Es šo arī nesaprotu. Nekad nepiedalītos tādā šovā. Bet nu es neesmu Madara un gan jau viņi šo izrunājuši savā ģimenē. Kivim ar šļušku gan nervi beigti!LilyLady @ 11.09.2023 13:31Lai cik ļoti izjūtu simpātijas pret Madaru, es atzīšos, ka drusku tomēr nesaprotu viņas vēlmi filmēties tajā šovā. Bērni jau tā tik daudz reižu izvazāti pa soctīkliem un presi, pateicoties gada papiņam, un tagad atkal publiska iznešanās. Mazā pilsētā tām meitenēm nav viegla dzīve - no vienas puses tēvs kauna traips un no otras puses mamma - influencere ar savu uzmanības deficītu. Es nesaku, ka Madarai jāsēž mājās un jāada zeķes, bet nu nav šaubu, ka atkal līs mega sūdu straumes un tie nabaga bērni tiks pieminēti un vazāti pa portāliem..
melna_aronija @ 12.09.2023 09:55Es esmu vīlusies - pirmdiena pagāja un kur kirpiča sporta zāles storiji? Kur diētas kursika uzsākšanas atskaite?? :D:D:D:D Laikam aizmirsās, ka jāsāk tievēt :D
plusa vel iesledz TV un tur otrs - skaistais Andris, vada raidijumus☺️ZapeNape @ 12.09.2023 09:40Es šo arī nesaprotu. Nekad nepiedalītos tādā šovā. Bet nu es neesmu Madara un gan jau viņi šo izrunājuši savā ģimenē. Kivim ar šļušku gan nervi beigti!
Marfa @ 12.09.2023 10:17plusa vel iesledz TV un tur otrs - skaistais Andris, vada raidijumus☺️
LilyLady @ 12.09.2023 10:17
Tuncim tā apņemšanās tāda pati kā šļuškai, kura nu tik bungas spēlēs, nu tik gleznos un norvēģu valodu mācīsies, nu tik tenisu spēlēs un sporta zālē svīdīs, nu tik grāmatu izdos un grupu menedžēs, un vēl sievišķības akadēmiju vadīs, bet viss vienmēr tiek pamests pusratā, jo vislabāk padodas tikai kvasīt mājās uz dīvāna un gānīties uz saviem ekšiem.
aauuu @ 12.09.2023 12:05Bet redziet kā sanāk! Abi viņi intensīvi ir aprunājuši gan Buli, gan Madaru. Sevišķi liene pēc šķiršanās ar Buli, izvazāja pa visiem medijiem un aprunāja. Un ko mēs redzam tagad? Tieši Bulis un Madara gozējas TV tagad, bet šos abus nekur vairs nerāda un visticamāk arī nerādīs. Varam tikai iedomāties, kā viņi abi par to cepās:D Ieslēdz TV un te priekšā skaists un seksīgs Bulis, kurš patiešām super izskatās. Un Madara. Skaista, seksīga, ļoti,ļoti kopta. Kamēr šie abi pļūtī un turpina apdirst, tikmēr apdirstajiem dzīve iet uz augšu.
bet redz pats teica nakti buco rokas un saka lai nepamet. Citiem butu pretigi, bet vinam , laikam pasapzinai nepieciesams, ja jau tik pazemojosu informaciju izsvieda neta.qwe @ 12.09.2023 12:48Kivim kopā ar šļušku būs neiespējami notievēt un atmest dzeršanu, jo sučka turpinās kvasīt un tai atmešana nav ne prātā un nav viņai arī izdevīgi, ka resnais bēbis atmet dzeršanu, jo tad ātri būs tālēs zilajās,jo skaidrā ilgstoši to dumjo amēbas līmeņa sučku neizturēt ?
Marfa @ 12.09.2023 13:25bet redz pats teica nakti buco rokas un saka lai nepamet. Citiem butu pretigi, bet vinam , laikam pasapzinai nepieciesams, ja jau tik pazemojosu informaciju izsvieda neta.
Marfa @ 12.09.2023 13:25bet redz pats teica nakti buco rokas un saka lai nepamet. Citiem butu pretigi, bet vinam , laikam pasapzinai nepieciesams, ja jau tik pazemojosu informaciju izsvieda neta.
atskiriba no tiem diviem low life alkasiem, kuri tik uzspeleti teloja, ka ticamibas monets bija 0. Tiesi taja pirmaja sova bija real life bez telosnas, bet sbf meginaja kaut ko no sevis notelot, bet vairak par garlaicigu sudu nesnaca😂😂😂kuranavliene @ 12.09.2023 13:37Nu varbūt Madarai nevajadzēja piedalīties sbf,bet varbūt tieši vajadzēja?Lai parādītu sevi un lai cilvēki salīdzinātu.To ka būs negatīvisms tas skaidrs,bet saprotams arī, kas tos komentārus pārsvarā rakstīs.Ja godīgi, paskatoties raidījumu,nonācu pie slēdziena,man patīk! Madara skaista kopta,runas veids izkopts bez hihihī,khe,khe,khe kukū!Bez lielības,augstprātības.Jānis runā bez tēlošanas,uzspēlētības!Ar Madaru sarunājas mīļi,maigi.Nekāda vēdera izeja,plātīšanās,pa pliko staigāšanas.Viņiem ir ko parādīt un viņiem ir daudz kopīgu interešu! Un tas nav tikai sekss un alkohols!