kapibara @ 25.10.2023 19:22
Nu, varbūt, viņš piesēdās pie stūres, lai story izskatās, ka ir tiesības. ?
Minelūše @ 25.10.2023 21:53Ņemot vērā to, kur viņa dzīvo, nav brīnums, ka Mia ir satraukusies. Viņai droši vien ir jānoklausās, kā Andris ar Ļenku paaugstinātos toņos lamājas un viens otru dirst sūta. Varbūt pat jānoskatās, kā tēvs mātei pa aci uzdod. Tas bērnam ir milzīgs stress. Tādā atmosfērā neviens bērns nevar harmoniski un mierīgi attīstīties.
Bet jauki, ka Miai bērnudārzā ir labi, ka viņa runā un spēlējas ar mantām. Tas jau bija skaidrs, ka Ļenka nesarkstot muld par Mias vienaldzību pret lietām, kas interesē un patīk visiem bērniem.
Pidarņaudis @ 25.10.2023 21:48nabaga meitenīte! Lūk par šo man ļoti ļoti žēl.. nevaru pat iedomāties kā vecāki noraujas uz mazo, ja Liene pat it kā uz normāliem jautājumiem uzsprāgst un sāk ārdīties...
Tas vien liecina ka intelekts -200, jo adekvāts, sevi cienošs cilvēks pat uz nepatīkamiem jautājumiem spēs atbildēt adekvāti ar humoru utt..es atvainojos pat pasūtīt var smalki un ar glanci.. te pat par tupu tirgus bābu nosaukt šo sievietes izstrādājumu ir par smalku ..
pēc maniem novērojumiem savu bērnu dārziņos, zobi daudziem bērniem ir izpujuši un sliktā stāvoklī, bet pliku plesi gan nekad nevienam bērnam neesmu mainījusi dārziņā.SantaClub @ 25.10.2023 21:32
Esi sveicināta gnīdu midzenī!
Tas, ka Mias uzvedībā kaut kas nav riktīgi es pirmo reizi pamanīju, kad viņa pie Kerkiras netīšām izbēra ikrus no maizītes uz zemes un aši sāka lasīt, satraukusies. Tas tā dīvaini likās.
Par izpuvušajiem zobiem neko nav teikuši?
Tur jābūt pilnīgi aklam, kai neredzētu, ka Ļenksi ar meitu nav vispār nekāda ķermenika- emocionāla kontakta.yay @ 25.10.2023 22:14
Un atsauksim atmiņā to sieviešdienas atgadījumu, kur Tas torretto Edgars dāvināja ziedus ļenkai un meitai. Un meita nobijusies pametās zem galda. Nevis pie māmiņas. Nuu es nezzz
Puppet @ 25.10.2023 22:43Kas tas pat glābēj story? Ko vińa izglaba “sitot pa seju”?
TikiTaki @ 25.10.2023 22:54Ja Lienei ir daudz pozitīvu jautājumu, kāpēc izvēlas lielākoties tieši tos, uz kuriem atbild agresīvi?
Nav tomēr to pozitīvo jautājumu tik daudz?
Hermiine89 @ 25.10.2023 22:56Ļenkai pilnmēness pilnās burās. Brīnos, ka šī atbild arī uz neērtajiem jautājumiem. Nolēmusi kārtīgi izplosīties.
Visām lezbēm un gnīdām saldu miegu! Arlabunakti!
Otiiilija @ 25.10.2023 22:06Garigi slimajiem pilnmenesi ir sasinajums un te tas apstirinas. Tiesam deretu visas atbildes ieskrinot un nosutit medijiem, ka par to slimo visi kluse un vel sauc runat par mobingu. Un ja, nav ko vinu slavet par ar sarkasmu, ta gnida to uztver nopietni
Hermiine89 @ 25.10.2023 22:42Tur jābūt pilnīgi aklam, kai neredzētu, ka Ļenksi ar meitu nav vispār nekāda ķermenika- emocionāla kontakta.
SantaClub @ 25.10.2023 21:32
Esi sveicināta gnīdu midzenī!
Tas, ka Mias uzvedībā kaut kas nav riktīgi es pirmo reizi pamanīju, kad viņa pie Kerkiras netīšām izbēra ikrus no maizītes uz zemes un aši sāka lasīt, satraukusies. Tas tā dīvaini likās.
Par izpuvušajiem zobiem neko nav teikuši?