Mia6 @ 23.09.2023 12:14Tā Kerkira nodarbojas ar Chogan, Liene taču ar savu sekotāju skaitu varētu labi piesaistīt klientus. Es nesaprotu to sievieti. Slinka vai iedomības kalngals. Izskatās ka Andrim nedēļas nogales vairs nav tik aizņemtas
irbemagda @ 23.09.2023 13:23
Varbūt te ir kāda PR speciāliste? Kāda maza relīzīte (puslapiņa, lapiņa) + proton epasts + izsūtīt info visai mediju listei ?? gan jau kāds pubilcētu informāciju, ak, tas gan būtu cirks ?
Neighbor @ 23.09.2023 13:27
Lienei reāli sekotāji ir labi ja 300. No tiem lielākā daļa cāļa un rozā lesbiešu meitenes. Pārējie sekotāji ir pirkti. Un tas ir vairāk kā skaidrs. Tai salmu galvai ig saturs tiešu nekāds, tādēļ vien jau ir aizdomīgs milzīgais sekotāju skaits, tieši tāpat kā resnajam čeburekam ? abiem bomžiem ir līdzīgs sekotāju skaits. Kautkad senāk, neatceros kur,bet kivis pats bija atzinies, ka esot pircis sekotājus, tāpat kā balsojis par savām dziesmām no vairākām ZZ sim kartēm. Tieši tādēļ nav vērts vispār tos minhauzenus ņemt galvā. Paši feiki, domas feikās, lupatas feikās, dzīve feikā un sekotāji arī feikie.
Pat ja statuss - cilvēki, kas šāda līmeņa zīmolus atļaujas, reti izkarina "Chanel" pa visu vēdera priekšu. Zīmols parasti nemaz nav redzams vai ir neitrāli kaut kur maliņā. Jo nekas citiem nav jāapliecina, drēbe runā pati - audums, kvalitāte.Knabsab @ 23.09.2023 12:33
Es nemācēšu atbildēt uz šo. Žēl, ka LenKuce nevar atnākt un pastāstīt savu domu gājienu.
Man kkā vispār šķiet stulbi, ja ir kaut kāda super brendīga soma, bet nav piemēram tikpat kruts auto un ikdiena netiek lavadīta penthausā vai glaunā privātmājā. Nu tā ir tāda lekšana augstāk par savu dir&@ un nožēlojama vēlme izrādīties. Nu Ļenka apgalvo ka viņai ir Versace kaklarota un brilles - so what? Tas taču viņu nepadara par labāki cilvēku, pat ja tās būtu oriģinālās lietas.
Luxury produkti ir statuss, tam pat nav sakara ar kvalitāti, tas vienkārši ir statusa apliecinājums, kaut kādai kategorijai cilvēku, kam tas ir svarīgi. Man par to ir pilnīgi pofig, uz mani neatstāj iespaidu ne somas, ne brilles, ne auto marka. Mūsu galvenā varone ir gan tomēr grib izrādīties, bet sanāk ļoti sūdīgi ???
Off topic - ja kādai interesē ārkārtīgi kvalitatīvas somas, pieejamā cenu kategorijā, iesaku apskatīties franču zīmolu Polène. Ir piegāde uz LV arī no viņu eveikala.
LuckyStrike @ 23.09.2023 12:41Londonā uz ielām ir tādas kā tirgus būdiņas, kur runīgi zēni tirgo feikus. Atzīšos, reiz tur nopirku arī Burberry stila šalli par 5£ ? Patiesībā kvalitāte pat bija tīri normāla.
Tā ka domāju, ka arī brilles un soma plus ādinieks nāk no tādas vietas, viss kopā ap 30£ ?
irbemagda @ 23.09.2023 13:23
Varbūt te ir kāda PR speciāliste? Kāda maza relīzīte (puslapiņa, lapiņa) + proton epasts + izsūtīt info visai mediju listei ?? gan jau kāds pubilcētu informāciju, ak, tas gan būtu cirks ?
Incognito @ 23.09.2023 16:25Viņa pirmo reizi redz ūdens krānā iestrādātu roku žāvētāju vai kāpēc tas murgs ir storija vērts? ?
Ariete @ 23.09.2023 15:52Kur palikusi Latvijas stilīgākā sieviete un pieprasītākais mākslinieks?
Nu jebkurā lidojumā ir rokas bāgāža,tas ir 8kg vienam(jeb es kļūdos?) un 8kg var ielikt diezgan maiņas drēbju un apakšveļas komplektu.Un tur pat resnajam čeburekam nevajadzēja tērēties.SantaBarbara @ 23.09.2023 16:35
Joprojam žāvē savus garos matus ??
Butu panemusi savu jauno fēnu lidzi uz Angliju ,taču gan jau lielā viszine zina,ka Anglija ir izsenis slavena ar to ,ka bieži līst lietus ,butu vismaz laba reklāma sanākusi!
Bet izskatas ,ka Kivis nav maksajis par bagažu! Vienigais uz ko Kivis netaupa ir alinš
kuranavliene @ 23.09.2023 17:00Nu jebkurā lidojumā ir rokas bāgāža,tas ir 8kg vienam(jeb es kļūdos?) un 8kg var ielikt diezgan maiņas drēbju un apakšveļas komplektu.Un tur pat resnajam čeburekam nevajadzēja tērēties.