LabaDabaDa @ 26.09.2023 16:03Manā skatījumā Ļenoks ir reāla spēka sieva. Es jau pēc divām pjankas dienām būtu morgā vai reanimācijā, bet viņai pēc piecām ir tikai "Rudens vājums".
sakuraszarins @ 28.09.2023 00:44
Viņai, tak pa šiem intensīvas pjankas gadiem, tāda imunitāte ir izveidojusies, ka pudeli medicīnisko šņabi izdzeru, īsā laikā un vēl atkārtot paprasītu . Pēc šī visa viņai būtu rudens vājums vai estētika. ?
SantaBarbara @ 27.09.2023 22:38
Cik Lienei padomju laikos bija gadi? Kadi 17-20 ne?
No kā vina cieta diez? No tā,ka skolas laikā rudení bija jāiet talkā???
AnnnaMannna @ 27.09.2023 18:03Lienei ir parādījusies ļoti nopietna konkurente cīņā par stilīgākās meitenes titulu: https://jauns.lv/raksts/izklaide/577967-miljonara-jana-zuzana-jauna-milota-zilbina-ar-dargiem-zimoliem-somina-par-2600-dolariem
Vienīgais par šīs sievietes somiņas cenu es ticu, ņemot vērā, ka kavalierim ir nauda.
Pašā sākumā Kivis bija,vēl sēdēja un blēja pie tā kamīna.Vai arī kaut kāda fotosesija bija.Pašiem tak nav kur nobildēties.nutak @ 28.09.2023 08:10Jā, bet interesanti, ka Liene vēl ar gariem zobiem tika izguldīta uz dīvāna (es gan atceros, ka toreiz Mia kaut bija ciemos uz tā dīvāna nebija, nevaru iedomāties ciemos negulēt blakus savam mazajam bērnam), bet Kivis vispār tur nav bijis, nav nemaz ļauts viņam tur rādīties laikam. Liene jau arī tikai to vienu reizi, kad abi laikam bija saplûkušies. Kur bērniņš ir tagad vispār nav skaidrs un vēl mazāk skaidrs kā var paņemt dienu prom no visa, ja ir mazs bērns mājās, es knapi uz poda dabūju laiku prom no visa un tad ne vienmēr ?
Es vēl aizgāju paskatīties - kafija gultā nemaz nav ielikta, tikai grāmatas bilde, gan jau no vājuma nav vēl palagu uzlikusi, pilnīgi pretīgi domāt kāds tas matracis ir sasvīdis.
Bet vispār es nācu pateikt, ka Madara kosmiski atkal priekšā - Liene dižā Mum of 4 (nu jau gan noņēmusi, laikam kauns palika beidzot), bet Madara reklamē Bosch Mum5 ?
Knabsab @ 28.09.2023 08:49Nu vai arī mēs te naivi ceļam Kerkiru debesīs un viņa apzināti gāja uz to, lai caur Kivām iegūtu lielāku popularitāti un gorītos TV un labāk tirgotu savus pulverus.
Es nez, bet skaidrs ir tas, ka "lielā draudzība" ir beigusies, tāpat kā "lielā mīla" ir beigusies.
Tas gan, pabriesmīgs skats. Būtu uzvilkusi parastu kostīmiņu no Zaras, izmazgājusi matus, būtu daudz jēdzīgāk...Ir cilvēki, kas vienkārši neprot iznest drēbes.MeltedCheese @ 28.09.2023 08:34Zuzāna mīļotā ar feikiem noteikti nestaigā, bet nu vienalga drausmīgs skats! Vienkārši cjap-ljap savilkts un aidā!
LuckyStrike @ 28.09.2023 09:01Tas gan, pabriesmīgs skats. Būtu uzvilkusi parastu kostīmiņu no Zaras, izmazgājusi matus, būtu daudz jēdzīgāk...Ir cilvēki, kas vienkārši neprot iznest drēbes.
HiacinteBurkaa @ 28.09.2023 08:19
Ārprāts ??? Lienei būs nopietni jāpacenšas, lai šito pārspētu, te vēl lielāki putni galvā.
nutak @ 28.09.2023 09:05
Nu labi, gaumes izjūta nav visiem dota un pretēji teicienam par to strīdas vairāk kā par jebko citu, bet salīdzināt tāpat nevar, jo šī dāma, vienalga cik gaumīgi vai ne, tomēr iet uz smalkiem pasākumiem, apgrozās sabiedrībā un vismaz netēlo, ka var atļauties brendus, kamēr reāli nevar pat apenes sev nopirkt uz akciju 3 pa 12.
melna_aronija @ 28.09.2023 09:20Tas pasākums, kur iepriekš Kerkira minēja, ka resnais varētu dziedāt jau bija? Neesmu piefiksējusi.
Bet nu, ir, ir atsalums lielajām sirdsdraudzenēm. Varbūt Kerkirai vnk nav laika. Liene jau neko pa dienu nedara. Kerkira tomēr par bērniem un vīru rūpējas, vāc māju un savus zvērus, bīda to savu Čoganu. Moš viņai nav laika vnk ar rudens vājuma mocīto sliņķi katru otro dienu tusēties.
Vai arī pēc pagājušās sezonas un tām sērijām, kur abi alkaši bija, Graudiņš Kerkirai pateica, ka turpmāk šitādu huiņu vairs nedrīkst atkārtot un šitos uz viesībām ciemos vairs neaicinās. Man vnk liekas, ka viņa tāda naivi labdabīga, bet viņam tāds skarbāks un skaidrāks skatījums uz lietām.
Vienīgi, stulbi, ka aizskrēja toreiz ar lielo draudzeni tos tetovējumus taisīt - lielajai draudzībai par godu. Nu nevajag matching tattoos ar cilvēkiem, ar kuriem tiešām nav dziļa vai ilga draudzība.