Šausmas! Izlasīju saraksti. Tā hihinātāja ir absolūti neārstējami slima galvā. Viņa dzīvo greizo spoguļu pasaulē. Es savus bērnus tuvumā tādai nelaistu, ko pēc visa spriežot Madara ir sapratusi. Un neizslēdzu, ka tāds ir blozgas viltīgais plāns. Lai arī Keitiju vairs pie viņiem nelaiž dēļ šiem pretīgajiem blozgas poustiem.mereditagreja @ 09.11.2023 09:56Es, protams, nemaz nekomentēju Lieņukam sieviešu solidaritāti, vienai otra taču jāatbalsta, bet tai pašā laikā Madara ir neliete, es idiote ?
LilyLady @ 09.11.2023 10:15Un Liene dirš, ka Andris nelieto alkoholu bērnu klātbūtnē. Grieķijas braucienā Keitija gandrīz neko citu kā šmigošanu neredzēja. Mīļais tētis ar Lieni dzerstījās jau ap brokastu laiku.
EsRedzējuKa @ 09.11.2023 03:16Sakiet, ko gribat, bet tajās mājās tiešām nav kaut kas kārtībā, šoreiz runa nav par antivakseru kārtējo slimošanu. Bet par mīlestību, kur tiešām laikam vairs nevemj viens pēc otra.
Kad viņa pieminot kiviču, ir rakstījusi - vīrs? Vienmēr ir mīļotais vīrs, labākais tētis un vīrs, vīrs zaķītis Andris utt, un tam visam vēl pa virsu 10 vietās satagots.
Ariete @ 09.11.2023 10:00Tagad atvērās, paldies. Ak, kāda cietēja... Nabaga vīru zagle... Nez kura tur ir neliete.
magdalena333 @ 09.11.2023 10:34Galvenais, ka atkal krimināllieta, tā krimināllieta jau nav kādi 2,5gadi? Bet kaut kā Madara dzīvo laimīgi ar visu krimināllietu un Kima tā pat nevēlas tikties ar Andri? Diez, kas, tad tur bija beigās ar to psihologa atzinumu, bļāva, bļāva, bet tā arī nepateica, ko, tad tas psihologs atzinis, varu iedomaties ko?
EllaNoElles @ 09.11.2023 11:03
Man šķiet, tur tikai process bija, lietu neuzsāka, nebija jau par ko, ne?
tā izskatās, ne viņai tās meitas vajag, tieši sākas delīriji pēc ciemošanās, grib panāk, ka vispār neved, ja nu vienīgi uzkraut meitenēm Miu uz kakla intresē. Vajadzētu tiem parazītiem atvest visus viņu 6 bērnus, lai uztur, apkopj, apģērbj utt jau pēc dienas brēktuHermiine89 @ 09.11.2023 10:32Šausmas! Izlasīju saraksti. Tā hihinātāja ir absolūti neārstējami slima galvā. Viņa dzīvo greizo spoguļu pasaulē. Es savus bērnus tuvumā tādai nelaistu, ko pēc visa spriežot Madara ir sapratusi. Un neizslēdzu, ka tāds ir blozgas viltīgais plāns. Lai arī Keitiju vairs pie viņiem nelaiž dēļ šiem pretīgajiem blozgas poustiem.
mereditagreja @ 09.11.2023 09:55
Nezinu, links strādā, tikko mēģināju - https://failiem.lv/u/ppqvsv28c8
LilyLady @ 09.11.2023 11:08
Tur taču vispār nevar būt nekāda KRIMINĀLlieta, ne tur kāds nogalināts, ne miesas bojājumi, ne zādzība. Tad jau tiklab pret pašu šļušku varētu ierosināt krimināllietu par svešu vīru zagšanu.?
ak dies, vina ir tik launa 🤬mereditagreja @ 09.11.2023 09:55
Nezinu, links strādā, tikko mēģināju - https://failiem.lv/u/ppqvsv28c8
ayame @ 09.11.2023 11:53Šonedēļ būs, redzēju reklāmu.