Dzintriņa @ 27.09.2023 09:23kā ar jauno iPhone var šitik nekvalitatīvi nobildēt? Es Laikam kaut ko nesaprot I ?♀️?
Knabsab @ 27.09.2023 09:57Oj! Es ar prieku skatos uz to kā Krunka Ļenka izgāžas faktos un nosaukumos, nu nestrādā tur smadzene uz visiem 100, mēs jau sen to zinām un viņa aizvien aktīvāk to izrāda.
Bet nu seja viņai ir ārprāts... tur vienā bildē no Camdentown pousta zem brillēm uz deguna tāds raganas bumbulis izspiedies ? trakums, kà var tā sabojāt sev ģīmi... bez alkohola detoksa vismaz gada garumā, viņai nav iespēju uzlabot savu izskatu.
Minelūše @ 27.09.2023 10:13
Es arī to bumbuli pamanīju, vājprāts. Nav ne jausmas, kā var ieskatīties spogulī un nepadomāt "Hmm, kaut kas nav kārtībā".
Knabsab @ 27.09.2023 09:57Oj! Es ar prieku skatos uz to kā Krunka Ļenka izgāžas faktos un nosaukumos, nu nestrādā tur smadzene uz visiem 100, mēs jau sen to zinām un viņa aizvien aktīvāk to izrāda.
Bet nu seja viņai ir ārprāts... tur vienā bildē no Camdentown pousta zem brillēm uz deguna tāds raganas bumbulis izspiedies ? trakums, kà var tā sabojāt sev ģīmi... bez alkohola detoksa vismaz gada garumā, viņai nav iespēju uzlabot savu izskatu.
Vai ne? Un ja viņa domā, ka visām citām sievietēm kkas līdzīgs notiek, jo vnk iespiežas saules brilles, man viņu ir jāapbēdina. Ar dabīgām sejām tā nenotiek.
Man bija viena paziņa, kas spricēja botoksu pierē no agras jaunības migrēnas ārstēšanai. Pēc padsmit gadiem, tur jāšpricē aizvien lielāks apjoms iekšā. Viņa pati smējās, ka piere ir kā želeja, kur iespiežot pirkstu, paliek bedre uz mirkli. Bet nu tas bija veselības nolūkos... Ļenka jau domā, ka kko sašpricēs un būs mūžīgi jauna, lai gan ir panākusi tieši pretējo efektu.
Viņai vnk ir jābeidz dzert un jānoņem tie kāpuri no acīm un uzreiz būs labāks skats
ir ir kucei bijis lauzts deguns, 2019. gadā, kad beloveds iedeva ar maku pa tauri, salauza arī degunuTuana @ 27.09.2023 11:13
Viņai gadījumā nav bijis lauzts deguns kaut kad iepriekš?
Paga, šas tūlīt Lieņuks piedomās klāt sev arī migrēnu! Kad tauta/portāli sāks šūmēties par viņas sabojāto seju, tad Ļenka raudās krokodila asaras, kādi visi ļauni pret viņu un viņa taču to darījusi medicīnisku iemeslu dēļ utjpr.
qwe @ 27.09.2023 11:17ir ir kucei bijis lauzts deguns, 2019. gadā, kad beloveds iedeva ar maku pa tauri, salauza arī degunu
Knabsab @ 27.09.2023 10:21
Vai ne? Un ja viņa domā, ka visām citām sievietēm kkas līdzīgs notiek, jo vnk iespiežas saules brilles, man viņu ir jāapbēdina. Ar dabīgām sejām tā nenotiek.
Man bija viena paziņa, kas spricēja botoksu pierē no agras jaunības migrēnas ārstēšanai. Pēc padsmit gadiem, tur jāšpricē aizvien lielāks apjoms iekšā. Viņa pati smējās, ka piere ir kā želeja, kur iespiežot pirkstu, paliek bedre uz mirkli. Bet nu tas bija veselības nolūkos... Ļenka jau domā, ka kko sašpricēs un būs mūžīgi jauna, lai gan ir panākusi tieši pretējo efektu.
Viņai vnk ir jābeidz dzert un jānoņem tie kāpuri no acīm un uzreiz būs labāks skats.
Nav_vispar @ 27.09.2023 11:29
Grūti noticēt par to paziņu, jo no botoksa nevajadzētu būt tādam efektam. Viņa gadījumā nebija fillerus domājusi?
HiacinteBurkaa @ 26.09.2023 22:03
Vai tajā piekabē, kurā pārvadā zirgus.
Un, siekalām šķīstot, neganti lādās!Linus @ 27.09.2023 12:01
Kā es zviedzu (pun intended) ???? Ļoti spilgti iztēlojos braucienu pa Jūrmalas šoseju, priekšā Kivis zirgu piekabē tiek vests no Dubultu pludmales uz mājām, mazās ačteles glūn pa spraugām, nosvīdis, aplipis ar salmiem ?
Minelūše @ 27.09.2023 10:13
Es arī to bumbuli pamanīju, vājprāts. Nav ne jausmas, kā var ieskatīties spogulī un nepadomāt "Hmm, kaut kas nav kārtībā".
no alko rodas tūska un ja špricē tad tūska tikai pastiprināsies un efekts būs pretējs, to jebkurš dermtologs pateiks, ka šprices un alko ir nē nē nē, un ja grib uzlabot seju, tad tas jādara pie profesionāļiem, pie ārstiem un jā, grumbiņas var izlīdzināt, bet ne jau sejas nekopšanu, lētas kosmetikas tonnu, ko nenoņem, ūdens nedzeršanu, badošanos, alko lietošanu utt grumbu nebūs, bet būs uzblīdis ģīmis ar krāteriem, nelīdzenumiem, atūdeņotu nekoptu ādu utt tad jau labāk mīmiskas grumbiņas, bet svaiga āda ar veselīgu toni un mirdzumu . Duras kas dura viņa ir.aauuu @ 27.09.2023 12:46
Gan jau pamana. Tikai naudas nav salabot. Staigājoša antireklāma tam kiss of the lips kaktu kantorim. Uz vecumu seja nošļūk dabīgas gravitācijas rezultātā. Viņai tur vēl sašļūk viss sašpricētais. Plus vēl, ja ūdeni nedzer pietiekamā daudzumā un dzer nenormālā daudzumā alkoholu, tad tur nekas spīdošs vispār nevar nekad būt ilglaicīgi. Alkohola sekas arī aizšpricēt nav iespējams. Tas vēl vairāk izceļ. Un māc šaubas, ka viņa to biezo pūderkrēma kārtu katru reizi arī pirms nakts notīra. Tad tur ir nākamā problēma ar ādas stāvokli. Bet viņa varētu savākties, ja būtu nauda par ko to izdarīt, koptu sevi, attīrītu ādu regulāri, sāktu dzert ūdeni, pārtrauktu dzert alkoholu, necepinātos saulē utt. Bet ar viņas belovedu pie sāniem tas nespīd.
Krizdole @ 27.09.2023 13:54Kivičam tā bilde ar lūpām tūtiņā, nu kurš normāls vecis tā dara? ? es, piemēram, savu vīrieti pat iztēloties nevaru, ka viņš tā kaut vai ākstoties darītu, bet Kivičam ir kaut kāda tieksmīte ?