McSara @ 12.10.2023 14:24
Lenka taču orgasmēja par Verdi, un kirpics sapņoja par Verdi kopš 16 gadiem
LabaDabaDa @ 12.10.2023 14:59
Tieši tā. Es atsakos saprast, kāpēc mūsu rich lifestyle Verdi fani tur neiet katru mēnesi - kaut vai tepat Rīgā! Kāpēc viņi brauc uz Vīni un neapmeklē pie viena Vīnes operu! Vai Londonas! Tās ir ļoti slavenas operas, un Verdi skan visur.
McSara @ 12.10.2023 15:01
Vīnē nebija laika, bija jāiet skatīties Dionīsa orģijas ??
Mercury6 @ 12.10.2023 14:17Liene uz paģirām dodas sevi palutināt ?
vivii @ 12.10.2023 12:37
Tas var būt viens no iemesliem, bet zinot to, ka viņai ir venīri, tad tas varētu būt arī zobu dēļ. Man ir pazīstamas sievietes, kuras tā dara gadiem, lai gan pagājis jau ilgs laiks, kopš ielikušas venīrus.
Un tajā video, kad viņu intervēja pēc atgriešanās no skaistumkonkursa, kad tikko bija ielikti venīri, viņa arī visu laiku pieskārās ar mēli zobiem.
kapibara @ 12.10.2023 15:56
Vibratoru ies lūkoties. ?
Caurums tik izļurkāts, ka mazo rakvernieku nejūt.☹
Tusnelda @ 12.10.2023 17:46
Reiz, kad abi uz Erotu bija aizskrējuši, teftelis lielījās, ka šiem esot priekš seksa dažādas lietas, tā kā kaut kādas rotaļlietiņas viņai varētu būt. Ja vien, steigā bēgdami no Norvēģijas, nav ziedojuši ukraiņiem.
Marfa @ 12.10.2023 16:45Kad teftelis savos storijos apgalvo ka zin, ka visi lieto un visi snauc, man nak smiekli, jo man apkart neviens nelieto un nesnauc. Katrs, laikam izvelas ar ko komunicet un ar ko tikties, tapec ari viniem abiem normalu draugu nav.
tad gādīgā lielmāte kerkira graudiņa arī šņauktu?🤔Marfa @ 12.10.2023 16:45Kad teftelis savos storijos apgalvo ka zin, ka visi lieto un visi snauc, man nak smiekli, jo man apkart neviens nelieto un nesnauc. Katrs, laikam izvelas ar ko komunicet un ar ko tikties, tapec ari viniem abiem normalu draugu nav.
Cocococonut @ 12.10.2023 17:22Tā roku trīcēšana?
Pikachio @ 12.10.2023 18:43Man patīk Kiviča jaunākajā postā par Gobzemu Facebookā , retoriskais jautājums-cik tālu ir jānoved mamma, lai viņa atstātu bērnus pie tēva un notītos?!
NOPIETNI?! Ja esi idiots, tad uz mūžu.?
Minelūše @ 12.10.2023 18:49
Kā krievi saka - jesļi čelovek iģiot, to eto na dolgo.
Klau, Andrīt, bet cik tālu ir jānoved bērni, lai viņi atstātu māti un glābtos dzīvot pie tēva? Tas varētu būt neglaimojošāks jautājums, ņemot vērā tavu personīgo pieredzi.
Un nē, mīļais, visi nešņauc gan. Nošņauktajām smadzenēm droši vien pat iedomāties grūti, ka cilvēki var dzīvot laimīgu dzīvi neapreibinoties.
kapibara @ 12.10.2023 15:56
Vibratoru ies lūkoties. ?
Caurums tik izļurkāts, ka mazo rakvernieku nejūt.☹
Esmu šajā forumā tā paša iemesla dēļ kā citas - lai lasītu un izteiktu savu viedokli.