Sabīnēm šodien vārda diena! Arī Lienes viena meita ir Sabīne
ganesha @ 05.12.2021 12:41
Domā viņa to zin??
Ja piedzemdē,tad ir arī jāatbild un jāuzņemas atbildība.Nevis jāpspriež bērnu liekais svars,un riepiņas.Jāuztura,nevis jāatrāda cauras bikses un jāved bērni bez peldkostīmiem uz jūru,un pēc tam jāvaino citi.Mazi bērni drīkst būt apaļīgi,būs pusaudzes ,pārvērtīsies par skaistulēm kā Madara.Nevis kā izžuvusī Liene.Filomena @ 05.12.2021 14:19Vina man šķiet pati vairs nesaprot kuri berni ir vinas un kuri Madaras.Lieņuks 100% ir parliecinats, ka dzemdējusi visus.
Shameon @ 06.12.2021 14:28es nevaru vairs izturēt! nu pasakiet viņai, ka burkāni jācep ilgāk kā saldētie dārzeņi ????
Shameon @ 06.12.2021 14:28es nevaru vairs izturēt! nu pasakiet viņai, ka burkāni jācep ilgāk kā saldētie dārzeņi ????
Jajaja @ 06.12.2021 15:06
Es tieši arī par tiem rīvētajiem burkāniem noskurinājos. Būtu es Kivičs no mājām izvāktos tā dēļ vien. Viņa, šķiet drīz kafijā sev piebērs klāt ar Vegetu.
Bišku pa stipru filtrs Ļenkai pēdējā bildē salikts. Komiski nogriezta kantaina seja. 😁
jamaika @ 06.12.2021 16:14Viņa tikko story teica, ka kaitīgi ieradumi ieteikmē izskatu, sejas ādu un visu citu, viņa par to ir pārliecinājusies un tagad dzivo veselīgu dzīvesveidu. What?????