vēl jau Signe Reinholde, bija arī viena no Mis Latvija, pēc tam tv diktore un tagad vada reklāmas aģentūruMazaa15 @ 25.11.2021 20:04
Piekrītu, vienīgā no skaistumkonkursu sievietēm, kura ļoti pqtik, kas bij skaista un dzīves laikā, tik augusu. Un ar to neplātās ar skandāliem un sevis celšanu saulītē.
didii5 @ 25.11.2021 19:04Protams tiek lietotas arī dažādas garšvielas ?par mani nevajag uztraukties un pažēlot svars perfekts, slaida esmu ?
didii5 @ 25.11.2021 22:00Siseni aizej uzpīpē un nomierinies ??
Bjork @ 25.11.2021 21:25Par 40+ Guntara Rača sieva Sintija Jenerte ir ļoti patīkama, Miss Rīga 88, pieklājīga, dabiski ļoti simpatiska sieviete. Ļoti maz publiskajā vidē, ar Guntaru gan nav paticis nekad komunicēt. Bet Sintija pierāda, ka sieviete pavarda turētāja var neiznikt, pat ja nestrādā. Ieva Bondare man patīk kā sieviete, bet viņas vīrs man galīgi un pilnīgi nepatīk. Kad sāka gandrīz raudāt par ebrejiem intervijā, ka latviešiem jābūt laimīgiem par 2. Pasaules karu, ka latvieši nemaz nav baigi cietuši, un bez maz vai 40mlj € ir jāuztver kā pagodinājums, tāds pats bazars un izpausmes bija pirms daudziem gadiem, kad mans priekšnieks lūdzās, lai pieņemu lēmumu, kas bija pretējs maniem uzskatiem, jo viņam bija piesolīts kukulis.
Merila Strīpa, ja senāk man viņa nepatika, tad tagad ar lielāko aizrautību skatos viņas filmas.
Inese Šlesere kā sieviete patīk, bet noteikti ne viņas vīrs.
Brinums @ 25.11.2021 22:20Vai jums neskiet, ka Lenkas lupas tadas slimigi uzpustas?
Brinums @ 25.11.2021 22:20Vai jums neskiet, ka Lenkas lupas tadas slimigi uzpustas?
😂😂😂LilyLady @ 25.11.2021 22:55Lienīte teica, ka ikdienā nekrāsojas. Nu ja, pirmdien uzklāj kilo špakteļa un svētdien nomazgā.
Tad skaidrs kāpēc jālieto filtri.😁😁😁LilyLady @ 25.11.2021 22:55Lienīte teica, ka ikdienā nekrāsojas. Nu ja, pirmdien uzklāj kilo špakteļa un svētdien nomazgā.
Vai jums neskiet, ka Lenkas lupas tadas slimigi uzpustas?
Nu mute viņai praktiski visu laiku vaļā.Vēl tikai siekala trūkst.😜Scandinavian @ 26.11.2021 12:37
Nē, nešķiet. Pavērta mute + lūpu spīdums pāri lūpu kontūrām. I viss noslēpums..
Varbūt kļūdos,bet man liekas ka Mia vispār nezina kas ir rotaļlietas.Bija video,kur viņi staigā pa rotaļlietu veikalu ,mazajai nulle emociju.Es nezinu nevienu bērnu,kuram būtu tāda vienaldzība veikalā.TeaPot @ 26.11.2021 12:51patīk, ka tagad katrā otrajā Lienes video un bildē blakus vai fonā "neuzkrītoši" mētājas tas milzu rozā mīkstā manta ?? pasarg Dievs, nabaga Miai nav ar ko spēlēties ??♀️