vijolite2 @ 10.10.2023 10:09
Visam piekrītu, bet kas vainas Wiskas? Normāls kaķiem domāts ēdiens. Šis tiešām jau pārspīlēti, kad ir tādi, kuri dzīvniekiem pērk dārgāku ēdienu nekā sev... Dzīvnieks ir un paliek dzīvnieks, to ir jābaro ar piemērotu ēdienu, bet ne jau tagad pirkt mārketinga ietekmē sazin kādu dārgu brendu pārtiku, kas nav labāks par to pašu Wiskas.
Kà āmen baznīcā!McSara @ 10.10.2023 10:49
Ūdens jau arī ir mārketings! ? visur viss ir viens liels māāārketings!
Priekš kam tad ņemt "šķirnes" kaķi? Pēdiņās šķirnes, jo izskatās viss tāds ķep ļep pavairotāja nevis nopietna audzētāja!
Turklāt tiem deģenerātiem vajadzētu iegādāties dzīvnieku pārvadājamo konteineri. Pie veta jau būs jāved!
Par barību, piekrītu, tā ir atsevišķa saruna, tomēr uzskatu, ka dzīvniekam jāpērk kvalitatīva pārtika, un tas nav whiskas!
Turklāt jāatgādina lieta, ko daudzi piemirst: suns vai kaķis nav pirmā nepieciešamības prece! Dzīvnieks, tie būs papildus izdevumi un pat reizēm ļoti lieli izdevumi!
vijolite2 @ 10.10.2023 10:43Nu bet tad varbūt nav jāpērk tādus "smalkus" šķirnes dzīvniekus, kuriem ir tik švaka veselība jau gēnos ierakstīta? Kaut kāda milzīga pretruna un absurds sanāk, par ko tad maksā to milzu naudu? Par to, lai nopirktu potenciāli slimu dzīvnieku, ar kuru jānēsājas kā ar jēlu olu un vēl jālauž galvu, kur nopirkt atlasītu ēdienu un jātērē milzu naudas? Nu absurds. :D
Wiskas nav sūds. Tā ir optimāla kaķiem domāta barība, tikai snobi rausta savus degunteļus.
Tad jau es ceru, ka tu pati pērc luxus klases kvalitatīvu ēdienu, nevis Rimčikā nopērkamo masu produkciju. Fu, šitādu snobismu es tiešām nesaprotu.
AiKaaaSaaap @ 10.10.2023 10:55
Jā un piena maisijums 3,5 gadus vecam bērnam ir norma!
Wiskas ir sūds!vijolite2 @ 10.10.2023 10:43Nu bet tad varbūt nav jāpērk tādus "smalkus" šķirnes dzīvniekus, kuriem ir tik švaka veselība jau gēnos ierakstīta? Kaut kāda milzīga pretruna un absurds sanāk, par ko tad maksā to milzu naudu? Par to, lai nopirktu potenciāli slimu dzīvnieku, ar kuru jānēsājas kā ar jēlu olu un vēl jālauž galvu, kur nopirkt atlasītu ēdienu un jātērē milzu naudas? Nu absurds. :D
Wiskas nav sūds. Tā ir optimāla kaķiem domāta barība, tikai snobi rausta savus degunteļus.
Tad jau es ceru, ka tu pati pērc luxus klases kvalitatīvu ēdienu, nevis Rimčikā nopērkamo masu produkciju. Fu, šitādu snobismu es tiešām nesaprotu.
Miai nekad nav sava šķīva un soska pudele ar nodrupušiem zobiem! Izcila norma. 🙏🏼vijolite2 @ 10.10.2023 10:59
Jā, tā ir norma, nekur nav vecuma ierobežojuma, līdz cik gadiem to var dzert. Garšo, var dzert kaut vai pieaugušā vecumā. Cita lieta, ka tas neaizstāj ēdienu.
AiKaaaSaaap @ 10.10.2023 11:05Miai nekad nav sava šķīva un soska pudele ar nodrupušiem zobiem! Izcila norma. ??
Nu bet tad varbūt nav jāpērk tādus "smalkus" šķirnes dzīvniekus, kuriem ir tik švaka veselība jau gēnos ierakstīta? Kaut kāda milzīga pretruna un absurds sanāk, par ko tad maksā to milzu naudu? Par to, lai nopirktu potenciāli slimu dzīvnieku, ar kuru jānēsājas kā ar jēlu olu un vēl jālauž galvu, kur nopirkt atlasītu ēdienu un jātērē milzu naudas? Nu absurds.
McSara @ 10.10.2023 10:49
Ūdens jau arī ir mārketings! ? visur viss ir viens liels māāārketings!
Priekš kam tad ņemt "šķirnes" kaķi? Pēdiņās šķirnes, jo izskatās viss tāds ķep ļep pavairotāja nevis nopietna audzētāja!
Turklāt tiem deģenerātiem vajadzētu iegādāties dzīvnieku pārvadājamo konteineri. Pie veta jau būs jāved!
Par barību, piekrītu, tā ir atsevišķa saruna, tomēr uzskatu, ka dzīvniekam jāpērk kvalitatīva pārtika, un tas nav whiskas!
Turklāt jāatgādina lieta, ko daudzi piemirst: suns vai kaķis nav pirmā nepieciešamības prece! Dzīvnieks, tie būs papildus izdevumi un pat reizēm ļoti lieli izdevumi!
Jā, pamperā arī var staigāt pieaugušā vecumā, jo nekur nav teikts, ka nedrīkst.vijolite2 @ 10.10.2023 11:06
Iemācies lasīt. Jā, tā ir norma, nekur nav vecuma ierobežojuma, līdz cik gadiem to var dzert. Garšo, var dzert kaut vai pieaugušā vecumā. Cita lieta, ka tas neaizstāj ēdienu.
ZapeNape @ 10.10.2023 11:35Jā, pamperā arī var staigāt pieaugušā vecumā, jo nekur nav teikts, ka nedrīkst.
Paskaidro, dižā domātāja, kāda atšķirība tad ir star pamperu un pudeles sūkšanu 3+ gados. Tev , izskatās, stiprā puse kā lienei, pakaļa. Varbūt esi ļenka, ienākusi te ārdīties. Brauc uz jūru, mindžu skalot!vijolite2 @ 10.10.2023 11:42
Skumīgi, kad neredz atšķirību starp dzērienu un pamperu. Domāšana laikam nav tava stiprākā puse, tāpat kā tiem, kas liek tos laikus.