Marfa @ 24.10.2023 10:46varbut, ka vinu uzaicinaja uz to raidijumu, lai visi, kas seko, redz isto seju? Kur skaistie mati un profils? Zinaja, ka cilveki saks cepties, pacels raidijumam skatijumu, tikai bik aplauzas, jo daudzi vairs neskatisies. Tiesi tik vienkarsi.
Incognito @ 24.10.2023 11:29Es šodien iegāju vēlreiz noskatīties tos viņas vakardienas storijus un es nezinu vai esmu redzējusi vēl kaut ko muļķīgāku par to, kur viņa uzmeta savas pakulas belovedam uz pleca ? ja es šādi visu laiku mētātu savus matus turpu šurpu, mans vīrs neizturētu un ieteiktu aiziet pie neirologa pārbaudīt vai tas nav kāds “nervu tiks” ?
Eliba @ 24.10.2023 13:04Kāda atrodas Siguldā?
Nu liekam likmes, Keitiju būs savervējuši uz tikšanos?
Un tas video ar trīcošo kameru? nu neticās,ka iphone 14pro viņai būtu
es arī par šo nodomāju, ka iespējams Madara ļāvusi tikties tikai tad,ja ļenka tur nav. Un šajā situācijā,es piekristu Madarai👌Mercury6 @ 24.10.2023 13:06
Man izskatās, ka Andris beidzot viens pats ar meitu satiekas, Liene viena pati tikmēr pastaigājas.
aauuu @ 24.10.2023 12:52
Raidījums Ziņneši ir zaudējis pilnīgi visu cieņu un vēlmi jebkad to vēlreiz skatīties, uzaicinot par mobingu runāt personu, kura pati mobingo. Tāda liekulība. Tad, kāda ticamība ir nākošajiem sižetiem un personāžiem? Nulle.
LilyLady @ 24.10.2023 13:20
1188.lv FB ir ielicis raksteli un tur komentāros ir pāris lieliski skrīnšoti, kā Leņķis mobingo Madaru. Ja kādai ir pieglabāti citi tamdzlīdzīgi skrīnšoti, vajadzētu iepostot, lai tauta redz, kāda liekule ir nabaga, apbižotā Lienīte.
Eliba @ 24.10.2023 13:17es arī par šo nodomāju, ka iespējams Madara ļāvusi tikties tikai tad,ja ļenka tur nav. Un šajā situācijā,es piekristu Madarai?
Knabsab @ 24.10.2023 12:09
Plancka jau mums pieticīga, viņai neko nevajag, pietiek ar mini sardeli blakus ?
Bet tocno! Pēdējais kad Teftelis kkā sveica bija pagājušā gada vārda dienā ar to kapu puķu pušķi un braukšanu pa kanālu. Šogad nekādi nav sveicis savu mūža mīlu. Aaaa, Mias dzimšanas dienā bija viena gladiola ????
LilyLady @ 24.10.2023 13:33
Lieliski! Malacis Keitija, ka atsakās tikties ar to toksisko čūsku!
Un Kivičs ir labi nospiests uz ceļiem. Ja gribēs satikt meitu, nāksies to darīt pēc viņas noteikumiem. Varu derēt, ka tas riktīgi grauž kaulā iedomīgajam papiņam.
Gan jau drīz kāds no viņiem izvems publisku žulti par šo tēmu.
Tuana @ 24.10.2023 15:06
Un kā tad ar to nobružāto spoguļgaldu, ko kāds meta ārā un Kivis savāca? Kur Skaistumkaralienei savu noputējušo šleifi pakārt, iedomu kroni sakārtot un ikdienas pārjautāt, kura visskaistākā. Protams, katrreiz saņemot atbildi - Jūs, karalien, visskaistākā!
Tusnelda @ 24.10.2023 15:40
Pašlaik Kivičs, siekalas šķiezdams, droši vien cenšas Keitiju iežēlināt, ka nabaga Lienīte viena pati kaut kur klīst, vai tad Lienīte Keitijai ko sliktu nodarījusi, mīl taču kā pašas meitu...un tā tālāk. Ja tas izdosies, varam sagaidīt Lienītes bildi ar mīļotā vīra Andra (Kiviča) meitiņu, kuru poda birste tā mīl!