Knabsab @ 02.10.2023 09:34
Aha, vienmēr tie teikumi liekas kaut kādi nesakarīgi. Vēl man vienmēr ir sajūtas ja cilvēks lieto daudz šādus iestarpinājumus, tad nav pārliecināts par savu sakāmo.
Ļenka pārlasījusi es forumu un nespēj sniegt mums atbildes caur dziļdomīgām afirmācijām un domu graudiem ? bezcerīgi vecenīt. Nevis dalies ar tiem domu graudiem, bet pati kko dzīvē maini.
Rumblerx @ 02.10.2023 10:24Jau iedomàjos atsulojośos vakardienas tomàtu un gurku salàtus brokastís.. śodien pusdienàs gaidiet diètisko burkànu- kabaću pļurzu ?
Hermiine89 @ 02.10.2023 11:08Šķiet sācies lielais taupības režīms ģimenē. Lievenīšu pasākumi apsīkušies.Tad nu būs viss par un ap ķirbi veselīgajās diētiskajās maltītēs. Tagad ķirbjus visi, kam ir dārzs, pakaļ met.
Knabsab @ 02.10.2023 10:18Es nevaru, jāatrāda savas brokastis! Ne kāds skaists noformējums, ne kāda īpaša recepte. Bet Ļenkai IG atrādīšanās vērts ???
Ļena- pārlasi pati savu rakstu par Instagramu, tur tu ierēci par cilvēkiem, kas atrāda savas ēdienreizes.
Hermiine89 @ 02.10.2023 11:08Šķiet sācies lielais taupības režīms ģimenē. Lievenīšu pasākumi apsīkušies.Tad nu būs viss par un ap ķirbi veselīgajās diētiskajās maltītēs. Tagad ķirbjus visi, kam ir dārzs, pakaļ met.
LabaDabaDa @ 02.10.2023 11:26
Izskatās, ka Ļenoks iemācījies cept olas. Tāpēc tās tiek atrādītas jau otro rītu pēc kārtas.
Otrs variants - viņa ir stāvoklī. ⛈
Knabsab @ 02.10.2023 12:07
Man šķiet, ka viņa ļoti grib, lai mēs tā padomājam un sākam baumot ? tur būtu jābūt pilnīgi stulbai, lai grūsnētu no Tefteļa vēl vienu reizi. Viņas alko nodzertais organisms nez vai grūtniecību vairs izturētu, tur pat štrunts par vecumu, bet nez vai vispār kāds vesels smadzeņu neironu savienojums ir palicis, pēc 5 gadu plostošanas.
LabaDabaDa @ 02.10.2023 11:26
Izskatās, ka Ļenoks iemācījies cept olas. Tāpēc tās tiek atrādītas jau otro rītu pēc kārtas.
Otrs variants - viņa ir stāvoklī. ⛈
LilyLady @ 02.10.2023 12:18
Nafig dzeguzei vēl kādu nevienam nevajadzīgu bērnu? Ļoti šaubos, ka šī tagad labprātīgi sagrūsnētu. Ar Miu jau pārrēķinājās - domāja, ka piedzemdēs un saskries visa viņas ģimene uz auklēšanu kā kādreiz, bet rezultātā dabūja vazāt zīdaini uz visiem lieveņiem un mukt no Bāriņtiesas. Ar diviem bērniem tak vispār neizskraidīs līdzi savai desiņai. Tad var gadīties kā Madarai - kamēr guļ ar bērniem mājās, cita jau laizās ar Andri kādā barčikā 5 no rīta.
Lielā bērnu nauda? Nopietni, šitai bezdarbniecei?aauuu @ 02.10.2023 12:31
Ņemot vērā, ka par Miu tūlīt beigsies lielā bērnu nauda, ja vien nav jau beigusies, tad par otru bēbi atkal būtu piķis. Jo algotu darbu viņa nestrādā. Vienīgie ienākumi bērnu nauda. Ļoti cerams, ka šiem abiem vairs nebūs kopīgu bērnu. Tie bērni to nav pelnījuši. Vispirms būtu mēģinājuši atjaunot attiecības ar jau esošajiem, nevis jaunus taisījuši, kurus vazā un staipa pa naktīm apkārt.