melna_aronija @ 04.09.2023 10:25Patiesībā, es Kerkiras vietā ar tādu drušku kā Lieņuks tiešām mazliet būtu uzmanīga. Jo nu... Lieņuks nekautrētos mēģināt nocelt druškai veci, redzot, ka pašai ar savu tusni viss iet uz beigām. Viņai tak vajadzētu kādu, kas viņu uztur. Kerkira tur varbūt arī domā, ka viņām ir kaut kāda pārākā dvēseles draudzība, bet Liene tur draudzējas tikai, jo izdevīgi. Šobrīd izdevīgi nogrūst Miu. Un ja izdevīgāk liksies mēģināt dabūt druškas vīru - darīs arī to.
tikai problēma tāda,ka mauķele jau neko neprot darīt, kurš tādu ņemtu darbā? Visu uzreiz dēlī salaistu. Un neko viņa nenopelnitu, visu novilktu zti, nekādu dzīvokli viņai nenoīrēt. Tā kā viss pavisam drūmi mūsu šļuškaiAizkraukles Pārdevēja @ 04.09.2023 11:22Un,ar to var viegli manipulēt . Ārprāts, es jau sen būtu aizbēgusi strādāt, kaut vai lai ir nauda vienistabas dzīvokļa īrei, ja nu kas. Ticu, ka arī tefteli kaitina slinkā švabra ,kurai nav ne nodarbošanās ,ne savu interešu. Ne velti, SBF Kovis Ļenkai par vienu kleitu teica- varēsi vilkt uz darba balli ?
Var ,piemēram, numuriņus tīrīt viesnīcā, kas starp citu nav slikts darbs. Bet,es nespēju iztēloties Lieni kādā kolektīvā- pārgulētu ar visiem precētajiem vīrieškārtas kolēģiem.qwe @ 04.09.2023 11:32tikai problēma tāda,ka mauķele jau neko neprot darīt, kurš tādu ņemtu darbā? Visu uzreiz dēlī salaistu. Un neko viņa nenopelnitu, visu novilktu zti, nekādu dzīvokli viņai nenoīrēt. Tā kā viss pavisam drūmi mūsu šļuškai
viņa jau tagad nav spējīga par viņu pienācīgi parūpēties, kad paliks viena,tad viņai būs jāārstējas Ģintermuižā, tur aizies pa pēdējām fāzēm momentā.Aizkraukles Pārdevēja @ 04.09.2023 11:55Var ,piemēram, numuriņus tīrīt viesnīcā, kas starp citu nav slikts darbs. Bet,es nespēju iztēloties Lieni kādā kolektīvā- pārgulētu ar visiem precētajiem vīrieškārtas kolēģiem.
Bet ,jā. Diez vai Ļenka ,ja paliktu viena ar bērnu, būtu spējīga pienācīgi par viņu parūpēties. Diezgan biedējoši ?
Aizkraukles Pārdevēja @ 04.09.2023 11:55Var ,piemēram, numuriņus tīrīt viesnīcā, kas starp citu nav slikts darbs. Bet,es nespēju iztēloties Lieni kādā kolektīvā- pārgulētu ar visiem precētajiem vīrieškārtas kolēģiem.
Bet ,jā. Diez vai Ļenka ,ja paliktu viena ar bērnu, būtu spējīga pienācīgi par viņu parūpēties. Diezgan biedējoši ?
😂😂😂Tusnelda @ 04.09.2023 12:07
Tikai ar kolēģiem? Gan jau arī ar istabiņu iemītniekiem. ???
Aha. Mēģinās pavest draudzenītes veci un smagi atrausies no Kerkiras ar pannu pa galvu.Aizkraukles Pārdevēja @ 04.09.2023 12:21???
Es jau gatavoju popkornu tam mirklim, kad Ļenkucei nāksies uzsākt patstàvīgu dzīvi. Visticamāk uzkritīs uz kakla Graudiņiem.
Nu, nu...tur vienai beibei pēc koncerta uz pupiem parakstījās, tak jau ir ieinteresētas personas 😀LilyLady @ 04.09.2023 10:24Tuncis pašreizējā formā nav nekāds krāpējs. Tas uzblīdušais sarkanģīmis ir tā nodzēries, ka bez elšanas parunāt nevar, kur nu vēl rāpties kādai virsū čikāties.
Aizkraukles Pārdevēja @ 04.09.2023 11:55Var ,piemēram, numuriņus tīrīt viesnīcā, kas starp citu nav slikts darbs. Bet,es nespēju iztēloties Lieni kādā kolektīvā- pārgulētu ar visiem precētajiem vīrieškārtas kolēģiem.
Ariete @ 04.09.2023 13:39Lienīt, tu ar visu filtru jau veca izskaties ?
Dāmas, jūs pie pilna prāta? Karalienes nestrādā un punkc!LabaDabaDa @ 04.09.2023 12:53
Sāksim ar to, ka es nespēju iztēloties Ļenoku strādājam. Vispār. Gudri dirst nav malku cirst. Un tā pati tīrīšana ir smags darbs. It sevišķi, ja visu dzīvi esi noplenderējusi, tad pēc 40 sākt kaut ko darīt - tur vajag baigās iekšas.
konkrēti izskatās noraudājusies mūsu šļuška..vivii @ 04.09.2023 13:44
Pie vainas jaunais iphons ???
Bet vispār viņa izskatās tāda noraudājusies. ?
qwe @ 04.09.2023 14:02konkrēti izskatās noraudājusies mūsu šļuška..
sakuraszarins @ 04.09.2023 00:15Ļenka, šai bilde izskatās tā it kā sūdu būtu saostījusi, kaut, gan viņa nesaprot, ka sūds ir viņa pati: