vivii @ 25.09.2023 23:33
Bet Kivičiem tā tak ir kā medusmaize, ja raksta par viņiem kaut ko sliktu! Viņi priecājas un Liene vienmēr posto visas gudrās atziņas, ka ja par tevi nerunā sliktu, tu neesi populārs utt.
nutak @ 26.09.2023 10:49
Klau, bet es tieši teicu - norgē bija gan vēl tādas mīļas bildes, nu vismaz izdevās notēlot, jo dažas te mani laboja, ka toreiz sekoja līdzi un tāpat bērns bija nekopts, bet nu tagad jau ir tāds līmenis, ka pat notēlot nevar. Esmu redzējusi tos jaunos kukū hihī video, kur riktīgi tas smaids tādiem atņirgtiem zobiem, auksts…
Norvēģijā Miai dzīve bija daudz sliktākā kvalitātē, visu dienu 4 sienās ar traku māti, iespējams, dzērušu.nutak @ 26.09.2023 10:49
Klau, bet es tieši teicu - norgē bija gan vēl tādas mīļas bildes, nu vismaz izdevās notēlot, jo dažas te mani laboja, ka toreiz sekoja līdzi un tāpat bērns bija nekopts, bet nu tagad jau ir tāds līmenis, ka pat notēlot nevar. Esmu redzējusi tos jaunos kukū hihī video, kur riktīgi tas smaids tādiem atņirgtiem zobiem, auksts…
sakuraszarins @ 26.09.2023 02:34Cik forši ir būt Ļenkai , neko neatcerēties, neko nezināt, nekur neiedziļināties! ?
AnnnaMannna @ 26.09.2023 11:18Es domāju, ka viņa nekad nav jutusi piesaisti ne pie viena bērna, bet tā kā senāk viņas dzīve nebija tiktāl sabojāta un viņai bija palīdzība no radiem, tad naids pret bērniem nebija. Šobrīd ar visu it kā pašai jātiek galā, emociju un pienākuma sajūtas nav, tāpēc nedara neko vai kopš ir iespēja - nogrūž svešiniekiem. Ja Graudiņi nebūtu šovā un nemīlētu publicitāi, iespējams, Liene tēlotu, ka audzina pati, bet nerāda, jo privāti.
Savukārt Andris vienmēr bija tāds tēvs, ko var pielīdzināt brīvdienu tētim - nav audzinājis, rūpējies ikdienā, pāris reizes pamperu nomainījis un uzskatījis to par varoņdarbu.
kapibara @ 26.09.2023 13:07Kārnajai, ļumīgaijai amēbai uznācis rudens vājums.
Es kaut kā sliecos, ka drīzāk - rudens pohas. ??
Knabsab @ 26.09.2023 13:23
Man pietrūka, ka viņa nav pieminējusi rudens "estētiku" ???
kapibara @ 26.09.2023 13:07Kārnajai, ļumīgaijai amēbai uznācis rudens vājums.
Nav brīnums, ka vājums pēc 3 diennieka vai cik viņi tur nokoda uz Londonas soliņiem.kapibara @ 26.09.2023 13:07Kārnajai, ļumīgaijai amēbai uznācis rudens vājums.
Ariete @ 26.09.2023 15:07Nav brīnums, ka vājums pēc 3 diennieka vai cik viņi tur nokoda uz Londonas soliņiem.