McSara @ 30.09.2023 15:31
Man šķiet dyson uz black friday pat var dabūt ar minimālu atlaidi, bet ne jau arī 50%
Par mākslinieci viņu tiešām grūti nosaukt?
Par izstādi runāja, kad viņi bija aizbraukuši dropēt uz Spāniju, bet tik vien kā bardaku atstāja.
Grāmata arī top jau kuro gadu, kas tad tur enciklopēdija top vai, ka tik ilgi raksta!?
Pikachio @ 01.10.2023 11:05
Ja vecāka vietā alimentus ir maksājusi valsts, tad vecāks no bērniem nekādu uzturnaudu prasīt nevar.
Tā kā abu Kiviču bērni ir pasargāti no tā.
aauuu @ 01.10.2023 14:17
Bieži bērni no labas sirds palīdz, aiz žēluma, pat tad, ja oficiāli nav jāpalīdz. Tā arī mēdz notikt. Bet līdz tam vēl daudz, daudz gadi priekšā šajā gadījumā.
Bjork @ 01.10.2023 14:11Ļenkas plāns moš līdz pensijai nokļūt durkā un tad dzīvot valsts maizē. Ja vien ar tādu dzīvesveidu aizvilks līdz tam vecumam.
Un tagad lezbas skaudiet un paliekat ar atkārtiem žokļiem, jo gada māte ar Miu glezno! Guašas ir nopirktas!
Būtu jau smieklīgi, ja vien tā nebūtu garīga slimība. Ar realitāti nedraudzējas galīgi vairs Lieņuks.gribuiemestkapeiku @ 01.10.2023 16:26https://failiem.lv/u/hjn6aktjpw “es sen neizmantoju filtrus,jo man ir loti laba sejas āda” te nemaz nav nekas darīts ar bildi?
Zapte @ 01.10.2023 17:50Oi, nu beidziet reiz par to audzināšanu... palasiet jaunākos pētījumus - audzināšanai ir ļoti maza nozīme. Ja būtu primārā, visi bērni no labām ģimenēm būtu labi bērni, vai ne.. Tikai diemžēl tieši no "pareizajām" ģimenēm daudzi nonarkojas utt. Ūberpareizo ģimeņu sindroms, va` zin. Tāpēc mani baigi trigerē arī pāŗmetumi Ķiļķena mammai. NU nē, nu nav viņa 100% vainīga!!! Pati zinu, jo man ļoti dažādi bērni
LabaDabaDa @ 01.10.2023 20:54Vispār viņi abi ir tik saderīgi! Viena domā, ka īstas sievietes ir 40+, otrs - ka īsti vīrieši sākas no 150 kg. Kā tualetes pods ar "brilli" vienkārši.
SantaBarbara @ 02.10.2023 00:45Lienuks šovakar laikam dropē,kā nekā svētdienas vakars -iknedēlas rutīna!
Un tas ieraksts par Bohemian rapsodiju ari skiet pilnigi random .
Nemaz nepieminot “ka itka kads nosudzeja media,ka tie tur ir un skatas filmu”
Liene priecajies,ka kads nosudzeja ,savadak Kivis butu ar Tevi paris reizes pamicijies un palicis gimene gluži tapat ka otrs Andris.
Tuana @ 02.10.2023 01:14
Haha, jā noteikti, te tikai Andrīts joprojām naivi tic, ka tas bija “kāds skatītājs, kas nosūdzēja abus presē”, nevis klaburčūska lika savām draudzenītēm medijos par to uzrakstīt.
Hermesmel @ 02.10.2023 05:50Kura nesen te rakstīja par lienes izcilo gramatiku un to, ka vienmēr lieto “manuprāt”? Es šo vairs nespēju neredzēt, tik ļoti krīt acīs. “Skaistākā vieta, manuprāt”, “sākt dzīvot, manuprāt”.
TikiTaki @ 02.10.2023 07:33
Viņai ir nenormāli daudz iestarpinājumu teikuma vidū - "protams", "šķiet", "jāsaka" u.c. Gandrīz katrā teikumā. Un tie iestarpinājumi pat 3 teikumu tekstu padara ļoti nedabisku un duras acīs.