebija trauma, tā bija mācība, ka vecākiem ir mīlestība. ?