elfa* @ 21.10.2023 15:32Gan jau kad kaķītis apniks un kkur nometīs, tad nerādīs ar aizbildinājumu, ka visiem drausmīgi skauda.
Uztaisīja divas ''peldes'', dažas dienas ar random vingrinājumiem un apģērbs jau par lielu. Diez teftelim arī tik maģiski rezultāti un šeipiņš atgūts?? :D:D:D
Ja nemaldos, šodien Palladiumā Detlefa koncerts. Viņš nav bijis aktīvi redzams mūzikā gadiem. Bet es esmu pārliecināta, ka uz viņa koncertu atnāks vairāk cilvēku kā uz brēcošā tefteļa gaidāmo, katru dienu reklamēto gadsimta atgriešanos.
Šie gan ir meli.Miuce @ 21.10.2023 16:04Kakjim taa piile nopirkta un speeleejas ar kakji, Miai gan nevienaa mantas nebij, tik tukshaas pudeles ???
Jei bogu, losene, 9 meeneshus neesaat, dzemdeet un tad pataisiit par maugli bez zobiem un matiem. Buutu uzreiz esteetisko kakji pirkusi ???
Miuce @ 21.10.2023 16:04Kakjim taa piile nopirkta un speeleejas ar kakji, Miai gan nevienaa mantas nebij, tik tukshaas pudeles ???
Jei bogu, losene, 9 meeneshus neesaat, dzemdeet un tad pataisiit par maugli bez zobiem un matiem. Buutu uzreiz esteetisko kakji pirkusi ???
Minelūše @ 21.10.2023 16:11Oj, tam tauklodītei ir jāsvīst un jāsvīst, lai to extra masu dabūtu nost. Nekādas peldes aukstā jūrā tur nepalīdzēs, ja nesakārtos savus ēšanas paradumus, nebeigs tempt litriem alu un nepievienos adekvātu fizisko slodzi. Tam vajag lielu gribasspēku un pacietību. Viņam līdz šeipiņam šobrīd ir kā līdz Marsam.
qwe @ 21.10.2023 15:08no vecuma izstaipījies ?
Londonā arī kusa kā ledus, vēl nekur nav izkususiyay @ 21.10.2023 17:13
Man liekas, ka vienā no iepriekšējiem sporta uzplaiksnījumiem, ļenka jau par šo tkreklu teica, ka palicis par lielu..
Tu noteikti saproti,kur ar saviem failiem vari doties? Lēni un tieši! 👌Tas kas tiek vienreiz parādīts,nenozīmē ka tas ir viņu!Kalnos @ 21.10.2023 16:23https://failiem.lv/filebrowser#/Kiva;/view/y8da9wf2re. Pilna kaste ar mantām ,un video nav jauns .
Hermiine89 @ 21.10.2023 16:56Ķirbja krēmzupa būs. Kivis noteikti trīc sajūsmā psr veselīgo maltīti.
aauuu @ 21.10.2023 19:20
Jāsaka godīgi. Ir izaugsme. Ķirbja krēmzupu ir pat tīri ok. Tā tik uz priekšu, liene! Un iepirkuma ratos bija rotaļu zilonis. Noteikti mazišam. Arī labi.