Lielajā rakstā atreferēti visi Lienes stulbie storiji par Madaru, arī izdzēstie. Foruma lasītājām pilnīgi nekā jauna.Tabitha @ 30.11.2021 14:13Kāda kurai ir žurnāls nevar īsumā uzrakstīt, kas tur uzrakstīts?
Pilotes!jenna @ 30.11.2021 14:57Madara instagrammā paziņo, ka atsākusi darīt savu sirdslietu un darina bumbu virtenes. Interesanti, kā Liene/Katerīna uz šo reaģēs? Atsāks dejotājas karjeru varbūt? ?
Rockabilly @ 30.11.2021 15:14Lielajā rakstā atreferēti visi Lienes stulbie storiji par Madaru, arī izdzēstie. Foruma lasītājām pilnīgi nekā jauna.
Madara stāsta, ka meitenes pašas pieņēmušas lēmumu ar tēvu nekomunicēt. Tēvs un viņa jaunā sieva likuši meitenēm šausmīgi daudz izciest un pārdzīvot, un, kopš ar Norvēģijas pļēguriem vairs nesazniās, esot palikušas daudz mierīgākas, harmoniskākas un priecīgākas. Caur puķēm vēl norāda, lai Liene labāk par savām meitām interesējas, nevis bļaustās par Andra meitām.
Bet tas jau tipiski alkoholiķiem, noliegs alkohola postu uz veselību, labāk gudri d***t kā pārtika bojājot viņas locītavas.
Kairi @ 30.11.2021 17:14UN arī postos ar Miu un Andri, jūs nekad nepamanīsat, ka viņa pateiktu kaut ko ekstra mīļu par meitiņu. Vislaik būs- mans mīļais, dievīgais, neaizvieotajamais vīrs! ? Nevajag jau bērna dēļ pazaudēt savu ego, bet tādām mātem dzeguzēm nekas cits neinteresē, tikai pašu prieks un bikšainis.
It kā saprotu - viss mainās pēc bērnu piedzimšanas un ABIEM vecākiem varbūt ir grūti atrast tikpat daudz laiku un būt divvientulībā un tikpat mīļi, kā agrāk.
reina @ 30.11.2021 19:11Kairii, piekrītu, es arī to jau iepriekš pamanīju. Un precīzi aprakstīji, kā apreibusi no paštīksmināšanās tai spogulī
Man vispār pilnīgi un galīgi viņa neizskatās mātišķi silta, pat tad, kad kopā ar Miu pozē vai par viņu runā. Neesmu pamanījusi, ka ar Miu kaut garāmejot savos storijos kādu repliku pārmītu. citas mammas ļoti regulāri "mazo bērnu dialogu" uztur, kaut it kā neviļus, ja kadrā ietrāpās, un pat balss tembrs pamainās. Bet nu, protams, ne jau nu šitā dzeguzei.
Pa mierīgo svinēs Andrus... Un pati ierēc ?? ka tik nebriest Katerīnas uznāciens.
jenna @ 30.11.2021 14:57Madara instagrammā paziņo, ka atsākusi darīt savu sirdslietu un darina bumbu virtenes. Interesanti, kā Liene/Katerīna uz šo reaģēs? Atsāks dejotājas karjeru varbūt? ?