LabaDabaDa @ 11.09.2023 10:31Lenox šito noteikti nav rakstījis. Nav arī neko "rediģējis". Labākajā gadījumā viņai tika atļauts paturēt sveci, kamēr saimnieks drukā. Noslaucīt sviedrus no titāniskā darbā nosvīdušās pieres. Forumā jau pirms laika tika apspriests, ka tieši Fetmens katru sūdu pārlabo pa 100 reizēm. Un grāmatu arī sarakstījis un izdevis, kamēr Lenox tikai pozē pie datora jau kuro gadu. Viņa savus padomus var uzkārt tur, kur ķeizars kājām staigā. Fetmens pats visu zina vislabāk!
Un šajā gadījumā es pat teiktu, ka pareizi dara - Lenoxam ar gramatiku mēdz būt daudz lielākas auzas.
Bet vispār šis ir baisi. Paldies Dievam, pirmdiena ir klāt. Lai tie divi beidzot ķeras pie savām noļukušajām miesām, es jau nevaru sagaidīt. Tikai baidos, ka prieki nebūs sevišķi gari.
Dāmas, liekam likmes. Cik ilgi tiem abiem pietiks pacietības realizēt gigantisko 2 mēnešu plānu? Nedotu vairāk par 5 dienām.
TeaPot @ 11.09.2023 10:36Kivim šausmīgi grauž, ka pazaudējis Madaru. Šausmīgi. Un ne tikai tas, ka ex sieva jauna, skaista, kopta, tvirta, labi nodrošināta, dzīvo skaistā mājā ar mīlošu partneri, kamēr pašam blakus nodzērusies, ļumīga, knapi eksistējoša vobla, bet arī fakts, ka Madara atļāvās nepaņemt atpakaļ seksīgo Latvijas rokenrola dievu, kad tas līda atpakaļ pie viņas. Viņš lieliski saprot, ko pazaudējis un to, ka nekad vairs netiks pie tādas sievietes. Ļenka ir viņa karma, ilgi viņš to šizo veceni gan neizturēs, bet tādu kā Madara viņam sev blakus nekad vairs neredzēt. Un viss, ko viņš var izdarīt, ir ventilēt savus sūdus un pērties pa savu žulti. Kā vīrietis, kā tēvs, kā mūziķis viņš ir absolūti nožēlojams - viss viņam pazaudēts, bērni, veselība, mīlestība, cieņa - nav nevienas sfēras dzīvē, ko viņš nebūtu sev sap!sis. Protams, ka dusmiņa pāraugušajam bēbim. Un vēl Madara pa TV grozās acu priekšā - tur jau nevar nepsihot. Piebaldziņa ribās, plekste blakus hi hi hi, ātrāka recepte psihozei.
LilyLady @ 11.09.2023 10:53Skaidrs, kas resni vakar notrigerējis: tā gribējās tēvu dienā sev ideālā papuča ordeni piekārt, bet meitas izvēlējās pavadīt šo dienu ar mammu un Jāni (!). Andrītim aiz skaudības nācās plēst vaļā piebaldziņas un atrast, kur Jānim piesieties - neesot piepumpējis Keitijas velo riepas. Lūk, jums ļaunais Jānis! ?
Nez, cik riepas Kivičs ir Lienes meitu riteņiem piepumpējis??
Švīka @ 11.09.2023 10:47
Esmu palaidusi garām šo - vai Kivičs centās atgūt Madaru?
kur ta sie riteni, piesies labak ratinos, a to aizlaidisies tales zilajas, kurs tur pakal skries.Liizha1 @ 11.09.2023 11:00
Kamēr mazišam man liekas, ka vispār nav ritenis. Pat ne dipdaps - vai ir un es esmu palaidusi garām, kā maziš jau kādos 2,5 gados vālēja palekdamies? Mazišam tagad 3 palika vai 4? 3 laikam. Ja būtu šovasar uzsēdinājuši uz dipdapa veidīgā riteņa, tad 4 gados varētu palaist rokas gādīgais papucis vaļā un slaucīt lepnuma asaras, kā bērns aizbrauc ar riteni.
LilyLady @ 11.09.2023 11:05
Protams. Kamēr šļuška Ģintermuižā ārstēja savu delīriju, Kivels sāka šļūkt pie ģimenes atpakaļ. Madara vienā intervijā skaidri izteicās, ka Andris nāca pie viņas, sūdzējās par Lieni, cik šim grūta dzīve ar šļušku, bet Madara vairs negribēja to plenci atpakaļ. Tāpēc jau ir tā apsēstība viņam ar ex. Sociopātiem vienmēr lielākais naids ir uz tiem, kas viņus atsēdinājuši un nepakļaujas manipulācijām.
fuzzypants @ 11.09.2023 10:38Man pajāt uz alkoholiķiem, es ieslēdzu skatīties SBF sērijas, kur ir Madara ar Jāni. Lai šiem tiek no skatījumiem. ?
Baigi labs Duo viņi abi īstenībā
Švīka @ 11.09.2023 10:47
Esmu palaidusi garām šo - vai Kivičs centās atgūt Madaru?
Liizha1 @ 11.09.2023 11:00
Kamēr mazišam man liekas, ka vispār nav ritenis. Pat ne dipdaps - vai ir un es esmu palaidusi garām, kā maziš jau kādos 2,5 gados vālēja palekdamies? Mazišam tagad 3 palika vai 4? 3 laikam. Ja būtu šovasar uzsēdinājuši uz dipdapa veidīgā riteņa, tad 4 gados varētu palaist rokas gādīgais papucis vaļā un slaucīt lepnuma asaras, kā bērns aizbrauc ar riteni.