Ņemšu visu, ko piedāvās 😅 Jāatbalsta cilvēka centieni strādātmelna_aronija @ 26.10.2023 14:03Nu, dāmas, ko mēs vēlētos vairāk no mūsu ekspertes Lienītes apgūt fantastiskos sieviščības kursikos? Defilē, manieres, grimmu? :D:D:D:D
melna_aronija @ 26.10.2023 14:03Nu, dāmas, ko mēs vēlētos vairāk no mūsu ekspertes Lienītes apgūt fantastiskos sieviščības kursikos? Defilē, manieres, grimmu? :D:D:D:D
Ka ar pirkstiem est sushi 🤢🤮LilyLady @ 26.10.2023 14:10
Manieres! Vēlams, lai nodarbības vada vieslektors Andris Kivičs. Tēmas attiecīgi:
*Kas publikai jāzina par tavu vēdera izeju?
*Populārāko lamuvārdu minimums publiskā komunikācijā.
*Neko nepaturi sevī jeb Šēkšana, atraugas, deguna kasīšana un siekalu staipīšana video tiešraidēs.
Knita @ 26.10.2023 14:15Esmu bijusi pie pēdu speciālista - elementārākais: mana īkšķa platumam ir jāpaliek pāri. Tas ir 1cm. Nav tam sakara ar taupību, tieši laikā var vilkt tikai sandales. Un tieši sandalēs Miai varēja redzēt, ka tās ir skolnieku izmērā.
Starpcitu, tieši par bērnu pēdas izmēru esmu saņēmusi riebīgus komentārus savā virzienā. Mjā.. nav forši. Ja liela pēda +tas 1cm. Bērnam bija 2 gadi, viena mamma blakus smējās, ka manējais apavus nēsāšot līdz skolai laikam. Un tie vēl bija zābaciņi ar 0.5cm rezervīti.
Liizha1 @ 26.10.2023 15:09
pilnīgi piekrītu, ka zandales būtu vienīgie apavi, kas būtu jāpērk tieši uz izmēru. ok, arī augstpapēdnes (bet tajās nevajadzētu staigāt ilgstoši).
Iesaku paskriet tieši sava izmēra skriešanas apavos trail režīmā :) varēs no sirds izbaudīt asinsizplūdumus zem nagiem.
TikiTaki @ 26.10.2023 15:24Liene runā par attīstīšanos un mācīšanos, bet tai pat laikā nepārtraukti postē vecas bildes, vecus panākumus, vecus notikumus.
Valsi šodien veselas 2 reizes ielika.
LabaDabaDa @ 26.10.2023 15:26
Kāds sakars skriešanai trail režīmā ar Kivičiem? Sevišķi ar Miu? Dāmas, piedodiet, bet ejiet ar saviem īkšķiem kaut kur trīs mājas tālāk.
EsRedzējuKa @ 26.10.2023 15:48? Man rāda, ka visa q&a caureja ir izdzēsta..
EsRedzējuKa @ 26.10.2023 15:48? Man rāda, ka visa q&a caureja ir izdzēsta..
qwe @ 26.10.2023 15:38Pēc šodienas vairs nav šaubu, ka Kirkira ir tāda pati pamuļķe kā ļenox ?salikusi kaut kādus komentētājus savā profilā ?tādi paši izgājienus kā trakajai Lienei, nav brīnums ka abas sirdsdraudzenes
LabaDabaDa @ 26.10.2023 16:10
Jā, sacepusies, ka Facebook cilvēki joko par viņas gaidāmo "ģimenes pieaugumu" - vai ta ņems kādu kukaini vai ko. Varētu padomāt, ka pirmo dienu internetā...
Liizha1 @ 26.10.2023 15:09
pilnīgi piekrītu, ka zandales būtu vienīgie apavi, kas būtu jāpērk tieši uz izmēru. ok, arī augstpapēdnes (bet tajās nevajadzētu staigāt ilgstoši).
Iesaku paskriet tieši sava izmēra skriešanas apavos trail režīmā :) varēs no sirds izbaudīt asinsizplūdumus zem nagiem.
LilyLady @ 26.10.2023 16:50
Sajutusies baigā zvaigzne. Latvijas pīļu dīķī viss kā vienmēr - jo tupāka zoss, jo lielāka slavenība.
Hermiine89 @ 26.10.2023 14:04Neko viņa nesāks. Tāpēc, ka slinka un neuzņēmīga. Viss, ko spēj, ir publiski ciest no mobinga un slavināt sevi. Darbiņš ir jādara, uzslavas un panākumi bez ieguldīta darba nespīd. Atceros, ka vienbrīd viņa mēģināja intervēt online dažas beibes. Visbiežāk savu drušku Kerkiru. Nu un kāpēc pārtrauca? Apnika gan jau. Prasa piepūli organizēt un izdomāt tematus/jautājumus.