Minelūše @ 29.08.2023 10:34
Tas reels lieliski parāda Lienes mentālās attīstības līmeni. Maza meitene, kas tēlo lielu dāmu.
Grāmata šoruden noteikti būšot. Cik var solīt? Visu laiku tūlīt būs, tikai vēl šis un tas un vēl kaut kas. Izdevniecības visdrīzāk nemaz klausuli neceļ, kad šī zvana. Ļoti labi saprot, ko viņa tur varētu būt sadrukājusi un nedod Dievs ar to uzvārdu ieķēpāties. Kad Kivis zvanīja šajā sakarā, viņu momentā atšuva. Neesot tādas iespējas. Normāliem rakstniekiem iespēja vienmēr ir.
Viņa tiešām laikam visus par muļķiem uzskata ar savu kāju. Kā saka, var jau melot, bet nevajag dirst.
Es atceros to sēriju, man liekas pat tajā pašā slavenību šovā, kad Kirpičs pašpārliecināti zvanīja uz izdevniecību. Gan jau bija sadomājies, ka tur otrā galā cilvēki ģībs no iespējas izdod Lienes samurgojumu, metīs viņiem ar lielu naudu un vispār būs momentā piekrišana. Bet sanāca abloms :D:D:D
Es domāju, ka normālas izdevniecības domā līdzi, pirms uzņemas kko izdot un gan jau neviens negrib ķēpāties ar kirpiču drāmām, saistīt savas izdevniecības vārdu ar viņiem un taču apzinās, cik stulbs murgojums tas teksts varētu būt.
Jo tieši tā - normāliem rakstniekiem un normāliem manuskriptiem vienmēr ir iespēja gan tikt izdotiem, gan vispār izraisīt izdevniecības interesi.
Protams, tagad jau var arī self-publish, bet tam vajag piķi, ko kirpiči nodzer.