Policiju vajadzeeja taagot, kad biiloved hazbends pauri ielauza ar kreeslu, debiilaa pakulgalva.
Tu un tava rižais pelmenis ir sociopāti. Vācies ārā no gnīdu bukura, Tevi te neviens negaida, caurdegune ploncka!Neza000 @ 13.10.2023 00:51
Sociopātiem, kā tev jau nekad nebūs gana labi nekas vaine? ?
Ariete @ 13.10.2023 00:52Ko ārdies visur, kur vien iespējams? Kas tev par saasinājumu, mauķele? Kāpēc Madaru stalko vairāk kā 5 gadus? Atvainoties savām meitām negribi? Nabaga suni izmeti, tagad pozē ar kaķīti lepna. Pretīgā PADIBENE TU ESI!
Ariete @ 13.10.2023 00:54Tu un tava rižais pelmenis ir sociopāti. Vācies ārā no gnīdu bukura, Tevi te neviens negaida, caurdegune ploncka!
Miuce @ 13.10.2023 00:10Protams, kakjiiti miil, jo tas smuks, pagaidaam, ha ha, peec dazhiem meen. izkritiis spalva un izpuuzhnjos acis, dziivojot pusbadaa un grauzhot leeto paiku. Tad lielaa miila paaries, varees izmest.
Beerns jau par kropli pataisiits ar izpuvushu redeli zobu vietaa un saujaam izkritushiem matiem. Naakamais liimenis ir gaazt pa galvu ar shkjiivi kaa Justiines lietaa. Tad baarinjtiesai actinjas paveersies.
Kurpīte @ 13.10.2023 01:11
Man likās, ka te sakarīgas lezbes ir savākušās, kurām prātā neienāktu bērnu par kropli saukt. Tas bumeranga efekts ir diezgan reāls.
Tādus vārdus varētu lietot kiviča fanes, uzreiz atceros tās bezobainās dāmas, kas pēc koncērta grūstija viena otru, lai varētu fotogrāfēties ar pelmeni.
Neza000 @ 13.10.2023 00:58
Es to par ārdīšanos nenosauktu, bet nu labi, lai jau būtu, pēc tavas gaumes. ?Jā stalkoju, gribu un daru. Ja tev nepatīk, tad nemaisies pa. Vidu man. Daru ko gribu. Atvainoties, par to ka nav piedzimušas viņas nemaz, nekad nav eksistējušas. Man eksistē tikai vīrs jānis.
VasarasDuudinja @ 13.10.2023 01:30
Blin Liene tak savācies vienreiz, neesi pietiekami sevi jau pazemojusi? Ierij noofenu un taisies uz čuču!
Tur jau neviens nezināja, ka ģimeņu vērtību balvas ieguvēja mīl pa precētu vīriešu gultām šurīt.
Ariete @ 13.10.2023 00:52Ko ārdies visur, kur vien iespējams? Kas tev par saasinājumu, mauķele? Kāpēc Madaru stalko vairāk kā 5 gadus? Atvainoties savām meitām negribi? Nabaga suni izmeti, tagad pozē ar kaķīti lepna. Pretīgā PADIBENE TU ESI!
teberebe @ 12.10.2023 22:59Man liekas, ka Lieni un Britniju nevar likt vienā teikumā. Liene nav cienīga Britnijai pat čības pienest. Pat, ja viņam ir līdzīgas diagnozes (un es neņemos par to spriest), Liene pati saviem spēkiem pilnīgi neko nav dzīve sasniegusi, kur pretim Britnijai par spīti visam ir diezgan iespaidīga karjera ?
Hermiine89 @ 12.10.2023 21:42Abām bipolārie traucējumi, diezgan līdzīga arī stila izpratne, kā 90’s šļuškām, pieliktie mati un vulgārs make-ups. Un bērni pie kājas.
KurkulisBurbulis @ 12.10.2023 21:00
Aicinu tevi aizrīties ar saviem vēmekļiem. Visiem ir pie dirsas tā huiņa kuru tu te stum. Reāli pie dirsas. Tu esi tikpat debīla kā blusainā padauza liene un viņas atsaldētais pelmenis un tas ir fakts, tu atdauzītā daune. Šeit dažas vēl nav tevi nobloķējušas, jo reizēm ir izklaidējoši vērot kā tu mēģini attaisnot stulbeņus.
Nu tā pa īstam.... man ir pohuj par taviem tekstiem. Vari necensties atbildēt. Es šeit esmu tikai lai nodirstu tos, kas to ir pelnījuši. vienu no Lielākajām Latvijas nelaimēm - andri un lieni kivičus
Neza000 @ 13.10.2023 02:50
Tu zini, ka ir diezgan vulgāri sedēt mātitei, kā tev forumā un aprunāt slimus cilvēkus, kas nav vainīgi pie savas diagnozes?
mis Universe Liene - tas ir kurā paralēlajā realitātē?Neza000 @ 13.10.2023 02:04
Interesanti jūs tiešām ticat, ka jums raksta pati "dižā liene", jeb jūs te prikola pēc rakstat, ka tikai liene ir spējīga atbildēt uz komentāriem?
Nē, nu es jau saprotu, ka jūsu vēlme un apbrīna pret viņu ir tik spēcīga, ka neļauj loģiski domāt.??Un es saprotu, ka gribat būt ipašas, ar to ka pari miss universe Lielā Liene, ar jums karo komentāru sadaļā. Tā apziņa, ka raksta lienīte, jūs dara laimīgas, kā nekā tik liela zvaigzne un daiļava, ir viņa, ka jūs esat ipaši pagodinātas,ka viņa velta savu laiku jums nevis savai meitai, vīram Andrim, vai citiem.
Kurpīte @ 13.10.2023 01:11
Man likās, ka te sakarīgas lezbes ir savākušās, kurām prātā neienāktu bērnu par kropli saukt. Tas bumeranga efekts ir diezgan reāls.
Tādus vārdus varētu lietot kiviča fanes, uzreiz atceros tās bezobainās dāmas, kas pēc koncērta grūstija viena otru, lai varētu fotogrāfēties ar pelmeni.
Kaķis būs gudrāks,pats aizmuks!Miuce @ 13.10.2023 00:54Tam taxim patiesiibaa paveicaas, ka sho izmeta, “spiidzinaatu” veel trakaak kaa Miu, ja tiktu patureets, bez spalvaam un zobiem staigaatu no bada. Kakjim arii lielaakas izredzes izdziivot, ja izmetiis.