kuranavliene @ 08.11.2023 14:08Cik forši ka Tu esi pieskaitāma!??
SarmaD @ 08.11.2023 14:09
Atskaitāma ?
Tusnelda @ 08.11.2023 14:16
Nekur jau Tu "neatskaitīsies", lai arī teici "es jūsu midzeni ar to desas un zupas padziļināto analīzi vairs netraucēšu". Tāpat lūrēsi! ???
Knita @ 08.11.2023 14:05Pašķaidīšu zupas diskusiju ?
Andris jau vismaz 2vīkendus brauc bez Lienes. Liene iet strādāt.. Nezinu vai aizies, bet kopš RFW tur jau baigi gatavojās un pūtās. Es nezinu kāpēc, bet man liekas ka viņš ir notinis makšķeres un Liene dzīvo viena tajā dzīvoklī. Vienkārši tiik jocīgi, ka viņa neskrien līdzi, bet sēž mājās. Brauca tak pilnīgi visur un ar Miu palika viesnīcās.
Es šo ar pamanīju. Varētu padomāt, ka Kivis mēģinājumos vai sporta zālē 24/7 gatavojas lielkoncertam. Ļenka naktīs neguļ. Kad filmē savus nakts kaķa storijus, šķiet ka blakus tur neviens neguļ.Knita @ 08.11.2023 14:05Pašķaidīšu zupas diskusiju ?
Andris jau vismaz 2vīkendus brauc bez Lienes. Liene iet strādāt.. Nezinu vai aizies, bet kopš RFW tur jau baigi gatavojās un pūtās. Es nezinu kāpēc, bet man liekas ka viņš ir notinis makšķeres un Liene dzīvo viena tajā dzīvoklī. Vienkārši tiik jocīgi, ka viņa neskrien līdzi, bet sēž mājās. Brauca tak pilnīgi visur un ar Miu palika viesnīcās.
Hermiine89 @ 08.11.2023 14:26Es šo ar pamanīju. Varētu padomāt, ka Kivis mēģinājumos vai sporta zālē 24/7 gatavojas lielkoncertam. Ļenka naktīs neguļ. Kad filmē savus nakts kaķa storijus, šķiet ka blakus tur neviens neguļ.
Ja gribi mūs apspriest,taisi citu tam domātu diskusiju.Šai diskusijai tēma cita! Vai neproti boksterēt?🤔SarmaD @ 08.11.2023 14:08
Es gribu un apspriežu jūs. ?
Knita @ 08.11.2023 14:05Pašķaidīšu zupas diskusiju ?
Hermiine89 @ 08.11.2023 14:26Es šo ar pamanīju. Varētu padomāt, ka Kivis mēģinājumos vai sporta zālē 24/7 gatavojas lielkoncertam. Ļenka naktīs neguļ. Kad filmē savus nakts kaķa storijus, šķiet ka blakus tur neviens neguļ.
Nu tad jau īstais laiks slinkajai blozgai beidzot iet strādāt!vivii @ 08.11.2023 14:37
Es arī to pamanīju, ka pēdējā laikā viņa ļoti bieži vakaros ir viena!
Vai Kivis tiešām koncertē pa lievenīšiem un privātajiem pasākumiem darba dienās?
Man ienāca prātā doma, ka varbūt viņš vakaros/naktīs piestrādā, piemēram, par apsargu un tāpēc nav pa naktīm mājās, jo ir sākusies ne-sezona un pārāk maz aicina uz privātajiem pasākumiem, sāk aptrūkties nauda utt.
vivii @ 08.11.2023 14:37
Vai Kivis tiešām koncertē pa lievenīšiem un privātajiem pasākumiem darba dienās?
Man ienāca prātā doma, ka varbūt viņš vakaros/naktīs piestrādā, piemēram, par apsargu un tāpēc nav pa naktīm mājās, jo ir sākusies ne-sezona un pārāk maz aicina uz privātajiem pasākumiem, sāk aptrūkties nauda utt.
vivii @ 08.11.2023 14:37
kuranavliene @ 08.11.2023 14:37Ja gribi mūs apspriest,taisi citu tam domātu diskusiju.Šai diskusijai tēma cita! Vai neproti boksterēt??
kapibara @ 08.11.2023 15:24
Bet kā viena??
Viņi taču vemj viens bez otra..
EsRedzējuKa @ 08.11.2023 16:01Vēl jau variants, ka pēkšņi tie cilvēki, kuri aicina kivi, uzsver, ka taboram nav vietas. Tāpēc viņš visur brauc viens. Jo cilvēkiem zb, ka bāž telefonu sejā un hihina.
tik pēc ig izskatās, ka kaķis tiek mīļots vairāks kā bērns. Storiji, posti.. Miai, figu! Tomēr nevar rādīt Miu, ļaunās gnīdas atkal redzēs puspliku galvu vai pudeli fonā.aauuu @ 08.11.2023 16:05
Tagad ir paņemts kaķītis. Nevar atstāt vienu. Meitiņu arī nav kas pieskata. Ir Bāriņtiesas redzeslokā, līdzi ņemt nedrīkst pa nakti. Drīz koncerts. Jātēlo paraugģimene. Nu i ļoti labi. Vismaz cenšās. Galvenais, lai pēc koncerta tas turpinas šādā garā.
aauuu @ 08.11.2023 16:05
Tagad ir paņemts kaķītis. Nevar atstāt vienu. Meitiņu arī nav kas pieskata. Ir Bāriņtiesas redzeslokā, līdzi ņemt nedrīkst pa nakti. Drīz koncerts. Jātēlo paraugģimene. Nu i ļoti labi. Vismaz cenšās. Galvenais, lai pēc koncerta tas turpinas šādā garā.